- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Я да поразмишляваме малко...
ma4ok, mrazq tee! prekarah blizo 2 4asa v analiz i komentar na hubavata ti tema, i dori komentirah vsqko eedNo izkazvane pootdelno. s4upih si vsi4ki nokti za da pi6a. na vsi4ko otgore klavi6at mi za bukvata "E" go nqma i tam 4oplq s moliv. i nakraq bez da iskam iztrih vs koeto bqh napisala. brutalen si! edin saveet:NIKOGA NEDEI DA KARA6 RUSO MOMI4E DA MISLI!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
](*,)
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
![]()
Пий една студена бира... то от много писане файда няма.. истината винаги се върти някъде около Каменицата![]()
.. то на тоя пек.. няма друга алтернатива![]()
Не си в час.Първоначално написано от machoka
А на тва, за което говориш му се вика калъп. Като не можеш да се изградиш като човек подържаваш на масата. На коя точно зависи от обстоятелствата и рядко от желанието.
И внимавай до къде се простира компетентноста ти
О, боже....хората сами се вкарват все по-надоло. Всеки се вкарва в някви граници и сам се ограничава все повече и повече. Ние САМИ си измисляме някви правила за обличане и поведение на "обществено място" (демек в голямото междучасие) и когато някой излезе от тези представи всички го сочат с пръст.
Хм....много интересно как сега, когато темата е за това и всички са АНТИ-комерс и т.н. Изведнъж всички са на високо ниво и гледат простите от високо. Еми всеки сам си избира как да живее и какви разбирания да следва. Ограничените в собствената си психическа "килия" си мислят, че непрекъснато някой ги гледа и че трябва да оправдаят някакви очаквания, които всъщност сами си измислят... тези които могат да мислят над тези неща успяват да се откроят от тълпата. Това ги прави различни т.е. смешни т.е. сочени с пръст - за съжаление е така.
Нямам нерви и настроение да пиша още ...
хах мн ясно, че ще е така.. нормално е.. един харесва едно, друг - друго.. общите интереси сближават.. и хоп образува се група от хора, които се кефят на едни неща и имат долу-горе еднакви разбирания за света като цяло.. защо да общуват с коренно различни от тях хора, след като това няма да им е приятно, а и ще доведе най-много да някой сблъсък на мнения и т.н... примерно аз и моите приятели сме "рапъри - наркомани" (както ти го определи).. е да не би да искаш да отидем на някоя чалга кръчма само, за да опознаем другите? хахаха
пък и това, че имаме сходни интереси не означава, че всички "рапъри - наркомани" сме еднакви, напротив - всеки си е индивидуална личност, просто слушаме еднаква музика, обичам да говорим на едни теми, обичаме да пушим трева и така.. а принадлежността към дадена група не означава обезличаване.. всеки е отделен индивид и мисли със собствената си глава.. това предполагам е валидно и за останалите групи като метъли, пънкари, чалгаджии, и т.н. и т.н. не ги знам всичките съществуващи субкултури.. а твоето изказване е меко казано повърхностно и жалък опит за интелигентна мисъл.. така че остави хора да бъдат щастливи както на тях им харесва..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Това е сега!Сигурна съм ,че всички сте чули за боя между скинари и пънкари на концерта.Ами не само ние "пикльовците" се делим.И по новините даже си го казаха "пънкари и скинари" и ги разделиха на едикакви си.
Аз да не мръдна от тука ,ако познавам "чалгар" ,който да не е рядко ТЪП.
Ама чалгар имам предвид само това да слуша Гергана,Малина,Камелия,Екс ра Нина и прочие и прочие....Те се множат като мухи точно тия.Най-смешно ми е като някое детенце го питат "Ти каква искаш да станеш?" и последва отговор от типа "Емилия".Моля ви се не е така както го изкарвате не може всички да сме еднакви.Живота би бил скучен.Това е точно като клишето(вярно е все пак) за това ,че момичетата са лицемерки.Не може при 30 момичета всички да се харесват и да няма дразги.Всеки си има мнение,характер,вкус ,както искате го наречете.Всички тия субкултури си имат култура като индианец и американец.Никой не може да издържи ,с неговия мироглед и възгледи, да го пуснат при 10 други хора с коренно различно мнение.Не е въпрос само на музика,а по скоро на виждане.От там идва това разделение.Вече стила какъвто и да бил се изгражда вътре в кръга.
Не мога да налагам мнението си на никой.Само се изказвам.Да може и да е глупаво да се делим и както казвате по времето на майките и бабите ви не е било така.Е да ама те така ли са живяли?Съмнява ме ,че са имали това,което имат днешните деца![]()
istinata e 4e ne piq bira...Първоначално написано от machoka
, a mneniqta vse pove4e i pove4e zapo4vat da me draznqt. nqma da e dneska, ama tiq dni 6te si izpi6a pak romana. v izvesten smis1l za6titavam tvoqta teza. no si mislq 4e nqmam i mnogo qsna predstava za ne6tata v sf naprimer, 6tot tam sa dosta po-stra6ni. v1v varna, gi nqma 4ak takiva stranni s16testva. pove4eto hora se s1birat po interesi, a ne po na4ina na obli4ane, ili po stil1t muzika koito slu6at. po-skoro po profesionalni interesi
.
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
четох,четох.... и за да не ми се обезмисли поста трябва да добавя,че съм гладен!!!![]()
Light The Universe
лелелеее "machok"![]()
![]()
как не те мързи да пишеш такъв роман
![]()
![]()
![]()
мен вече ме мързи 2 реда да напиша
и особенно от тея жеги ............
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен също е глупаво да се ограничаваш само в една сфера, но като ги гледам са щастливи, тъй че не виждам защо трябва да им се месим в паничката.![]()
Аз много пъти съм изказвала мнението си по тая тема в топици като :"Пънкарите са смотани", "Фешъните са простаци" и т.н. Ужасно ми е смешно, когато чувам и виждам как някои заклеймяват различните. И ми е смешно как някои се мислят за много мъдри и интересни, защото принадлежат към дадена субкултура.
Винаги съм твърдяла, че един човек е стойностен, когато не се вписва в дадени рамки и уважава всички, които го заслужават, независимо как се обличат, какво слушат и т.н!
така е, прав си, обществото е гигантска група, съставена само то 30-годишни висшисти, учили поне Философия в СУПървоначално написано от machoka
![]()
![]()
дамм...скучно е всички да са еднаквиПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ся е модерно да не си модерен и ние трябва да сме модерни![]()
Малко уплетено,но всъщност много вярно.Първоначално написано от Mimka_sweet
ами това идва от нашите прадеди в каменната ера,които се разделяли на племена и се целили с камъни...![]()
![]()
ако имаш с какво да си запълваш времето няма да имаш възможността да мислиш за такива глупости като как да изразяваш идеалите си с облеклото или каква музика да слушаш.на мен спорта ми се отрази много добре.но аз бях в начален стадий.
сега всички така сме се вманиячили да сме различни че не се усещаме как става copy-paste и се разделяме на няколко групи клонинги.
и така след няколко години ще живеем в свят където метълите избиват имотата,скейтърите избиват блейдърите а пънкарите избиват всичк(не че сега не го правят)
най-лошото е че сега и аз влизам в една група,която отрича групите....о не ...ставам една от тях....аааааааа
П.П.![]()
![]()
you should kill yourself >=D
Люлин е ебати кошмара, копеле, нали съм живял там 7 години....
позволи ми да знам по-добре.. 19 години живея тука, наясно съм и с бандите.. и с междурайонните битки, и с част от 'подземният свят' т.н..Първоначално написано от miminia
иначе като инфраструктура е възможно най-добре организираният според мен![]()
machok ty na kolko si godini?Първоначално написано от machoka
![]()
hahahaha, кажи и че и детенце си имаш,ама нямаш нищо против да излезете на кафе и да си поговорите за ПРЕСИ!Първоначално написано от machoka
![]()
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Ей,я не подценявай така 14-годишните!Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
ЕКСПЛОЙТЕД:
Не е тъпо да има американци, китайци и пакистанци и други.. защото едни пият чай в 5 часа, други пушат лулата на мира, трети изграждат небостъргачи, а четвърти пеят песни по Балкана.. вика му се 'култура, традиции, обичаи' и останалите синоними. Ескимосите не са еднакви с европейците, а европейците не са еднакви едни с други. Т.е. тук е нормално да има разделение.. но въпроса е дали едните заклеймяват другите. Не би трябвало, всеки живее по някакви стандартни за региона обичаи, не на последно място са и природните дадености, спрямо които се съобразяват народите..Имаме едно Общество, което включва всички хора (Човешко), което се разделя на териториално-устройствен принцип (държави и следователно много граждански общества)..
ето ти го първото деление-
не е ли тъпо да има американци, китайци и пакистанци???
Логиката на въпроса е същата, като делението на метъли и хипари примерно...
да, спор няма. Останалото, което си дал надолу е също вярно.. аз не съм против субкултурите, а против това да се затваряш в даден кръг, да си живееш само в него и да отричаш сляпо всичко останало като по-лоши от теб.Хората са различни и индивидуални, но имат общи интереси и цели, които ги организират в различни общества...