Цитирай Първоначално написано от Nadelina
Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy`boy
хм ... аз съм мъж ама като гледам постовете започвам да си мисля колко много жените са като мъжете... само дето има малка разлика... че е много по лесно да си легне жена с мъж отколкото мъж с жена. на въпроса към другия пол "хаиде да се ****" много малко мъже биха казали не... докато при жените дори и да им се иска биха зашлевили дори чеовека който ги е попитал. така, че момичета... ако ви харесва някой отивайте при него и му се хвърляйте... щото може просто да го е страх да си иска за да не получи плесник
Ne e bash taka! Hodih do predi 2 meseca s edin koito mu se moleh da spi s men i toi kazvashe taka "Iskam da ti dam vsichko drugo ot koeto imash nujda predi da spq s teb.. iskam da izchakame malko poveche za da moje izjivqvaneto ot sexa da byde po specialno" .. Taka i skysahme.. i ne spahme ot chakane... Sega sym s drug koito kazva taka "Umishleno ne si nosq prezervativ v men nikoga.. zashtoto ne iskam da spq s teb predi da sym siguren che shte izleze neshto po seriozno" .. Ne znam .. sig samo az popadam na takiva det iskam da me izchukat a te ne shtat...

mii ebat se s druga garancia ..

a po temata.. savsem redovno kato vida nekoq qka pichka pochvam da q gledam dokato ne mi pisne :X