.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Гос7
    Guest

Moderated: Човек средно по колко пъти прави секс през...

Човек средно по колко пъти прави секс през живота си?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Супер фен
    Хах ние от къде да знаем бе ? Различно е
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    .....

pich...ti si nekuf ?!@?1121/3#?

P.S. ne se pritesnqvai she gi broq i kat umra shti kaja

Гос7
    Guest
    ем до са колко пати г/д

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    На теб пътите ти се броят на пръстите на едната ръка. Както и годинките, поне интелектуалните. Помисли малко, ве, човек. Ако си грозен и спаружен колко пъти ще правиш секс през живота си и колко - ако си точен? А ако си падаш по постоянни партньорки или по едновечерни забави? Освен това всеки е различно активен. Някои искат много, други все ги боли главата.. Схващаш ли идеята? Но мога да ти кажа колко средно бих правил аз..

Водя сексуален живот от 3 години, през които съм провел може би 400-500 сеанса (защото за това време бях с постоянни партньорки). Сега съм към залеза (или поне замразяването) на последната ми връзка и може би ще минат поне 6 месеца без секс. След това следват около 4 години на несигурни сексуални партньори в Японията, но се надявам на поне 100-200 сеанса (а ако съм късметлия, накъм 500. тук нищо не се знае - дали ще се харесаме с дадено момиче или ще карам от купон на купон ><). Може би някъде по това време ще се оженя и първата година ще се постарая за още 300 бройки. Да кажем, че съм на 25. Да кажем, че до 40 годишна възраст ще запазя любовта си към секса и ще имам поне 1500-2000 нови точки. И от 40 нататък сложи още 500-1000 и ще получиш приблизителна бройка за моето бъдеще.

Да кажем, че в по-приятни условия, ми се очертават около 5000 сеанса до края на живота. Това мен не ме успокоява. А теб?
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    На теб пътите ти се броят на пръстите на едната ръка. Както и годинките, поне интелектуалните. Помисли малко, ве, човек. Ако си грозен и спаружен колко пъти ще правиш секс през живота си и колко - ако си точен? А ако си падаш по постоянни партньорки или по едновечерни забави? Освен това всеки е различно активен. Някои искат много, други все ги боли главата.. Схващаш ли идеята? Но мога да ти кажа колко средно бих правил аз..

Водя сексуален живот от 3 години, през които съм провел може би 400-500 сеанса (защото за това време бях с постоянни партньорки). Сега съм към залеза (или поне замразяването) на последната ми връзка и може би ще минат поне 6 месеца без секс. След това следват около 4 години на несигурни сексуални партньори в Японията, но се надявам на поне 100-200 сеанса (а ако съм късметлия, накъм 500. тук нищо не се знае - дали ще се харесаме с дадено момиче или ще карам от купон на купон ><). Може би някъде по това време ще се оженя и първата година ще се постарая за още 300 бройки. Да кажем, че съм на 25. Да кажем, че до 40 годишна възраст ще запазя любовта си към секса и ще имам поне 1500-2000 нови точки. И от 40 нататък сложи още 500-1000 и ще получиш приблизителна бройка за моето бъдеще.

Да кажем, че в по-приятни условия, ми се очертават около 5000 сеанса до края на живота. Това мен не ме успокоява. А теб?
    iiiii,ama si eba4 bre,nadmina i mitiu pistova....
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    iiiii,ama si eba4 bre,nadmina i mitiu pistova....
    Че съм си активен, активен съм си, това е ясно. Но фактът, че си падам по постоянни партньорки е по-важен, защото така си получаваш секс редовно и по много. (а и 5000 пъти за един живот не ми се вижда достатъчно )
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Средно сатистическият българин има около 70 полови контакта годишно!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    С извинение за простотията - това си е едно чукане и едно духане седмично! Ужаст! Не искам да съм средностатистически българин, мамо, не искам!

70???Боже...не искам да съм средния българин
    На който му се убива време...

Град
    Свищов
    С извинение за простотията - това си е едно чукане и едно духане седмично! Ужаст! Не искам да съм средностатистически българин, мамо, не искам!
    Ами да не мислиш, че на моя му е повече? 1 ден(вечер) седмично по 2 пъти. А и ти може и да не си средно статистически българин, защото си на 20, ама кат станеш на 50-60 няма да го правиш толкова често. Все пак това е статистика. нали знаеш какво е статистиката-в грешни данни да се правят верни изводи. В крайна сметка на 50 да правиш секс 1 път седмично не е чак толкова зле. Има мъже дето и 1 път годишно не ги огрява!

Супер фен
    Град
    Чакай да го сметнем. Почнах на 17, би трябвало да доживея (да го направим лесно за смятане) 77. Това са 60 години. 5000/60=83 пъти в годината. Е, май съм бая към средностатистичните, а?

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    ....

Град
    София
    Абе действително за хора с работа и задължения тея 70сетина пъти са си реални....е ае 100 да ги направим...а иначе то е ясно че на 18 почти всички сме ги покривали за 2 месеца примерно...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от maini4ka_sladka
    малееее, с моя приятел за последния 1 месец сме правили повече от 70 пъти секс... не знам каква е тази статистика, но наистина, касиерка съм и в супермаркет. хората купуват мнооого презервативи. това значи редовен секс. повече е от 70 пъти... мнооооооооооооооооооооооо го повече
    Е па вие как ги броите, че излизат над два пъти на ден? Брои се на сеанс, уе Или на ден, че по-лесно. Дни, в които съм правил секс, независимо колко.

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    Цитирай Първоначално написано от maini4ka_sladka
    малееее, с моя приятел за последния 1 месец сме правили повече от 70 пъти секс... не знам каква е тази статистика, но наистина, касиерка съм и в супермаркет. хората купуват мнооого презервативи. това значи редовен секс. повече е от 70 пъти... мнооооооооооооооооооооооо го повече
    Е па вие как ги броите, че излизат над два пъти на ден? Брои се на сеанс, уе Или на ден, че по-лесно. Дни, в които съм правил секс, независимо колко.
    имало е дни, в които сме достигали и до 4-5 пъти. говоря колко пъти човек прави секс в живота си , а не колко дни. иначе и дните сме ги минали мнооооооооооооооооого отдажна 70

един на 23
    Guest
    Чукаме се средно по 20 пъти в месеца.Заедно сме от 7 месеца.Дотук излиза Ч120 пъти досега[декември не го броя]Секс маниак и нимфоманка ли сме? Ако съдя от вашите статистики...
    Shizzle,ти на колко си?

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от един на 23
    Чукаме се средно по 20 пъти в месеца.Заедно сме от 7 месеца.Дотук излиза Ч120 пъти досега[декември не го броя]Секс маниак и нимфоманка ли сме? Ако съдя от вашите статистики...
    Shizzle,ти на колко си?
    Не сте маниак и нимфоманка. С последната ми приятелка също правехме толкова и не ми се иска да мисля, ако имахме възможност да живеем заедно, какво щеше да се случи. А и последните ми шест месеца в България учех в София и се връщах веднъж месечно до Варна за ден-два.

Идеята е, че това 70 на година е средно и се отнася за целия ти сексуален живот. Т.е. се предполага, че сега компенсираш за когато станеш на 80

А аз тъкмо чукнах 20 преди 3-4 седмици. Двайсет години, не двайсет японки

Град
    Sofia
    Чакай да го сметнем. Почнах на 17, би трябвало да доживея (да го направим лесно за смятане) 77. Това са 60 години. 5000/60=83 пъти в годината. Е, май съм бая към средностатистичните, а?
    Чакай да видя дали съм разбрал. След 70-та си годинка ти твърдиш, че ще правиш секс 83 пъти в годината
    Звучи ми някак несериозно
    Първо ако ти стане то ще е от някоя виагра(ако избщо може нещо да ти помогне да го вдигнеш).
    Второ булката ти трябва да е поне с едно 20 годинки по-млада от тебе с която ще го правиш.

Абе хубави мнения даваш попринцип, ама тука се изказа неподготвен
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен
    Град
    Не, уе, изчисления правя за средни стойности. Ако видиш първия ми пост, аз не броя повече от 1000 пъти след 40тата си годишнина.

83 пъти в годината е средно за живота ми. Аз сега компенсирам за неправенето като одъртея Да го обясня с алкохол. Да кажем, пия средно по стотина грама уиски на ден. Но всъщност през седмицата не пия, я жуля петък и събота вечер.

Град
    Sofia
    Не, уе, изчисления правя за средни стойности. Ако видиш първия ми пост, аз не броя повече от 1000 пъти след 40тата си годишнина.

83 пъти в годината е средно за живота ми. Аз сега компенсирам за неправенето като одъртея Да го обясня с алкохол. Да кажем, пия средно по стотина грама уиски на ден. Но всъщност през седмицата не пия, я жуля петък и събота вечер.
    \/ \/ \/ и аз не пия много , само когато се налага
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от love_girls
    \/ \/ \/ и аз не пия много , само когато се налага
    Бе тука много се налага да се пие, ама гледам да не се отрязвам. До половин бутилка, не (много) повече. Че както ми се въртят някакви момиченца наоколо, ще взема да се събудя сутринта гушнал някое и.. Все още нищо не ми се иска след последната ми партньорка, ама то тялото не пита. Ама следващата седмица след изпитите аз и един Балантайнс много ще се целуваме, обещал съм си.

Голям фен Аватара на &amp;ILoveU2
    Град
    Varna
    А представяте ли си средно статистически колко пари се дават за презервативи

Bahti , tapiq vapros!!!!!
    A po temata: nqmam predstava pak i az sam devstvena!

Град
    Свищов
    Не е тази статистика за дни, а за пъти. на прктика нали виждам родителите ми-работят понякога по 12 часа на ден, връщат се изнемощели, хапват и заспиват през телевизора. А са малко над 50. Секс едва ли правят изобщо. А и не всеки може да прави секс всеки ден. Аз имам желание, приятеля ми също, но у дома е невъзможно, а у тях само когато няма хора превим, защото сме притеснителни. Абе може 1 път да е, ама като хората. А и при секс 1 път седмично изживяването е далеч по-хубаво от ежедневно. Правила съм секс всеки ден или през ден. 3 поредни дни и секс не исках да видя поне 2 седимици. Не, че нямах желание-просто не може всеки ден като се видим да правим секс. Би било тъпо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си