.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Guest
    Ами ако половият му живот е средно 45 г или 16425 дни и средно прави по два пъти седмично значи 4692 пъти за целия си живот, или ололо 105 пъти годишно

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    просто не може всеки ден като се видим да правим секс. Би било тъпо.
    Официално обявете връзката ми за тъпа То знам, че сме малко чалнати с другарката, те всичките ни приятели все ни бъзикат по темата.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Виж сега малко математика ще вкарам. Виждаме се средн 4 вечери седмично за около(пак средно) 2-3 часа. повече няма как, защото аз съм на лекции или пък той на работа. Искаме да се приберем в къщи, да хапнем, да си вземем по 1 душ. Става 20 часа и излизаме. В 22-23 ни се доспива зверски, защото сме имали дълъг и уморителен ден. за 12-15 часа седмично, в които сме заедно кажи ми как да правим секс 20 пъти. Имай предвид, че няма терен, а също, че аз съм достатъчно приказлива, че около 3/4 от срещата ни да мине в моето плямпане .
    Освен това поне 1 път в седмицата се събираме с общи приятели, ходим на културни мероприятия и т.н. Как за бога в такава ситуация да правим секс повече от 1 ден седмично?

RQ

Цитирай Първоначално написано от maini4ka_sladka
    Средно сатистическият българин има около 70 полови контакта годишно!
    малееее, с моя приятел за последния 1 месец сме правили повече от 70 пъти секс... не знам каква е тази статистика, но наистина, касиерка съм и в супермаркет. хората купуват мнооого презервативи. това значи редовен секс. повече е от 70 пъти... мнооооооооооооооооооооооо го повече
    Палавница такава Бе аз по принцип не мога да смятам ама примерно ако правя секс по два пъти на ден, следобед и вечер ... това колко прави на месец ? А относно това за 70-те пъти годишно ми се струва нереално и несериозно ... не искам да съм такъв ... и се пише средно - статистически ... това е
    ... k33p w@lkinG ...

Супер фен
    Град
    Виж сега малко математика ще вкарам. Виждаме се средн 4 вечери седмично за около(пак средно) 2-3 часа. повече няма как, защото аз съм на лекции или пък той на работа. Искаме да се приберем в къщи, да хапнем, да си вземем по 1 душ. Става 20 часа и излизаме. В 22-23 ни се доспива зверски, защото сме имали дълъг и уморителен ден. за 12-15 часа седмично, в които сме заедно кажи ми как да правим секс 20 пъти. Имай предвид, че няма терен, а също, че аз съм достатъчно приказлива, че около 3/4 от срещата ни да мине в моето плямпане .
    Освен това поне 1 път в седмицата се събираме с общи приятели, ходим на културни мероприятия и т.н. Как за бога в такава ситуация да правим секс повече от 1 ден седмично?
    Добре, де, момиче, не съм тръгнал да те обвинявам. Всеки е различен и уважавам това. Имам приятели-развратници, приятели-девственици на по 20, романтици, циници, идеалисти, практици, егоисти и мъченици. Най-важното е да прегърнеш всичките (малко ще ми е трудно с моите малки ръчички, ама желанието го има )

И само да отговоря на неизказаното предизвикателство - да, и ние си говорим, организираме си романтични вечери, филмови вечери, ходим на театър и опера, алтернативно кино, концерти.. Просто имахме време за всичко това. А когато нямахме времето, предпочитахме да сме само двамата, да се любим и след това да си говорим и гушкаме и после пак да се любим, докато не трябва да се разделим..
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За жалост имам бол свободно време, но не и той. да не мислиш, че не искам да съм по 168 часа седмично с него, ама няма как. повече вися в тоя форум, отколкото да виждам гаджето си.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от един на 23
    Чукаме се средно по 20 пъти в месеца.Заедно сме от 7 месеца.Дотук излиза Ч120 пъти досега[декември не го броя]Секс маниак и нимфоманка ли сме? Ако съдя от вашите статистики...
    Shizzle,ти на колко си?
    Не сте маниак и нимфоманка. С последната ми приятелка също правехме толкова и не ми се иска да мисля, ако имахме възможност да живеем заедно, какво щеше да се случи. А аз тъкмо чукнах 20 преди 3-4 седмици. Двайсет години, не двайсет японки
    Абе няколко пъти съм се замислял дали съм ненормален,"с нея мнооого се карахме по тая тема,но постепенно свикна,дори и след като написах предичния си пост,тя дойде от училище и се праснахме,та да ми върви на работата ",ама верно че и мъжа средно през целия си живот хвърля ~10л сперма[1 кофа ],то така като тегля чертата,май моята кофа е останала на половина
    Иначе моето детенце си живее при мене де

един на 23
    Guest
    Това горе бях аз

Какви глупости? Какви 70 пъти? Защо според дюрекс българите са на 4-то място по сексуални контакти в света с 127 пъти за 2005? Как тъй за 2 години ще смалили 2 броя? А българите са на около 20-то място по брой пъртньори със средно около 9 пъртньора през живота си.

бтв според тая статиска българите са започнали сексуалния си живот на 16.9 годишна възраст. Аз ся съм на 16.9 години, но след 2 седмици няма да бъда, тъй че трябва да наваксвам, за да не изоставам от тенденциите.

http://www.durex.com/uk/files/2005_G...port_final.pdf

Супер фен
    Град
    Или са на 4то място по надлъгване

Между другото, тази анкета ми е странна. Как така средната възраст за получаване на сексуално образование за българия е 13.7, като всички варненчета още 2ри клас ни караха да гледаме документални филми по темата за деца?

П.П. Хахах, Хърватска и Сърбия започват секс по-рано отколкото в Япония?! Това не го вярвам! Това просто не го вярвам. Предполагам, че само много разкрепостени японци са се вяснали на тази анкета, защото около мен е пълно с 20годишни девственици! Хайде, бе! Цяла седмица до първата целувка и вие ще ги изкарате по-отворени от Хърватска?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си