Цитирай Първоначално написано от shizzle
На теб пътите ти се броят на пръстите на едната ръка. Както и годинките, поне интелектуалните. Помисли малко, ве, човек. Ако си грозен и спаружен колко пъти ще правиш секс през живота си и колко - ако си точен? А ако си падаш по постоянни партньорки или по едновечерни забави? Освен това всеки е различно активен. Някои искат много, други все ги боли главата.. Схващаш ли идеята? Но мога да ти кажа колко средно бих правил аз..

Водя сексуален живот от 3 години, през които съм провел може би 400-500 сеанса (защото за това време бях с постоянни партньорки). Сега съм към залеза (или поне замразяването) на последната ми връзка и може би ще минат поне 6 месеца без секс. След това следват около 4 години на несигурни сексуални партньори в Японията, но се надявам на поне 100-200 сеанса (а ако съм късметлия, накъм 500. тук нищо не се знае - дали ще се харесаме с дадено момиче или ще карам от купон на купон ><). Може би някъде по това време ще се оженя и първата година ще се постарая за още 300 бройки. Да кажем, че съм на 25. Да кажем, че до 40 годишна възраст ще запазя любовта си към секса и ще имам поне 1500-2000 нови точки. И от 40 нататък сложи още 500-1000 и ще получиш приблизителна бройка за моето бъдеще.

Да кажем, че в по-приятни условия, ми се очертават около 5000 сеанса до края на живота. Това мен не ме успокоява. А теб?
iiiii,ama si eba4 bre,nadmina i mitiu pistova....