- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко пъти за една нощ?
Не говорех за нещо предварително подготвено. Просто понякога като се срещнем още след първата целувка и.. Такава специалност на ситуацията имах предвид. А, и, да, to each his own.Първоначално написано от krem4et0
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
неплануван секс не съм правила никога. все трябва да се знае, че няма да има хора и разни такива работи, които наистина намаляват спонтаността на акта, ам какво да се прави![]()
Темата нали беше само за момчета? То повечето писали са момичета!
По темата: Не съм сигурен, май 3 пъти
Мисля, че 3 ... момичето е много палаво и бързо ме изтощаваА иначе предпочитаме един път вечер, но качествен и нежен ...
![]()
... k33p w@lkinG ...
Ми, аз като свърша, ми трябват точно 5 мин да почна отново, имах едно гадже, която беше много ненаситна, стигали сме до 6 тека за вечер![]()
6 пъти... - 4 пъти по някое време на нощта и после още 2 пъти след като се събудихме мн рано сутринта... после цял ден хърррррррррр
3patibe6e strahotno
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Дам...дам...моя приятел за една нощ....май най-много 3 пъти или 4 ама да не казвам за последния....не го нарекох дори секс....в началото е хубаво,след 3-я път вече е насила според мен...![]()
![]()
3Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от Анонимко
3
![]()
5.
п.п. а виж за едно денонощие и там имам рекорд, доста по-височък, ама както и да е![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
moe li da ti pikam na cherniq spisuk?Първоначално написано от fire_magic
8... тая кокошка много ме възбуждаше!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!