- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Малък" проблем...
Без заобиколки и глупости.....МНОГО СЪМ ЗЛЕ С МОМИЧЕТАТА!Вече не знам какво да правя!Не само,че всичко ми е скапано,ами и това!Моля някой да помогне,защото не издържам вече!Все търся момиче...ако има желаещи да се представя ЛС !
Все търсиш момичета?
Ако наистина толково усилено търсиш ще намериш.
Любовта идва, когато най-малко я очакваш![]()
Ето,ако ти помогне пиши.Първоначално написано от Tiristor
Ne se otkazvai,rano ili kusno 6te se poqvi i tvoeto momi4e.Nali znae6 kazvat 4e za vseki vlak si ima putnici.Ako moje6 izlizai s pove4e momi4eta,za da moje6 da se otpusne6 i da ob6tuva6 po svobodno s tqh,ako li ne nakarai nqkoi priqtel da te zapoznava s pove4ko momi4etai taka...Uspeh i ne se ot4aivai!!!![]()
Аз също съм така, ако има желаещи самотни, но красиви и умни момичета - да ми пишат на ICQ номер 359483453 ще им изпратя и снимка.
Ще го опитам!Благодаря!ICQ включено(и ЛС също) за желаещи!Първоначално написано от triple-sss
Не се отчайвай, любовта ще дойде при теб, точно тогава, когато най-малко я очакваш.![]()
dokato prodaljava6 da si misli6 4e si zle s momi4etata niama da si hvane6 priatelka stegni se izlizai pi6i s momi4eta po internet m na4ini ima no ne se zatvariai v sebesi i da zapo4va6 da si misli6 takiva gluposti 4e ne te biva ,biva te vseki go biva az moita priatelka ia namerih tia pisa malko po gore cunki milo Nansi {} , i ti sa6to 6te nameri6 tvoeto momi4e ,moje i to da te namerisamo se otpusni i vsi4ko 6te se slu4i ot samosebesi
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Де да беше толкова лесно....Първоначално написано от Ceballos
Напротив.Първоначално написано от sasha_90
Жената е като сянката- гониш ли я-тя бяга от тебе.
ако и обърнеш груб и тръгнеш нанякъде -и тя тръгва след тебе.
мом4ета, дето все си търсят гадже и само за това мислят изглеждат от4аяно, а никоя уважаваща себе си мацка не се занимава с от4аяни типове.![]()
![]()
Ти не си ли от едни друг форум относно ГТ?Първоначално написано от Tiristor
Аз не че мисля само затова,защото си имам работа!Но като си свърша работата...пак!За отчаяният тип като мен,дано онези лекции да помогнат!Първоначално написано от Анонимко
Е нали уж мъжът трябва да "ловува" жени, а пък казваш, че трябва да я чакаш? Последно?
Аз съм в 5 форума(с този),в един глобален модератор!Не знам за кой,обаче става въпрос!Относно другият гост...Не съм казвал това!Първоначално написано от Анонимко
Един съвет от мен. Аз спазвах следното правило, когато бях щастлив - като дете и сега пак започнах и пак съм щастлив: "По малко мисли за живота, повече го живей.".
Ми то живота не се мисли, а се живее, простата логика. То друг филм неа . А за търсенето ... търси , леко хормоните са ти откачили главата от раменете, мислиш малко повече или много повече с долната, ма сичко си е до време. Ш' видиш.
Който Търси намери рано или късноПървоначално написано от Tiristor
няма нужда се притесняваш както е на картинката ти за секи влак си има патници
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
ne znam na kolko godini si i kolko zle misli6 4e si, no sum po4ti sigurna, 4e bi mi haresal kato 4ovek, e imam si priqtel de, ama iskah da kaja, 4e ako si estestven i ne se pravi6 na ne6to, koeto ne si momi4etata 6te te haresvat!
USPEH!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Спреш ли да си търсиш момиче, то само ще дойде
Първо трябва да промениш това песимистично мислене, защото така ама наистина нищо няма да излезе.![]()
Тriple-sss,тези лекции,не ми помагат по никакъв начин.Какво да направя,хора?Може и да има някой дето ме харесва,по ум(който не е малък по-доста теми и сфери),сега по външност не мога да се определя,нещо средно!Помогнете,ставам банален,ама.....
Може проблема да ти е в обличането,прическата,погл еда..абе абсолютно всичко-дори и да не го осъзнаваш.За теб може тфа да е готино,но за момичетата сигурно не е.![]()
П.П-на колко си?...щом говорим вече за проблем...
Честно казано бих ти казала аз кфо мисля по въпроса и как можеш лесно да си хванеш гадже,но ще ме помислят за прекалено повърхностнаайде със здраве..