- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само за момчета
Искам да ви попитам къде по ви харесва отгоре или отдолу по време на секс ? И защо? Пускам темата ,защото ми е интересно да разбера.
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Ххаххха пак момиче ще пише по тема " само за момчета". В такива теми отговарям само ако знам какво мисли приятелят ми по този въпрос![]()
Та той предпочита аз да съм отгоре. Рядко той е отгоре![]()
Отгоре, отдолу, отстрани, изотзад, изотпред, диагонално.. Варианти безброй!
Сега ще видиш как всеки ще каже, че и двете му харесват еднакво. Защо ли - защото няма значение, всяко си има своите предимства. Като съм отгоре имам контрол и това ми харесва. Като съм отдолу, контролът е в партньорката, което също ми харесва..
Но ако трябва да избера само една поза, в която да правя секс цял живот - това е мисионерската. Така че ме брой за отгоре.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Първоначално написано от shizzle
мяу
Напълно съгласна съм.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от shizzle
=D>
... k33p w@lkinG ...
Зависи. Предпочитам партньорката ми да е отгоре, защото свършвам по-бавно така, а й ми харесва когато виждам че успява да си доста удоволствие почти сама с моя атрибут![]()
именноПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
С колегите от клиниката сме единодушни, че най ни харесва орално, с шише ракия, мезе по избор и карти за след като си напълним личните алкохолни кефометри! Бихме искали също така да изкажем искрената си благодарност на бай Пешо за всичката ракия, която наля в 11литровата бутииииюлка от минерална вода Девин. Жив и здрав да е!Първоначално написано от Komshiikata
na men li4noo mi haresva stra6no mnogo ot gore.ne sum pravila mnogo sex samo 3 puti i to ot skoro go pravq ama ot gore e strahotno
oo samo na men li mi haresva da sam otdolo![]()
Отгоре и то защото аз контролирам темпото.
Но напоследък почвам да оценявам , когато партиорката е отгоре по две причини.
Първата че виждам възбудата изписана по цялото й тяло върху мен и втората , че си почивам от неуморните движения когато съм върху нея![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Познато! Аз дори стигам до момента, когато тя вече мине няколко оргазма и се запъхти, да й се хиля и да й викам "Виждаш ли какво ми е на мен през цялото време, а? Аз защо не мога да кача килограми!"Първоначално написано от love_girls
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Оби4ам когато партньорката ме "язди"
по- приятно ми е, по-малко се уморявам, по-БАВНО свършвам
и най-ве4е- така ТЯ отслабва, и това е добре, защото ина4е не намира време за фитнес.
Самата тя се кефи пове4е да е отдолу, но когато караме две седмици както на нея и харесва по4ва да образува тлъстинки по ханша, които на НЕЯ не и харесват.
Обикновено се редуваме- първо тя е отгоре, после, като свърши и не е в състояние пове4е да "язди" сменяме позата.
п.с. когато жената е отгоре, тогава ТЯ контролира дълбо4ината на проникването,
п.с.
и тази поза( "езда4ка") дава едно от най-ДЪЛБОКИТЕ прониквания, сещам се само за една поза с по-дълбоко проникване, дето не и знам официалното наименование, ние и викаме "под прав ъгъл" ( жената е легнала настрани, а мъжа е седнал върху едното и бедро, като и двамата са свили по един крак , а другия са го изпънали)
Отдолу по-яко ,ама и отгоре е ок.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Отдоло ем си почивам ем ми е кеф![]()
Вече е време и аз да сложа отговор.
Лично на мен по-ми харесва да съм отгоре.Аз контролирам всичко и се чувствам по-силната.Аз определям дълбочината и темпото,което също адски много ми харесва.
Но когато съм отдоло също не оставам незадоволенаНо попринцип вместо скучната мисионерска поза правим нещо по-различно.Свивам си краката пред гърдите и така проникването е доста дълбоко и много се възбуждам.
![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
neПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Извинявайте, но мисионерската поза не е скучна!![]()
При мен е точно обратното.Когато приятелката ми е отгоре ми е мноогооо по-готино , съответно свършвам и по-бързоПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
И мъжът, и мъжътПървоначално написано от kvokvokvo
Как се гърчи...
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
...Който е отдолу става яко шоу...![]()
Znam 4e moia priatel obi4a pove4e toi da e otgore![]()
На мен лично след 5тата минута ми омръзва.Първоначално написано от shizzle
![]()
Моя харесва всяка поза :P
Мога да си представя колко въображение имате двамата. Няма скучна поза, само скучни действия. Мисионерската позволява да се целувате, да я захапеш за врата, да те дращи по гърба, да извиеш ръцете й над главата си, да се прегръщате.. А малките подробности, които не могат да се опишат.. Не, просто не знаете как да си го направите интересно.Първоначално написано от Komshiikata