.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма

Само за момчета

Искам да ви попитам къде по ви харесва отгоре или отдолу по време на секс ? И защо? Пускам темата ,защото ми е интересно да разбера.
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ххаххха пак момиче ще пише по тема " само за момчета". В такива теми отговарям само ако знам какво мисли приятелят ми по този въпрос

Та той предпочита аз да съм отгоре. Рядко той е отгоре

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Отгоре, отдолу, отстрани, изотзад, изотпред, диагонално.. Варианти безброй!

Сега ще видиш как всеки ще каже, че и двете му харесват еднакво. Защо ли - защото няма значение, всяко си има своите предимства. Като съм отгоре имам контрол и това ми харесва. Като съм отдолу, контролът е в партньорката, което също ми харесва..

Но ако трябва да избера само една поза, в която да правя секс цял живот - това е мисионерската. Така че ме брой за отгоре.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от shizzle

Сега ще видиш как всеки ще каже, че и двете му харесват еднакво. Защо ли - защото няма значение, всяко си има своите предимства. Като съм отгоре имам контрол и това ми харесва. Като съм отдолу, контролът е в партньорката, което също ми харесва..

Но ако трябва да избера само една поза, в която да правя секс цял живот - това е мисионерската. Така че ме брой за отгоре.

мяу
    Напълно съгласна съм.
    Собственост на Canis_Dirus

RQ

=D>
    ... k33p w@lkinG ...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Зависи. Предпочитам партньорката ми да е отгоре, защото свършвам по-бавно така, а й ми харесва когато виждам че успява да си доста удоволствие почти сама с моя атрибут

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Зависи. Предпочитам партньорката ми да е отгоре, защото свършвам по-бавно така, а й ми харесва когато виждам че успява да си доста удоволствие почти сама с моя атрибут
    именно

Re: Само за момчета

Цитирай Първоначално написано от Komshiikata
    Искам да ви попитам къде по ви харесва отгоре или отдолу...? И защо? Пускам темата ,защото ми е интересно да разбера.
    С колегите от клиниката сме единодушни, че най ни харесва орално, с шише ракия, мезе по избор и карти за след като си напълним личните алкохолни кефометри! Бихме искали също така да изкажем искрената си благодарност на бай Пешо за всичката ракия, която наля в 11литровата бутииииюлка от минерална вода Девин. Жив и здрав да е!

daa
    Guest

.....

na men li4noo mi haresva stra6no mnogo ot gore.ne sum pravila mnogo sex samo 3 puti i to ot skoro go pravq ama ot gore e strahotno

Guest
    oo samo na men li mi haresva da sam otdolo

Град
    Sofia
    Отгоре и то защото аз контролирам темпото.
    Но напоследък почвам да оценявам , когато партиорката е отгоре по две причини.
    Първата че виждам възбудата изписана по цялото й тяло върху мен и втората , че си почивам от неуморните движения когато съм върху нея
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от love_girls
    Отгоре и то защото аз контролирам темпото.
    Но напоследък почвам да оценявам , когато партиорката е отгоре по две причини.
    Първата че виждам възбудата изписана по цялото й тяло върху мен и втората , че си почивам от неуморните движения когато съм върху нея
    Познато! Аз дори стигам до момента, когато тя вече мине няколко оргазма и се запъхти, да й се хиля и да й викам "Виждаш ли какво ми е на мен през цялото време, а? Аз защо не мога да кача килограми!"
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    Оби4ам когато партньорката ме "язди"
    по- приятно ми е, по-малко се уморявам, по-БАВНО свършвам
    и най-ве4е- така ТЯ отслабва, и това е добре, защото ина4е не намира време за фитнес.
    Самата тя се кефи пове4е да е отдолу, но когато караме две седмици както на нея и харесва по4ва да образува тлъстинки по ханша, които на НЕЯ не и харесват.

Обикновено се редуваме- първо тя е отгоре, после, като свърши и не е в състояние пове4е да "язди" сменяме позата.

п.с. когато жената е отгоре, тогава ТЯ контролира дълбо4ината на проникването,
    п.с.
    и тази поза( "езда4ка") дава едно от най-ДЪЛБОКИТЕ прониквания, сещам се само за една поза с по-дълбоко проникване, дето не и знам официалното наименование, ние и викаме "под прав ъгъл" ( жената е легнала настрани, а мъжа е седнал върху едното и бедро, като и двамата са свили по един крак , а другия са го изпънали)

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Отдолу по-яко ,ама и отгоре е ок.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Guest
    Отдоло ем си почивам ем ми е кеф

Град
    Във филма
    Вече е време и аз да сложа отговор.
    Лично на мен по-ми харесва да съм отгоре.Аз контролирам всичко и се чувствам по-силната.Аз определям дълбочината и темпото,което също адски много ми харесва.
    Но когато съм отдоло също не оставам незадоволена Но попринцип вместо скучната мисионерска поза правим нещо по-различно.Свивам си краката пред гърдите и така проникването е доста дълбоко и много се възбуждам.
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    oo samo na men li mi haresva da sam otdolo
    ne
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен
    Град
    Извинявайте, но мисионерската поза не е скучна!

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    При мен е точно обратното.Когато приятелката ми е отгоре ми е мноогооо по-готино , съответно свършвам и по-бързо

Цитирай Първоначално написано от kvokvokvo
    При мен е точно обратното.Когато приятелката ми е отгоре ми е мноогооо по-готино , съответно свършвам и по-бързо
    И мъжът, и мъжът Как се гърчи...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

anonimen alkoholik
    Guest
    ...Който е отдолу става яко шоу...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Znam 4e moia priatel obi4a pove4e toi da e otgore

Град
    Във филма
    На мен лично след 5тата минута ми омръзва.

Моя харесва всяка поза :P

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Komshiikata
    На мен лично след 5тата минута ми омръзва.
    Мога да си представя колко въображение имате двамата. Няма скучна поза, само скучни действия. Мисионерската позволява да се целувате, да я захапеш за врата, да те дращи по гърба, да извиеш ръцете й над главата си, да се прегръщате.. А малките подробности, които не могат да се опишат.. Не, просто не знаете как да си го направите интересно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си