- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakav telefon da si kupq...
Am nachi 4udq se kakav telefon da si kupq daite nqkakvi predlojeniq ako moje da e s plazgasht panel![]()
е ти не си ли си набелязал поне някви?
Ami ako bqh nabelqzal shtqh li da pitam? Toest shtqh da si zimam Samsung D900 ama neshto propadna vsi4koПървоначално написано от AnGeL`BaBy
(((
Do kam 500Първоначално написано от 182+44_4adel
ми наче samsung e500 toest novoto biju na MTEL soni erikson k 750:P
![]()
http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=949&go=GO
В момента съм с този телефон и съм много доволен.
Майка ми е с Sony Ericsson W850i и телефона е супер. Мисля, че може да го намериш за около 500-500 и нещо. Аз лично бих заложила на Sony EricssonИначе ако искаш плъзгащ панел, можеш да си вземеш Nokia 5300
![]()
Em nevijdash li pisal sam v gorniq postПървоначално написано от krasivata_luvica
"182+44_4adel написа:
Лимит за цена има ли? "
"Do kam 500"
на мен пък Sony Ericsson-а ми се струва по-скоро мъжкиНокиата и Самсунга имат хубави дамски модели.
aвторката на темата държи ли на някакви по-специални екстри или само да е до 500лв![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аз пък си харесах k750i в червен панел. Обичам цветните, но и като параметри е добър, е малко ще ти е евтин, де... щом си се ориентирала към 500 лв.
Какъвто и да е, само да е Нокиа. Убедила съм се, че това е най-добрата марка.
Nai-zdravite(izdrujlivi) telefoni,no kucat malko otkum modeliПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Не съм съгласна. Според мен имат доста добри модели и като дизайн, и като функции.Първоначално написано от Анонимко
Да,и на мен този много ми харесва.Иначе аз бих се насочила и към тези:Първоначално написано от xaxo_xixi
Nokia 5200
Sony Ericsson V630 I
Sony Ericsson Z710
Nokia 6111
Motorola Z3
Sony Ericsson W550
Съгласна, Нокиа за мен са най-добрите телефони.Първоначално написано от malka_sladuranka
under_my_skin Motorola Z3 po dobre da si nqmash rabota s MOTOROLAv Balgariq nqma chovek koito da razbira i mnogo barzo se razvalqt i az bqh hvarlil oko na Z3 no sled tova koeto mi kazaha se otkazah ot Motorola
Miii az v momenta sm s Samsung E 350 i sm si mn dovolna ima po4ti si4ko koet mi trqabva nqma samo bluethot i taka ... lele kolko mn e prejivql toq telefon padane ot kade li ne i o6te si mi e zdravii4ak.Az poprincip kat si zema edin i kfoto i da my prava pak si go obi4kam 6tot sm sviknala a minliq mai mi b6e pak Samsung ama s otvara6to kapa4e rozovi4ak edin ta i toi ne e lo6[/img]
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Btw wi tva e moq http://gsm4you.com/shop/samsung-e350-p-412.html lelel mn eftini stavat teq telefoni az go zeh minalata godina za 600 nqkade a sa stanal napolovinata![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.