.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Проблем

Hybrid View

MiKr0
    Guest

Проблем

Значи аз съм момче,имам си гадже,но ме превлича една приятелка на гаджето ми.Ние с приятелката и сме големи приятели и незнам какво да правя,а и неискам да късам с гаджето си.Дайте предложения какво да правя.

Голям фен
    Град
    Варна
    Ами щом вече си станал приятел с приятелката на гаджето си, най-вероятно ще те отреже и като каже на гаджето ти и тя ще те отреже, тъй че по добре си остани със сегашното момиче.

Град
    В мечтите ти
    По-добре си изясни какво точно чустваш и към двете. И ако вече нямаш чуства към приятелата си е по-добре да се разделите, защото в противен случай само я заблуждаваш, че я обичаш... А ако наистина си хлътнал по другото момиче, разбери акви са нейните чства към теб и виж ка ще потръгнат нещата...

Guest
    Това второто момиче ме има за голям приятел,а пък един от големите ми френдове и той харесва второто момиче.Затова съм в задънена улица.

Ако все още обичаш приятелката си остани с нея!Това е!Ако ли не скъсайте и не се занимавай с второто момиче защото ще стане мазало! И ще има много хора с наранени чувства!

Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    Ами щом вече си станал приятел с приятелката на гаджето си, най-вероятно ще те отреже и като каже на гаджето ти и тя ще те отреже, тъй че по добре си остани със сегашното момиче.
    Страшната логика, напрао изкърти сичко ! И аз съм съгласен естест. с тва мнение. [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си