Незнам какво да правя ..... ще разкажа това за което искам да ми помогнете ... по вазможно кратък начин .... с приятеля ми (бившия ) се познаваме вече около 1 година и получи се така че се влубихме и началото на тая годино спдоелих това с него и тои ми каза че има чувства към мен .... привикнахме толкова силно един към друг че се обикнахме до такава степен че денонощно си пращахме смс като не сме заедну и така .... около февруари преди 14 значи 12-13 всичко взе да се разваля .... м/у нас се получаваха конфликти тъи като тои ме ревнува много нз защо ....... казах му че не мога да му помогна с това ...... трябва просто да ми вярвя ...... сдобрихме се след време тои решил да ме провери представил се за негов познат и взе да ме разпитва с времето разбрах че е бил тои ...... казах му че щом иска да премахне конфликтите трябва да спре с това , защото е наистина много гадно ... всичко се оправи ... минахапак седмици и всичко започна отначало ... до момента в които тои вече изгуби контрол на мярката м/у любовта и ревноста ......... сподели ми че не харесва външноста си дадох му възмоножно наи - добрия кураж че това не е вярно ... мина време и тои престана с тая мания че е грозен но това с ревноста си остана .... аз по цял ден плачех и ми беше мъчно защото исках момчето от първите дни а тои се беше превърнал в нещо лошо ..... един ден написа смс че не иска повече да ме вижда и че бил се целувал с друго момиче .... водих разговори с него по цели часове но нищо не помага после разбрах че е ходил с някакво момиче ....... с времето спрях да го търся , защото се отказах , че мога да променя нещата и всичко вървеше спокоино до като един в които тои ми писа радвам се че си ме забравила искам да знаеш че винаги ще те обичам и това беше ........ аз си вдъхнах надежда ушким всичко се орпави но .... но тези дни съм сигурно че има нещо , защото го усещам ..... хора боли ме .... дали гузен не гонен бяга или какво е ....