- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vtori tek
abe iskam da popitam sas priqtelq mi pravihme sex i toi svyr6i ... posle si po4inahme malko i pojela pak oba4e ne se be6e izmil ... ii po4nahme bez moje li da zabremenneq ako e ostanalo sprema vav penisa mu ...?
mi az neznam,to4no,zavisi kade e bila spermata,ako e bila otvynka te spermatozoidite jiveqt samo okolo 6 sekundi,mai..Първоначално написано от F4e
![]()
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
mi i az taka sam 4uvala mai
uh nikoi li nqma da otgovori![]()
![]()
![]()
![]()
Чакай, ве, момиче! Ние тук да нямаме персонални аларми да ни звънят всеки път като някой пусне нова тема. И ние имаме живот! Особено в 7 сутринта през седмицата.
Сперма по каналчетата е останала на 100%. Затова обикновено е добре да се изстиска и измие преди нова употреба. А ако пусне и една вода, още по-добреЗа шансове не знам, мисля, че няма да е излишен един тест след седмица. Но пък не вярвам и нещо да е станало. Чакай да се включат момичетата, че стъпвам в мътни води тука.
П.П. Аз лично винаги добре изплаквам, не искам да поемам ненужни рискове. А и си е по-хигиенично.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Попринцип забременяването не става толкова лесно ама знаеш ли,понякога точно от ей такива несъобразени простотии се забременява.Може да си забременяла.Направи си тест и не прави глупости друг път.И образовай малко тиквеника наречен твой приятел.
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako malkoto_sladur4e gi prae6e teq raboti koito e napisala na momi4eto nqma6e da ni e tolkova tejak jivota i prez 2 dena da 4etem temi kato bremenna li sam?nasrah se a moje bi e bilo spontanen abort?
![]()
![]()
Ех,ех!Хорската тъпотия и завист нямат граници,ама кво ми пука.Нали аз съм едно перфектно момиче,което има страхотен живот и 99% от хората само могат да си мечтаят да живеят като мене,ама като са крородили и са нямали тия възможности.....ех,какво да се прави,така ви е създала природата!Тъпи,грозни и завистливи!хахахахаха кеф...!
![]()
![]()
![]()
![]()
Мале колко сте ми смешнииииииииииииииии
![]()
Moderated by krem4et0
т. 2 от Правилника!
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Я дай снимка, малката.
Moderated by krem4et0
т. 9 от Правилника!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Към авторката: не мисля, че си забременяла. Това не става много лесно, а и сперматозоидите не са супермени. Трябва им подходяща среда,за да виреят по-дълго.
Към malkoto_sladur4e и `Death`Whore``-разбирам, че се дразните 1 на друга. `Death`Whore``, и аз се дразня на въпросната потребителка и то много. но моля ви разрешете споровете си по друг начин, а не в теми във форума. Има много средства за комуникация, а и форумът не е създаден за лични нападки и обиди.
Благодаря ви предварително!
Ама аз само поисках да покаже снимка. Не съм я нападала.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Я не ми се обяснявай! Падни за 10!!Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Може би има малка вероятност, не знам.Но по-добре да си го мие, както каза shizzle.
blagodarqqqqqqqqqqqq allll se o6te ne6to sq pritesnqvqmnoo dano mi mine
няма за какво да се притесняваш. Заключвам темата, защото няма да получиш по-различни отговори от тези до тук!