.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: vtori tek

F4e
    Guest

vtori tek

abe iskam da popitam sas priqtelq mi pravihme sex i toi svyr6i ... posle si po4inahme malko i pojela pak oba4e ne se be6e izmil ... ii po4nahme bez moje li da zabremenneq ako e ostanalo sprema vav penisa mu ...?

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: vtori tek

Цитирай Първоначално написано от F4e
    abe iskam da popitam sas priqtelq mi pravihme sex i toi svyr6i ... posle si po4inahme malko i pojela pak oba4e ne se be6e izmil ... ii po4nahme bez moje li da zabremenneq ako e ostanalo sprema vav penisa mu ...?
    mi az neznam,to4no,zavisi kade e bila spermata,ako e bila otvynka te spermatozoidite jiveqt samo okolo 6 sekundi,mai..
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

f4e
    Guest
    mi i az taka sam 4uvala mai

f4e
    Guest
    uh nikoi li nqma da otgovori

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Чакай, ве, момиче! Ние тук да нямаме персонални аларми да ни звънят всеки път като някой пусне нова тема. И ние имаме живот! Особено в 7 сутринта през седмицата.

Сперма по каналчетата е останала на 100%. Затова обикновено е добре да се изстиска и измие преди нова употреба. А ако пусне и една вода, още по-добре За шансове не знам, мисля, че няма да е излишен един тест след седмица. Но пък не вярвам и нещо да е станало. Чакай да се включат момичетата, че стъпвам в мътни води тука.

П.П. Аз лично винаги добре изплаквам, не искам да поемам ненужни рискове. А и си е по-хигиенично.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен
    Попринцип забременяването не става толкова лесно ама знаеш ли,понякога точно от ей такива несъобразени простотии се забременява.Може да си забременяла.Направи си тест и не прави глупости друг път.И образовай малко тиквеника наречен твой приятел.
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Попринцип забременяването не става толкова лесно ама знаеш ли,понякога точно от ей такива несъобразени простотии се забременява.Може да си забременяла.Направи си тест и не прави глупости друг път.И образовай малко тиквеника наречен твой приятел.
    ako malkoto_sladur4e gi prae6e teq raboti koito e napisala na momi4eto nqma6e da ni e tolkova tejak jivota i prez 2 dena da 4etem temi kato bremenna li sam?nasrah se a moje bi e bilo spontanen abort?

Супер фен
    Ех,ех! Хорската тъпотия и завист нямат граници,ама кво ми пука.Нали аз съм едно перфектно момиче,което има страхотен живот и 99% от хората само могат да си мечтаят да живеят като мене,ама като са крородили и са нямали тия възможности.....ех,какво да се прави,така ви е създала природата!Тъпи,грозни и завистливи!хахахахаха кеф...! Мале колко сте ми смешнииииииииииииииии

Moderated by krem4et0
    т. 2 от Правилника!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Я дай снимка, малката.

Moderated by krem4et0
    т. 9 от Правилника!
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Към авторката: не мисля, че си забременяла. Това не става много лесно, а и сперматозоидите не са супермени. Трябва им подходяща среда,за да виреят по-дълго.
    Към malkoto_sladur4e и `Death`Whore``-разбирам, че се дразните 1 на друга. `Death`Whore``, и аз се дразня на въпросната потребителка и то много. но моля ви разрешете споровете си по друг начин, а не в теми във форума. Има много средства за комуникация, а и форумът не е създаден за лични нападки и обиди.
    Благодаря ви предварително!

Ама аз само поисках да покаже снимка. Не съм я нападала.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Свищов
    нямам предвид само тази тема

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    нямам предвид само тази тема
    Я не ми се обяснявай! Падни за 10!!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на koalka
    Може би има малка вероятност, не знам.Но по-добре да си го мие, както каза shizzle.

f4e
    Guest
    blagodarqqqqqqqqqqqq allll se o6te ne6to sq pritesnqvqm noo dano mi mine

Град
    Свищов
    няма за какво да се притесняваш. Заключвам темата, защото няма да получиш по-различни отговори от тези до тук!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си