.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Guest

Moderated:Няма къде да го направим.

poneje s moq priqtel iskame da praim sex oba4e nqma kade smisal u tqh vinagi ima hora i mn rqdko 1 pyt v meseca da e sam i u nas e maika mi oba4e az ne iskam u nas da mi e 1 pyt nz prosto ne moga kato se ima v predvid 4e jiveq sama s maika mi ba6ta mi jivee s dryga i sq kat 1vata ku4ka da ida u nas i da praq sex nz malko mi e neydobno nz dali me razbirate prosto ne moga da go obqsna
    ta zna4i s moq fr iskame da praim sex se 1 pyt oba4e nqma kade prosto daite mi nqkvi predlojeniq pls
    Toi iska da idim v gorata imalo nz si kaf paraklis tam imalo nqkvo mestence oba4e nz dali e podhodq6to za 1 pyt pls daite savet

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Guest
    hmm... Slojen vupros
    probvaite v toaletnata na daskaloto
    ili v mazeto
    ili ako ste v ku6ta probvaite na tavana ama moje da va razberat ot mnogoto tropane
    ednu4e az bih predpo4el v nqkoi mejdugradski avtobus, ili na centara na grada tam deto ima edin pamethink.

abe q napravo pred va6te go napravete moje i orgiq da stane, ne se znae

poneje az sam v po4i su6toto polojenie s razlikata 4e az sam s o6te 4 4oveka unas a utqh vinagi ima pone 2 i unas ima pone 2ma ta na4i dalaverata e takava: utqh silna muzika ili uvas pak silna muzika i sled tova eventualno idesh do kenefa ako ste uvas spored emene 6te ti e po dobre samo da ne te sbara maika ti 4e staa ili iz4akaite kogato toi e sam utqh kato ste tolkova nazor 6te po4akate i o6te malko ako ne vi se riskuva :P
    Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P

Град
    на север от полюса...
    hmm... Slojen vupros
    Много правилно заключение.
    probvaite v toaletnata na daskaloto
    Не сте уточнили в коя-мъжката или женската.Както и на кое даскало,но това вече е отделен въпрос.Съветвам ви само преди да отидете във въпросната тоалетна да си вземете по 1 щипка за носа,защото миризмата понякога пречи.
    ili ako ste v ku6ta probvaite na tavana ama moje da va razberat ot mnogoto tropane
    Защо бе,колега,винаги могат да кажат,че на тавана има духове.
    ednu4e az bih predpo4el v nqkoi mejdugradski avtobus,
    За препоръчване е в него да се возят възможно най-много малки деца-нали трябва да се образоват завалиите.
    ili na centara na grada tam deto ima edin pamethink.
    Така е,едва ли ще предизвикате бурно неодобрение у въпросния паметник.Естествено ако не е паметник с хомосексуални наклонности,тогава може би би възразил.
    abe q napravo pred va6te go napravete Smile moje i orgiq da stane, ne se znae :Smile:
    Много добра идея.Пациента от стая 9 в психиатрията май за това го държаха,трябва да попитам д-р Ганчев...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Моят съвет е да ги преглътнеш тези притеснения и предубеждения и да го направите в домашна обстановка. По горички и храстчета, тоалетни и такива места не е подходящо определено. След известно време какво искаш да си спомняш как си го направила с панталон до глезените в тоалетната или някакъв по-хубав спомен.

Руса работа . . .я, направо го направете в някой храст, а. какво ще се разкарвате до горичката. Вярно, че може малко да ви боде, ноо . . .

Защо просто не изчакате и не го направите на някой купон, всеобща практика, освен ако не сте некви лапета на по 12 и не ви пускат по купони
    Sleeping in my car - I will undress you
    Sleeping in my car - I will caress you
    Staying in the back seat of my car making love with me, oh yeah!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Моят съвет е да ги преглътнеш тези притеснения и предубеждения и да го направите в домашна обстановка. По горички и храстчета, тоалетни и такива места не е подходящо определено. След известно време какво искаш да си спомняш как си го направила с панталон до глезените в тоалетната или някакъв по-хубав спомен.
    tq e prava

a i oshte poveche,shtom shte ti e za purvi put,po-dobre da si si vkushti(ili pone v negovata kushta),za da moje da te predrazpoloji i t.n.malko nevuzmojno mi se vijda kato za nachalo vuv wc
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен
    Ако за вас сексът е непозната или не много позната територия, всичко извън дома не е удачно.

Мега фен Аватара на koalka
    Е, вие как се изхранвате, майка ти не работи ли?Ако работи, когато тя е на работа, тогава го направете.

Предполагам, че тези родители работят., Изчакайте и го направете, когато са на работа. Най-добре е да го направите някъде, където ще можете да се отпуснете и няма да се притеснявате дали някой няма да ви хване.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

xaxaxa ima nqkoi dosta interesniideiiiiiiii Zna4i imam predvid qki sa ama ne i za 1vi pat osven ako ne iska6 ne6to ekstremNoOo Tva sa super idei ama za posleee sled 1q pat Zna4iiiii i az te razbiram 6toto i nie s moq fr iskameee ama i nie mn mn nqma kade ... moje nqkoi pat da re44em sled 1 mesec i ne6to v nasssss tam proletnata vakanciqqq ama nzzz i na men me mi se iska da e v nas 6toto ne moga da sam napalno sig 4e 6te sam sama i postoqnno 6te mislq da ne bi nqkoi da ni iznenada v nepodhodq6tiq moment :S A v tqh .... 2 pati sme se gushkalii samo gu6kali i 1 pat brat mu mu zvanna 4e se pribira a dr pat ba6ta mu ni iznenadaaa xaxaxa ama togava be6e mn qkoOoo ba6ta mu zvaNiIiii i toi otvorq po pijama \/ NOoOOooo i az kade se otplesnah
    zna4iiiiii na men mi e minavalo prez Umaaaaa dr da napravimNz kak ste finansovo i na po kolko godini ste NOoOoOoo ideqta e slednata Otivate na hoteLLLLLLLLLLLLLLLLLL nqkoi da e malak i eftin 2zvezdi staq s 1 legNoOooo v moq grad sa mai po 20 leva ... delite si paritee i gotovOOo spokoini ste 4e nikoi nqma da nahlue i da kaje KVO PRAVITE Be EiiIiii NoOOOOo nz az ne sam pitala dali za hotel iskat da ima6 18 god ... 6toto az li4no sam na 17 fr mi i toi ..makar 4e toi 6te napravi 18 mai mesec Iii nzzzz iska mi se MhMmMm Ti na kolko si ? fr ti ?Za men hotela e dobra ideq :P Aide i pi6Iiii kakvo e stanalo :P

За почти всички хотели се иска лична карта. Освен в някои от по-пробитите де, там сигурно нищо няма да ти искат.

Отидете на хижа някъде в планината, ако няма да имате проблем родителите да ви пуснат.
    Евтино е (относително, макар че зависи от кой град си), бих казал че може да си го направите доста романтично, което е подходящо за първи път, и имате цяла вечер да се отдадете един на друг.
    Всеки отминал момент е пропуснат шанс да преобърнеш живота си

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    И аз мисля , че трябва да е в домашна обстановка първият път . Не забравяй , че има огромна вероятност да нямате голяма успяваемост отначало . Пък и за начинаещи няма по-удобно от леглото ( лично мнение ) Все ще издебнете кога няма никой у вас или у тях .. така че споки .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Хм... е не се ли заключва в стаята... Ако ви за първи път по-добре е в домашна усамотена обстановка. Иначе места много - мазета, тоалетни, горички и т.н.

ami sq?
    Guest

/

doma6nata obstanovka e nai dobrata za purviq put...imam priqtelka,na koqto purviq put be6e na edna polqnka...i ima6e posledstviq...i to lo6i...

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: Moderated:Няма къде да го направим.

Toi iska da idim v gorata imalo nz si kaf paraklis tam imalo nqkvo mestence oba4e nz dali e podhodq6to za 1 pyt pls daite savet

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    [/quote]
    nie otkude pak da znaem,dai ni pove4e info za grada v koito ste i na po kolko godini ste,a za gorata i paraklisa,za da kajem dali e podhodqsto ni dai snimka,prosto neznaem kak,temata ste byde zakliu4ena predpolagam,zastoto ima mnogo takiva,pishi v tyrsa4kata `mestence za sex`
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Killy
    Guest
    Пф...у вас много ясно...като ти потече кръвчицата ще ви е много приятно на някой полянка или в някой кенеф...

Супер фен
    idte na hotel ili si vzemete kvartira,koqto da vi e lubovnoto mestence,v kola sa6to stava,ama mai ne e kato za 1-vi pat
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Guest
    сега е лято, отидете на хижа или на палатка в планината, изберете си полянка край някоя реки4ка с водоипад,
    изобщо вкарайте малко въображение, баси!

Сред природата е хубаво, само да няма много комари...не го приемай толкова насериозно и правете секс там, няма нищо лошо. Всъщност ако го искаш достатъчно, ще направиш жертви с предразсъдъците си. И тези относно майка си - тя ще се чувства добре, ако ти си щастлива.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен
    Ами то и ние с моя няма къде.При положение,че той е от друг град и в който и град да сме имаме по 1 апартамент на разположение (а винаги има някой вътре...),или в кола или в горичка.Повярвай ми,ако го искаш ще намериш къде.
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    Sofia

Re: Moderated:Няма къде да го направим.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    poneje s moq priqtel iskame da praim sex oba4e nqma kade smisal u tqh vinagi ima hora i mn rqdko 1 pyt v meseca da e sam i u nas e maika mi oba4e az ne iskam u nas da mi e 1 pyt nz prosto ne moga kato se ima v predvid 4e jiveq sama s maika mi ba6ta mi jivee s dryga i sq kat 1vata ku4ka da ida u nas i da praq sex nz malko mi e neydobno nz dali me razbirate prosto ne moga da go obqsna
    ta zna4i s moq fr iskame da praim sex se 1 pyt oba4e nqma kade prosto daite mi nqkvi predlojeniq pls

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Направо ти отговарям.
    Зарежи тъпи мнения от това да го направиш в тоалетната на даскалото или незнам си къде.
    Най-добре съберете пари с твоя приятел и си вземете някоя стая в някой хотел или гостоприемница.
    Първия път е важен и според мен е хубаво да е на спокойствие и на удобно място (каквото е леглото)!
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    in ur dreams
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Предполагам, че тези родители работят., Изчакайте и го направете, когато са на работа. Най-добре е да го направите някъде, където ще можете да се отпуснете и няма да се притеснявате дали някой няма да ви хване.
    и аз съм на това мнение

Абе ако ходите в гората, идете някъде на затънтено място - където не ходят хора. Не е нужно да има параклсиси и т.н., напротив. По-добре е да е диво. Ще си земете едно меко одеало, нещо за хапване и ще си направите пикник. Предполагам се подразбира, че трябва да е хубаво времето.
    Ако си от София, те съветвам да се качите на Витоша с автобуса
    Иначе може да пробвате в някоя тоалетна - в кафе или нещо такова. Ама в даскало не е оферта, щото много мирише и не е мн приятно...особено за 1ви път
    На който му се убива време...

Guest
    Елате у нас \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си