.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Skype

Guest

Може ли да вляза в саит за Skype да въведа парола и след това да си чета ЦЯЛАТА хронология защото един път я четох мисля че беше така
    Фаил ----> Страница с лични данни (но беше отдавна и не помна как точно ставаше) , та влезнах там но не намирам каде да чета хронологията в чата а в Skype сам си я изстрила мерси предварително :P

Guest
    Hellp me !! PLS

ми влизаш си в skype и примерно цъкаш на 1 от абонати те ти да си пишеш с него и там пише следното: Щракнете за преглед на последните съобщения с някой си жълт квадрат натискаш го и ти излиза цялата кореспонденция вазможно най-лесното обяснение

Guest
    да точно така ако не ти излезе отиваш там под изявление едно синио поле и там на хронология тарсиш даденият чат

Guest
    a ako sam vlizala ot drug komputar i e ostanala hronologiqta na nego ? Ot dadeniq den, kak 6te stane ????

миииии пак пробвай сигурно е останала хронологията то тя е останала в твоя скайп не зависимо на кой комп си.просто цъкаш на абоната и ако не си го истрила ще ти излезе хрон.

Цитирай Първоначално написано от krasivata_luvica
    миииии пак пробвай сигурно е останала хронологията то тя е останала в твоя скайп не зависимо на кой комп си.просто цъкаш на абоната и ако не си го истрила ще ти излезе хрон.
    имаше такава тема и там пишеше че хронологията се запаметява на компа! значи за да я прочетеш трябва да седнеш на същия комп.

biboooo
    Guest
    aaaaaaaa za tva li as kato mi preinstaliraha kompa i sus si4ki koito sum 4atila v sk6ype mi q nqma hronologiqtaa.6ttoto verno weee hronologiqta se zapazva v kompa a na mene kato sa mi go prein. si4ki faillove nali se mahnaha i hronologiqtaa.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от biboooo
    aaaaaaaa za tva li as kato mi preinstaliraha kompa i sus si4ki koito sum 4atila v sk6ype mi q nqma hronologiqtaa.6ttoto verno weee hronologiqta se zapazva v kompa a na mene kato sa mi go prein. si4ki faillove nali se mahnaha i hronologiqtaa.
    Правилно.

Друг път внимавай какво преинсталирване си поръчваш.

подкрепям "cherinka" =D>

Guest
    mis1lta mi e na men moje li da vlqza v nqkoi sait da v1veda parola i tam da ima CQLATA HRONOLOGIQ na skype potrebitelq i ne na komput1ra ...za6toto predi vreme vleznah v edin tak1v sait i si q 4etoh ..

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Мисля че не

@cherinka извинявай че се меса но какво имаш предвид
    'Друг път внимавай какво преинсталирване си поръчваш.'
    Доколкото знам има само един вид преинсталиране на Windows
    Ако знаеш друг начин моля с удоволствие ще го чуя

BOTEV FOREVER!!!!!!
    #6_a_6
    #Botev_forever
    #bia4i