.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Moderated:Защо момчетата се правят на недостъпни?

Ae za6to vsi4ki mom4eta kato im kajesh 4e gi haresvash i te si vdigat samo4yvstvieto dotolkova 4e se praqt na nedostupni??

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилника!

Повече от фен Аватара на suantito
    защото явно не са те харесали какво друго да им се дигне

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Щото то не се изтърсва ей така изведнъж, ами постепенно.

И няма нищо ненормално в това, някой като разбере, че е харесван, да му се вдигне самочувствието.

Я ми кажете като кажете на някого, че не го харесвате, как бързо му спада самочувстивето и се чувства нежелан и унизен (в някои случаи, все пак зависи и мацката каква е).

emm ne spored men se pravqt na mnogo vajni kato iskat da pokajat 4e vse pak nqkoi gi e haresal..

zashto momichetata ne go li prawqt?

emii nqkoi moje i da go pravqt ... ama tfa ve4e nz

НЕ го правят повярвайте!!!
    Просто има по-притеснителни сред нас .
    Light The Universe

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от johnnyknoxville
    zashto momichetata ne go li prawqt?
    Imenno! Pravqt go razbira se .. Vsichki go pravim..

Guest
    emm da momi4etta mojem da go pravim no vse pakk mom4etat sa djentulmenii i ne trqbva da postypvat taka

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emm da momi4etta mojem da go pravim no vse pakk mom4etat sa djentulmenii i ne trqbva da postypvat taka
    учко, нали вече уж има равнопоставеност или тъпите путки като теб не могат да разберат, че равенство между половете означава и лошо и хубаво, не може все жените да печелят всичко.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    учко, нали вече уж има равнопоставеност или тъпите путки като теб не могат да разберат, че равенство между половете означава и лошо и хубаво, не може все жените да печелят всичко.
    Da pechelqt da imat pravoto da se pravqt na nedostypni Nishto lichno.. prosto mi stana zabavno kato go prochetoh.. Inache te podkrepqm!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Da pechelqt da imat pravoto da se pravqt na nedostypni Nishto lichno.. prosto mi stana zabavno kato go prochetoh.. Inache te podkrepqm!
    Щом има равнопоставеност значи и мъжете имат право.

Мега фен Аватара на koalka
    На човек му е приятно, когато някой го харесва и може би за това някои си вдигат самочувствието.Но май момичетата го правят повече.

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]

Re: Moderated:Защо момчетата се правят на недостъпни?

Цитирай Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
    Ae za6to vsi4ki mom4eta kato im kajesh 4e gi haresvash i te si vdigat samo4yvstvieto dotolkova 4e se praqt na nedostupni??

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилника!
    =D> da be mn e gadno taka.. i az sam se pitala mn pati sashtia vapros.. ?!? molq vi momcheta ne se prevzemaite tolkova zashtoto taka ponqkoga otbluskvate momichetata..

Цитирай Първоначално написано от koalka
    На човек му е приятно, когато някой го харесва и може би за това някои си вдигат самочувствието.Но май момичетата го правят повече.
    Не май , ми то си е така. А за кфо го правите, моете ли ми обясните ?! Че аз не вдевам нещо... ма кфо, тфа си ви е в природата.

Мислиш ли, че няма и момичета, които се държат по същия начин. Когато покажеш симпатиите си към някой и той разбере, че е харесван самочувствието му се вдига.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Така става по-интересно
    ♥ ♥ ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си