- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Защо момчетата се правят на недостъпни?
Ae za6to vsi4ki mom4eta kato im kajesh 4e gi haresvash i te si vdigat samo4yvstvieto dotolkova 4e se praqt na nedostupni??
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилника!
защото явно не са те харесали какво друго да им се дигне
Щото то не се изтърсва ей така изведнъж, ами постепенно.
И няма нищо ненормално в това, някой като разбере, че е харесван, да му се вдигне самочувствието.
Я ми кажете като кажете на някого, че не го харесвате, как бързо му спада самочувстивето и се чувства нежелан и унизен (в някои случаи, все пак зависи и мацката каква е).
emm ne spored men se pravqt na mnogo vajni kato iskat da pokajat 4e vse pak nqkoi gi e haresal..
zashto momichetata ne go li prawqt?
НЕ го правят повярвайте!!!
Просто има по-притеснителни сред нас .
Light The Universe
Imenno! Pravqt go razbira se .. Vsichki go pravim..Първоначално написано от johnnyknoxville
emm da momi4etta mojem da go pravim no vse pakk mom4etat sa djentulmenii i ne trqbva da postypvat taka
учко, нали вече уж има равнопоставеност или тъпите путки като теб не могат да разберат, че равенство между половете означава и лошо и хубаво, не може все жените да печелят всичко.Първоначално написано от Анонимко
Da pechelqt da imat pravoto da se pravqt na nedostypniПървоначално написано от Анонимко
Nishto lichno.. prosto mi stana zabavno kato go prochetoh.. Inache te podkrepqm!
Щом има равнопоставеност значи и мъжете имат право.Първоначално написано от Nadelina
На човек му е приятно, когато някой го харесва и може би за това някои си вдигат самочувствието.Но май момичетата го правят повече.
=D>Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
da be mn e gadno taka.. i az sam se pitala mn pati sashtia vapros.. ?!? molq vi momcheta ne se prevzemaite tolkova zashtoto taka ponqkoga otbluskvate momichetata..
Не май , ми то си е така. А за кфо го правите, моете ли ми обясните ?! Че аз не вдевам нещо... ма кфо, тфа си ви е в природата.Първоначално написано от koalka
Мислиш ли, че няма и момичета, които се държат по същия начин. Когато покажеш симпатиите си към някой и той разбере, че е харесван самочувствието му се вдига.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!