.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

be6e li vi strax...?

be6e li vi strax,pritesnqvax te li se,kogato pravixte sex za parvi pat i kak re6ixte da go napravoite...?

Супер фен Аватара на Barbie
    Не ме беше страх (или поне не съм изпитвала осъзнат страх). Бях развълнувана. От доста време знаех, че точно това е човекът, с когото искам да бъда и бях абсолютно убедена в решението си. Имахме няколко неуспешни опита и на третия път (май) просто го направихме.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ами... не точно страх... Но определено бях много притеснена.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Strah me beshe.. ama ne tolkova ot samia akt.. a ot fakta che shtqh da go napravq s chovek koito obicham no ne mi e gadje.. I vse pak go napravih.. i ne syjalqvam.. Kak go reshih li? Prosto smetnah che tova e choveka s koito iskam da go napravq za pyrvi pyt.. nezavisimo ot otnosheniata ni.. i mnenieto na horata okolo nas .. za Nas .. i reshenieto mi...

Супер фен
    Не ме беше страх.Ами една нощ с моя приятел правихме секс по телефона и на мен толкова много ми хареса,че на сутринта бях решила,че съм готова за секс.
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    Blondeland
    Oкакво да ме е страх?
    От големия лош ....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ne me be6e strax nito se pritesniavah..Mn biah razvulnyvana i 6tastliva,4e nai-posle 6te se sly4i. Az o6te na vtoria mesec znaeh,4e iskam tova da e 4oveka na koito 6te se otdam,no go napravihme 8 meseca po-kusno po red pri4ini.

Guest
    Ми не, не ме беше страх. Бях удивително спокойна и уверена в решението си (имайки в предвид, че го бях взела 15мин по-рано, защото хормоните ми явно щукнаха ). Предполагам, че човека до мен ми даваше това спокойствие. Познавахме се и бяхме заедно от известно време, а и за него знаех, че е опитен и няма да оплеска нещата. Пък и си го обичам и още сме си заедно.

Не се страхувах. Развълнувана да, но не и уплашена. Просто знаех, че това е човекът, с който искам да бъда и не се поколебах и за миг.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

не ме беше страх....чувствах се пре-готова ииии само чаках удобния момент....
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Не чувствах, нито страх, нито протеснение.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Не чувствах, нито страх, нито протеснение.
    Тя не чувстваше, нито страх, нито притеснение, нито член..
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Град
    София
    ААААААА, членът си го чувствах и то доста... беше егати болката, не се отказах само заради него, защото щеше да се притесни Но преди да ме почнем въобще и не вярвах, че ще има болка или че ще е секунда-две. Честно казано не се бях и замисляла по този въпрос. Относно притеснетие... нямаше от какво. Бяхме се виждали голи, беше прониквал с пръсти, не един път имаше френска на някоя пейка
    Очаквах го малко по-различно от това, което се получи особено след като видяхме, че презервативът е спукан и е свършил в мен /не е бил поставен както трябва/.

Ама след третия път като махнахме презервативите, почнах да го чувствам бая повече

Да се оплача..днес го парвихме с презерватив за първи път от година и нещо, а досега се е случвало общо 3 пъти. Имаше моменти, в които не чувствах нищо...

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Да се оплача..днес го парвихме с презерватив за първи път от година и нещо, а досега се е случвало общо 3 пъти. Имаше моменти, в които не чувствах нищо...
    Ако не е свикнал на презерватив, на моменти може да е нямало какво да чувстваш Разлика има, ама чаак пък толкова По-скоро наистина предполагам, че той може да не е бил твърд колкото обичайно си свикнала.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Не ме беше страх. Мисля че се получи много добре. Кка реших...просто си му дойде времето.

Guest
    Мен не ме беше страх..повече ме беше срам Аааа изпитвах съвсем малко страх,че може да ме заболи,но отмина когато започнахме.А как започнахме?Ами просто няколко дни подред бяхме страшно възбудени и един ден стана от само себе си

Мега фен Аватара на koalka
    Не, страх не изпитвах.Просто бях леко притеснена.

Еми бях развълнувана,но и уплшена малко!Беше ме страх,но бях успокоена подобаващо :P
    Не съм надута,а просто съм разглезена

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Не ме беше страх,ами бях леко притеснена,но поне знаех,че момчето ще е внимателно и ще направи всичко възможно на мене да ми е хубаво

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Не ме беше страх.Ами една нощ с моя приятел правихме секс по телефона и на мен толкова много ми хареса,че на сутринта бях решила,че съм готова за секс.

Po temata ... ne beshe strah,beshe pritesnenie,golqma doza sram ... predodolqh go nqkak si

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Ако не е свикнал на презерватив, на моменти може да е нямало какво да чувстваш Разлика има, ама чаак пък толкова По-скоро наистина предполагам, че той може да не е бил твърд колкото обичайно си свикнала.
    В началото наистина не беше, ава тъй като отдавна не бяхме го правили 10 минути и беше готов да свърши. Е, не го направи естествено, но въпросът е че си беше готов и си беше достатъчно твърд. Уффф, не знам какво ще правим вече...

Guest
    ами да може би лекинко така сум се страхувала,но може би не от болката,която съм очаквала,а това да не би да стане гаф нещо тва онва...даже бях доста любопитна...

Не ме беше страх,напротив бях много спокойна,защото бях сигурна че това е точния човек и който обичам..Имахме няколко не успешни опита,но на третия сичко си беше точно! За щастие С този човек още сме заедно и мн се обичаме!!!

[quote="GlEzAnKa`{P}"]
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Таааа пък милата съвсем я манипулира оня нейния..
    Сигурно си бая грозна, че да се връзвапш на 20-годишен загорял...
    Или другия вариент е на него да му е малък. Сигурно е така че ходи да е** малките
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Guest
    Abe da si kaja li chesno...ne bqh pritesnena a liubopitna..a i ne me boleshe ..beshe qko ama ne izpitah koi znae kvo udovolstvie.MIsleh si che shte e drugo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си