- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- be6e li vi strax...?
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
![]()
![]()
![]()
tova ve4e be6e biseryt na biserite
![]()
sex po telefona
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Как реших ли ? - Това беше човекът, когото обичах да полуда, ако не с него.. с кого? Бяхме доста време заедно, имахме нужда един от друг (т.е. от това да имаме близък, доооооооста близък контакт)
Иначе не ме беше страх от болка/кръв и разни такива. Притеснявах се от голотата (но малко, защото той не ме беше виждал гола) и от това, че ще съм доста скована и той ще ми се сърди.![]()
Леле, колко тъпо съм мислила тогава!
Ами не мен не ме беше страх, аз бях в нещо като в транс, знаех какво правя, но просто не можех да се спра..може би възбудата ми дойде в повече..а и човека, с когото го направих беше опитен и всичко си беше както трябва.И досега като си спомня, си спомням с усмивка![]()
Много ме беше страх, то едно ужасно създание 1.67 високо, синеоко, кестеняво, тежащо заветните 50кг чудовище....аууу... Е как да не си изкарам акъла
ami tolkova mi be6e omruznalo da se strahuvam 4e samo kazah "davai" pras fras i mi potekoha sulzi ot bolka ama tolkova iskah da mine po-burzo 4e i zvuk ne izdadoh kato me zabolq!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!