.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Не ме беше страх.Ами една нощ с моя приятел правихме секс по телефона и на мен толкова много ми хареса,че на сутринта бях решила,че съм готова за секс.
    tova ve4e be6e biseryt na biserite sex po telefona
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Как реших ли ? - Това беше човекът, когото обичах да полуда, ако не с него.. с кого? Бяхме доста време заедно, имахме нужда един от друг (т.е. от това да имаме близък, доооооооста близък контакт )
    Иначе не ме беше страх от болка/кръв и разни такива. Притеснявах се от голотата (но малко, защото той не ме беше виждал гола) и от това, че ще съм доста скована и той ще ми се сърди.

Леле, колко тъпо съм мислила тогава!

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами не мен не ме беше страх, аз бях в нещо като в транс, знаех какво правя, но просто не можех да се спра..може би възбудата ми дойде в повече..а и човека, с когото го направих беше опитен и всичко си беше както трябва.И досега като си спомня, си спомням с усмивка

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Много ме беше страх, то едно ужасно създание 1.67 високо, синеоко, кестеняво, тежащо заветните 50кг чудовище....аууу... Е как да не си изкарам акъла

ami tolkova mi be6e omruznalo da se strahuvam 4e samo kazah "davai" pras fras i mi potekoha sulzi ot bolka ama tolkova iskah da mine po-burzo 4e i zvuk ne izdadoh kato me zabolq!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си