.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    problema ne e moi az jiveq kato 4ovek ne kato ovca!Zabravi!Radvam se 4e si posporihme!Priqtna ve4er!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    С непознати по принцип не говоря. Ако някой дойде и ме заговори, ще отговоря само о дадения човек ми е наистина симпатичен, ако не- просто ги игнорирам. Аз лично не обичам да спирам непознати и да ги заговарям.
    И аз като тебе!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от key_of_hell
    problema ne e moi az jiveq kato 4ovek ne kato ovca!Zabravi!Radvam se 4e si posporihme!Priqtna ve4er!
    Ти май не разбра, че дори "различните" пак са овце, само че "черни". Например много малрко хора са метъли, смятат се за различни от "овцете", но те също са такива, само че черни овце.

Бивш Модератор
    Guest
    Считам темата за приключена.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ти май не разбра, че дори "различните" пак са овце, само че "черни". Например много малрко хора са метъли, смятат се за различни от "овцете", но те също са такива, само че черни овце.
    a az iskah da ti kaja 4e rano ili kusno v jivota ti 6te nastupi edin moment v koito putq do smurtta 6te e po kratuk ot tozi koito ve4e si izvurvql, togava sus stra6na sila 6te te vruhleti misulta 4e nqma vru6tane nazad i kakvoto si izpusnal e izletqlo bezvuzvratno nazad vuv vremeto!Togava tova dali si bil ovca ili ne nqma da e ot zna4enie, zna4imo 6te e samo tova koeto 6te lipsva!Az iskam da moga da se oburna nazad i da vidq 4e ima kakvo da razkaja i kakvo da ostavq!Baba mi mi kaza su6toto sedmica predi da po4ine!Predpolagam 4e e po-mudra ot nas dvamata vzeti zaedno!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Бих говорил да...
    Автора не прави анкети тук а излес на вън!
    В началото е много трудно,но после свикваш!
    Първия път когато забиваш така обикновенно се проваляш ужасно!
    След това обаче почва да не ти дреме от провалите трябва ти тренинг
    от окло 3-5 момичета на седмица!
    И да се получаваш от грешките си!
    Е гаси компа и бегаи.
    Light The Universe

Guest
    a az iskah da ti kaja 4e rano ili kusno v jivota ti 6te nastupi edin moment v koito putq do smurtta 6te e po kratuk ot tozi koito ve4e si izvurvql, togava sus stra6na sila 6te te vruhleti misulta 4e nqma vru6tane nazad i kakvoto si izpusnal e izletqlo bezvuzvratno nazad vuv vremeto!Togava tova dali si bil ovca ili ne nqma da e ot zna4enie, zna4imo 6te e samo tova koeto 6te lipsva!Az iskam da moga da se oburna nazad i da vidq 4e ima kakvo da razkaja i kakvo da ostavq!Baba mi mi kaza su6toto sedmica predi da po4ine!Predpolagam 4e e po-mudra ot nas dvamata vzeti zaedno!
    А ти май не разбра, че опитах да бъда различен - от 7 до 12 клас, цели пет години, но ми писна. А и не ми хареса. Тези години ми бяха най-лошите.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Бих говорил да...
    Автора не прави анкети тук а излес на вън!
    В началото е много трудно,но после свикваш!
    Първия път когато забиваш така обикновенно се проваляш ужасно!
    След това обаче почва да не ти дреме от провалите трябва ти тренинг
    от окло 3-5 момичета на седмица!
    И да се получаваш от грешките си!
    Е гаси компа и бегаи.
    Не говоря с нищожетва.

Явно и ти си такова много жалко...
    ще си умреш самотен/на и смотан/на
    Light The Universe

Guest
    Еми като тебе бе, фешънчо.

А ти май не разбра, че опитах да бъда различен - от 7 до 12 клас, цели пет години, но ми писна. А и не ми хареса. Тези години ми бяха най-лошите.
    mislq 4e navlqzohme v mnogo dulboki vodi ili s drugi dumi razgovora stana mnogo li4en i si mislq 4e ne mu e mqstoto tuk!Ne sum re6ila da ti promenqm jivota, naistina mi be6e mnogo priqtno da si posporime, bih se zaklela 4e si mnogo interesen i o4arovatelen 4ovek i ti blagodarq za razgovora!Nadqvam se da te 4akat po-hubavi vremena!
    P.S. Nedei da otri4a6 horata samo za6toto ne iska6 ili ne moje6 da si kato tqh!Az su6to sum 4ovek kakto i ti prosto vurvq v druga posoka, no tova ne e pri4ina da ne sme mili!

Guest
    Какво му викаш бе? Само не знам кой е смотан - той, гостът, който рядко влиза тук или ти - този, който си пилее живота с регистриране във форуми?

А от къде ме познаваш за да твърдиш така!?
    Както и да е не ме интересуват толква жалки твари като теб!
    Живеи си жалкия и комплексиран животец изцяло и само пред компа
    Едновременно ми е жал и ме избива на садизъм от такива като теб.
    Light The Universe

Guest
    А от къде ме познаваш за да твърдиш така!?
    Както и да е не ме интересуват толква жалки твари като теб!
    Живеи си жалкия и комплексиран животец изцяло и само пред компа
    Едновременно ми е жал и ме избива на садизъм от такива като теб.
    Валар е педерас але, але. Валар живее в дървена колибка на село и седи само пред компютъра. Валар е кучка.

Град
    blaa
    pf ot vreme na vreme zagovarqm nekfi ama i ponqkoga ne mi stiska prekaleno sa napereni nqkoi .. ;]
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

Guest
    Тъй като съм момиче,ако някой мъж ме изкефи супер много отивам и го заговарям.Казвам му,че ми изглежда симпатичен и искам да се запознаем Но ако някой заговори мен,му обръщам гръб,ако естествено неиска да ме попита за нещо,за което незнае къде се намира или как да стигне до определено място.

Guest
    Да, много ясно. Ако не говорех с непознати как щях да се запозная с познатите си??
    да 4акам мама и тате да ме запознаят, що ли?
    Не, не режа натрапници с клишето за разговорите с непознати, режа ги с "бегай легай на сянка"
    или " ни мъ занимавай с глупости"
    или просто отминавам с мъл4ание ако са много тъпи и грозни.

Мега фен Аватара на koalka
    Може би в началото като някой дойде да се запознае с мен ще ми е странно, но после ще се отпусна и ще мога да разговарям нормално без да се притеснявам.Иначе аз така може не бих заговорила или само, ако момичето(примерно) ми харесва много.

Guest
    Да, много ясно. Ако не говорех с непознати как щях да се запозная с познатите си??
    да 4акам мама и тате да ме запознаят, що ли?
    Не, не режа натрапници с клишето за разговорите с непознати, режа ги с "бегай легай на сянка"
    или " ни мъ занимавай с глупости"
    или просто отминавам с мъл4ание ако са много тъпи и грозни.
    Добре, а ако те изнасили?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си