- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Говирте ли с непознати?
problema ne e moi az jiveq kato 4ovek ne kato ovca!Zabravi!Radvam se 4e si posporihme!Priqtna ve4er!![]()
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
И аз като тебе!Първоначално написано от BrokenInnocence
Ти май не разбра, че дори "различните" пак са овце, само че "черни". Например много малрко хора са метъли, смятат се за различни от "овцете", но те също са такива, само че черни овце.Първоначално написано от key_of_hell
Считам темата за приключена.
a az iskah da ti kaja 4e rano ili kusno v jivota ti 6te nastupi edin moment v koito putq do smurtta 6te e po kratuk ot tozi koito ve4e si izvurvql, togava sus stra6na sila 6te te vruhleti misulta 4e nqma vru6tane nazad i kakvoto si izpusnal e izletqlo bezvuzvratno nazad vuv vremeto!Togava tova dali si bil ovca ili ne nqma da e ot zna4enie, zna4imo 6te e samo tova koeto 6te lipsva!Az iskam da moga da se oburna nazad i da vidq 4e ima kakvo da razkaja i kakvo da ostavq!Baba mi mi kaza su6toto sedmica predi da po4ine!Predpolagam 4e e po-mudra ot nas dvamata vzeti zaedno!Първоначално написано от Анонимко
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Бих говорил да...
Автора не прави анкети тук а излес на вън!![]()
В началото е много трудно,но после свикваш!
Първия път когато забиваш така обикновенно се проваляш ужасно!
След това обаче почва да не ти дреме от провалите трябва ти тренинг
от окло 3-5 момичета на седмица!
И да се получаваш от грешките си!
Е гаси компа и бегаи.
Light The Universe
А ти май не разбра, че опитах да бъда различен - от 7 до 12 клас, цели пет години, но ми писна. А и не ми хареса. Тези години ми бяха най-лошите.Първоначално написано от key_of_hell
Не говоря с нищожетва.Първоначално написано от Valar
Явно и ти си такова много жалко...
ще си умреш самотен/на и смотан/на![]()
Light The Universe
Еми като тебе бе, фешънчо.Първоначално написано от Valar
mislq 4e navlqzohme v mnogo dulboki vodi ili s drugi dumi razgovora stana mnogo li4en i si mislq 4e ne mu e mqstoto tuk!Ne sum re6ila da ti promenqm jivota, naistina mi be6e mnogo priqtno da si posporime, bih se zaklela 4e si mnogo interesen i o4arovatelen 4ovek i ti blagodarq za razgovora!Nadqvam se da te 4akat po-hubavi vremena!Първоначално написано от Анонимко
P.S. Nedei da otri4a6 horata samo za6toto ne iska6 ili ne moje6 da si kato tqh!Az su6to sum 4ovek kakto i ti prosto vurvq v druga posoka, no tova ne e pri4ina da ne sme mili!
Какво му викаш бе? Само не знам кой е смотан - той, гостът, който рядко влиза тук или ти - този, който си пилее живота с регистриране във форуми?Първоначално написано от Valar
А от къде ме познаваш за да твърдиш така!?
Както и да е не ме интересуват толква жалки твари като теб!
Живеи си жалкия и комплексиран животец изцяло и само пред компа
Едновременно ми е жал и ме избива на садизъм от такива като теб.
Light The Universe
Валар е педерас але, але. Валар живее в дървена колибка на село и седи само пред компютъра. Валар е кучка.Първоначално написано от Valar
pf ot vreme na vreme zagovarqm nekfi ama i ponqkoga ne mi stiskaprekaleno sa napereni nqkoi .. ;]
![]()
Тъй като съм момиче,ако някой мъж ме изкефи супер много отивам и го заговарям.Казвам му,че ми изглежда симпатичен и искам да се запознаемНо ако някой заговори мен,му обръщам гръб,ако естествено неиска да ме попита за нещо,за което незнае къде се намира или как да стигне до определено място.
Да, много ясно. Ако не говорех с непознати как щях да се запозная с познатите си??
да 4акам мама и тате да ме запознаят, що ли?
Не, не режа натрапници с клишето за разговорите с непознати, режа ги с "бегай легай на сянка"
или " ни мъ занимавай с глупости"
или просто отминавам с мъл4ание ако са много тъпи и грозни.
Може би в началото като някой дойде да се запознае с мен ще ми е странно, но после ще се отпусна и ще мога да разговарям нормално без да се притеснявам.Иначе аз така може не бих заговорила или само, ако момичето(примерно) ми харесва много.
Добре, а ако те изнасили?Първоначално написано от Анонимко