.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    radoska
    Guest

problem na edno 16 godi6no momi4e

daite mi nqkvo syvet4e.predi vreme se zapoznah po 4ata s 25 god.batko i sega v sybota 6te se zapoznaem.az sym na 16.da riskuvam li?nz no mislq 4e moga da mu se doverq.pi6em si ot 1 god.i dolu gore zapo4nah da go opoznavam.kajete mi pls kakvo da pravq.i ako se sre6tna s nego kak da se dyrja.ako moje otgovarqite tova koeto mislite i bydete directni.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Туй не е баш за тука. Ем той баткото бая е загорял тфа ми е коментара и ще е надъхан. Земи пии едно хапче против бебета забраих как се казват.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Еми виж сега...рискуваш малко, защото той може да не ти е казал истината за себе си и да има лоши намерения.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Еми виж сега...рискуваш малко, защото той може да не ти е казал истината за себе си и да има лоши намерения.
    Това казах и аз ама с други думи. По Принцип тез 9 годинки са си бая разлика дори за млади хора. Затуй не им имам доверие на тез дърти чатъри.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Ако толкоз много ти се е*е от по-голям, дръж се надъхано и утракано. Ама ми се струва, че тази среща ще е глупост. Той гадже ли си търси или дете което да гледа.

shaka_kan
    Guest
    Vij se s nego, nqma l060 da g0 napravi6, n0 vnimavai... takiva zap0znanstva sa mn opasni za men specialn0! A kak da se dyrji6 li...?? kak moje da se otnasq6 s neg0 pri p0l0jenie, 4e ne g0 p0znava6?? ne zabravqi 4e 4ata e edn0 a deistviteln0stta e savsem druga.. taka 4e .. mneniet0 mi e da se pazi6! Kak moje da kaje6, 4e g0 0p0znava6 kat0 ne ob6tuva6 s neg0? Virtualnata vrazka laje mnogo za haraktera na 40veka Druj se pr0st0 priatelski, n0 i rezeviran0, vinagi si imai edn0 naum za majete, za6t0t0 p0ve4et0 sa gadni kopeleta

shaka_kan
    Guest
    Vij se s nego, nqma l060 da g0 napravi6, n0 vnimavai... takiva zap0znanstva sa mn opasni za men specialn0! A kak da se dyrji6 li...?? kak moje da se otnasq6 s neg0 pri p0l0jenie, 4e ne g0 p0znava6?? ne zabravqi 4e 4ata e edn0 a deistviteln0stta e savsem druga.. taka 4e .. mneniet0 mi e da se pazi6! Kak moje da kaje6, 4e g0 0p0znava6 kat0 ne ob6tuva6 s neg0? Virtualnata vrazka laje mnogo za haraktera na 40veka Druj se pr0st0 priatelski, n0 i rezeviran0, vinagi si imai edn0 naum za majete, za6t0t0 p0ve4et0 sa gadni kopeleta

Guest
    Ne pravi gre6kata! Az sum q pravila, mn sujalqvam, za koeto, no bqh po-malka... 4ovek se u4i ot gre6kite si... Misli s glavata si!

Супер фен
    Срещнете се ама на място с мнооого хооора

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!

deem(unregistered)
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Срещнете се ама на място с мнооого хооора
    Ама разбира се.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Туй не е баш за тука. Ем той баткото бая е загорял тфа ми е коментара и ще е надъхан. Земи пии едно хапче против бебета забраих как се казват.
    Постинор дуо? Те са по 2 и са след тфа (или говориш за противозачатъчни)

по темата...що просто не се видите на някво централно място и да ходите на кафе или на нещо такова...преди време и аз така бях си намерила "интернет приятел" (хахаха кфа съм тъпа) и той беше от русе....отидох даже за 1 ден в русе и се оказа свестен. Няма гаранция че е съвестен, но няма гаранция и че е изверг

Guest
    horica blagodarq vi syvetite 6te vnimavam.re6ih 4e 6te se sre6tna s nego no nqma da otida samo.pyk v kraina smetka tvot stane.

radoska
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    horica blagodarq vi za syvetite 6te vnimavam.re6ih 4e 6te se sre6tna s nego no nqma da otida samo.pyk v kraina smetka tvot stane.

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: problem na edno 16 godi6no momi4e

Цитирай Първоначално написано от radoska
    daite mi nqkvo syvet4e.predi vreme se zapoznah po 4ata s 25 god.batko i sega v sybota 6te se zapoznaem.az sym na 16.da riskuvam li?nz no mislq 4e moga da mu se doverq.pi6em si ot 1 god.i dolu gore zapo4nah da go opoznavam.kajete mi pls kakvo da pravq.i ako se sre6tna s nego kak da se dyrja.ako moje otgovarqite tova koeto mislite i bydete directni.
    Защо ти и други като теб се изхвърляте на хора, с които нямате никакво бъдеще? И честно казано такивасрещи са малко рисковани - вземи предпазни мерки, (ако разбираш за какво говоря).

Guest

Re: problem na edno 16 godi6no momi4e

Защо ти и други като теб се изхвърляте на хора, с които нямате никакво бъдеще? И честно казано такивасрещи са малко рисковани - вземи предпазни мерки, (ако разбираш за какво говоря).[/quote]

vij sladur ne se izhvyrlqm pred nikoi.na men ne mi puka.vajnoto e da mi e veselo.a zatova dali imame byde6te 6te se razbere po natatyk.Ivse pak blagodarq ti za syveta

Mi dyrji6 se normalno kakvato si vsy6tnost . Tezi sre6ti sa malko kofti za6toto pove4e ot 50 procenta zavyr6vat zle poradi pri4inata 4e vseki v 4ata e mn otvoren i e golqm gyzar a navyn e nqkakva mi6ka. A sy6to i taka trqbva da si sigurno 4e tozi batko ne e nqkakyv pedofil. A i az te syvetvam na pyrvata sre6ta da ne lqga6 s nego
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

mn vnimavai sre6nete se na centralno mqsto...kaji na nqkoq tvoi fr da sedne nqk1de na peika blizo tam okolo vas za vseki slu4ai....spored men ne e mn tip za doverqvane...ama se pak 6tom iska6 riskuvai ama si vzemi vsqkvi merki....vzemi si jobno noj4e
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Тва, че е на 25 не значи нищо. За 1 година си имала достатъчно време, зада го опознаеш и да разбереш що за човек е горе доло. Аз съм на 16, а приятелят ми е на 26, заедно сме вече година и половина, тъй че...
    Давай!
    На който му се убива време...

vypreki 4e 9 godini hi4 ne sa malko se vij s nego i spored men ne trqbva da raz4ita6 na tova 4e ve4e godina si 4atite,za6toto ima vsqkakvi hora i vsi4ko moje6 da o4akva6...dryj se normalno i ne se pritesnqvai.a da i o6te ne6to-gledai da ste na mqsto s pove4e hora(taka i ti 6te se 4uvstva6 po-sigurna)uspeh
    Всичко хубаво на този свят или е забранено, или е аморално, или от него се пълнее ...

Град
    не е установено още :]]

...

mi az kvo da kaja takiva sre6ti s nepoznati sa si riskovani ... ti vzemi merki ina4e prosto ne znae6 vo 6e ti se slu4i za ostanaloto uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си