- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Edvali 6te go vidq pak
Doide i moq red da se poligavq.Vidqh podobna tema i re6ih i az da pusna.
Zna4i na 19 na izpita po bel vidqh edno mn mn mn sladko mom4e.Edinstvenoto,koeto znam za nego e,4e se kazva Borislav,izpitite mu bqha v Neofit Bozveli (Varna)-zala 5.Iska da vleze v morskoto.Problema e,4e sigurno nikoga pove4e nqma da go vidq ili pone 6ansa da go sre6tna ei taka e minimalen.Znam 4e ne mojete da mi pomognete ama trqva6e i az da si izleq du6ata,a i stra6no mn prili4a6e na minalogodi6noto mi uvle4enie.Stra6no mn iskam da go vidq pak!!!
Molq, temata da ne se zaklu4va... vednaga!
![]()
Знаеш ли от къде е ?
Поразпитай приятели, които са учили там, опитай се.Но иначе не се измъчвай, минало-заминало.Все пак не го познаваш.
Varna![]()
Poznava6 li go?![]()
Хахаха не го познавам..имах предвид ако знаеш от къде е да поразпиташ за него ако и ти си от същото място
Хахаха не го познавам..имах предвид ако знаеш от къде е да поразпиташ за него ако и ти си от същото място
Tui gore be6e kam gosta, a ina4e ne sam 4ak tolkova luda po nego ama si struva da opitam.![]()
Mersi mn za komentarite!Ot Varna sam i az ama nqma koi da pitam.
I tai de golqm sladur be6e.![]()
ei i az bqh v bozveli vyv varna na izpit samo 4e v 16 zala[/b]
Q kaji kak se kazva6 4e ot moito daskalo ima6emn tam i 16 staq ne6to mi zvu4i poznato.Първоначално написано от khfjyg
![]()
Сладко, ви скъпа поразпитай за тоя човек и дано да имаш успех! А аз да ти кажа преди няколко години си бях харесала случайно момче, знаех само че е от моя град нищо повече! Ама ми е направил впечетление с нещо излючително щом съм го запомнила, но за съжаление нямаше как да го открия защото нямах и такава информация за него! Но наскоро го срещнах и много приятно ми стана, след близо 3-4 години така че има шанс и за тебее малко се беше променил , но...
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
A kogato nai-dobriqt ti friend aminava za drugiq krai na AMERIKA?kvo praim togva![]()
Ама момиче,отишла си на работното място,пък бъркаш работата с удоволствията!Иначе и аз видях таферни момчета,ама се паднахме в други зали и тей.
![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Hahahaha otiva6 na izpit ama si zaplyubv6 nqkoi drug momak a? Az pak imam podoben problem, no s nqkoi ogromni razliki- toi e ot moq klas po ediniq predmet i vinagi v 4as go vijdam kakto i na izpiti kadeto e nai-gadno za6toto me razseiva pone parvite 5 min haha, i za kapak vinagi kato pravq nqkoi izpit v extra toi vse se pada s men !Ohhh ama si e tapak sladur, 4e...
![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
e da sa tuka da ti kaja kak se kazvam pak i ima6e edin 4ovek v moita staq deto ne se razbirame, ama s1m ot antona-anton stra6imirov ti ot koe u4ili6te si
E spox qvno ne se poznavame.Първоначално написано от khfjyg
![]()
Nqma da se pritesnqvash we...Poraspitai na sam na tam za nego moje nqkoi da znae ne6to vse pak ste ot edin grad![]()
Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!
Хаха...нито го познаваш,нито нищо...Само че се сетих нещо.Аз така на един пробен,някъде зимата още видях един...на друг пробен пак...после му намерих скайп(с мерак) ... не,че нещо стана,не съм и искала.Пич е момченцето и ми е приятел =)
---
Та мисълта ми беше,че случайността е голямо нещо,а когато и ти задействаш нещата е още по-голямо.А и сте от един град,като нищо ще си видите (:
ооо е 6то разходи се до морското и го намери не е мн сложно
XOXO...
Pak sam az (avtorkata) i pak 6te vi zanimavam ama re6ih da ne puskam nova tema.Sq imam drug vapros kosveno svarzan s temata ama ne si mislete 4e pitam zardi nego.Zna4i bqh do4ula 4e v morskoto vav varna v poslednite godini ima i mnogo prieti momi4eta.Nqkoi znae li ne6to za tva ili sa edini4ni slu4ai.Pitam samo za info.