- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво мислите за доктор менгеле???
Чак пък сега....Нека не бъдем толкова взискателни.....Макар и рядко има и готини спорове където пишеш с удоволствие.....Първоначално написано от _Cuddly_
Ам Ангеле моля ти се недей реви само....Смей се....Аз в този форум съм изживявал такива кризи от смях каквито рядко ми се случват в жива компания....Смей се ...недей реви....
Поздрави...
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
То е смешно до едно време, после става тъжно.
Собственост на Canis_Dirus
Говориш за някои леко по-тъпички издънки из форума може би....Първоначално написано от _Cuddly_
Виж ти си едно от малкото интересни същества тук...Може би си и по-голяма от повечето тук ....Сигурно затова....
Поздарви...
*Къдли е поласкана и е само на 18*![]()
Очарователно.....Първоначално написано от _Cuddly_
велик
бот си, братче
впрочем, добре е, че изнесе темата на видно място, може би мачока ще се сети да я заключи и нея!
![]()
Жалко, че ни се изплъзнаЩяхме да го съдим този престъпкик!
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
аз маика ти
ти няма ли да се регнеш най-сетнеПървоначално написано от Вилхелм Mонке
ако го беше направил досега да си станал мега-фен, сигурно си най-редовния гост на форума. Земи се регни вече! Съвет!
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
да ама свинята мачонка ли ще ме банва защото казвам истина за евреите
Регни се, че нещо твоите фашизоиди издъхватПървоначално написано от Вилхелм Mонке
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П. Трябва им подкрепата ти![]()
аз поне подкрепям достоиният хитлер !!!!!!!!!!!!!! ане геят станишев и сталин и я ми кажи за колко време германците стигат до москва само зимата ви е спасила мачок ти си капут
На 2 Май 1945 г всички нацисти се предават, а Хитлер е бил мъртав вече 2 денаПървоначално написано от Вилхелм Mонке
![]()
само да вметна, че немците с присъщотот им коварство безчестно нападат неподготвената Русия, но дори това не им стига и те се провалят, като до ден днешен обвиняват външни фактори
а после Русия минава до Берлин през тежко укрепените немски позиции като нож през масло
правете си изводите...
![]()
Берлин е изпепеленПървоначално написано от quench
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не остава от града
![]()
а знаетели какъв героизъм проавяват германците деца12 године саме постъпват вармията това в русия го няма а пиклювци нема да го направите
Така е, Хитлер е убивал деца, само го доказаПървоначално написано от Вилхелм Mонке
![]()
мислех, че съм била достатъчно изчерпателна, а то е имало още какво да се каже.. стига вече
маикави евреиска _Cuddly_ Neo-Communist Power за вас не дахау а разтрел децата САмИ са постъпвале това есмелост и родолюбие непознати за вас поклон пред паметта им
Първоначално написано от ATAKABG
що не ми прочетеш старите постове, а?![]()
мълчи свинь съветска
той е щял да те излекува
E,ако имаш брат близнак със сигурност ще си апетитно парче месо за него.Първоначално написано от McGreaN
Щял е да те "излекува" дори и без да имаш оплаквания.
Защото не е тайна,че той е предпочитал близнаците![]()
урологичен проблем с газ?Първоначално написано от Вилхелм Mонке
![]()
Първоначално написано от A_JoLiE
![]()
![]()
Би ли отишла ти в Аушвиц да експерементират върху теб за да осигуриш по-добро здраве на бъдещите поколения (което е под въпрос)?
Не,нали.
Тогава,стига с тези заучени фрази,мила.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower