- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво мислите за доктор менгеле???
Първоначално написано от Chr!sSie
Ъъ, добре ли си?![]()
Хайде сега, погледни това внимаааателно, предлагам ти да наблегнеш на снимковия материал.
http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...r=asc&start=30
А, можеш и да попрочетеш следващите ми постове. Ясно и точно съм изложила тезата с необходимите доказателства.
Не е истина колко сте заблудени и неинформирани по темата.![]()
Собственост на Canis_Dirus
да? в кое? все си мисля, че съм чела малко повечко по въпроса от тебПървоначално написано от ATAKABG
![]()
инжектиране на боя за обувки в очите.. обясни ми, моля те, с какво е допринесъл този опит?
съвет - не бъди толкова самоуверен
съвет - не си губи времето - той не може да бъде победен в спорПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
quench и _Cuddly_ вие сте продажни евреиски идиоти с quench съм спорил и преди и останах със вчечатленеито чи си идиот за вас е направен дахау вие сте срам за човечеството вие сте паразити с quench ще се разправям лично ще те намеря предопреждавам те
Първоначално написано от Вилхелм Mонке
та.. кой викаш е идиот?
намери и мен.. и бъди много лош.. ррррр..![]()
![]()
за тебе изтрел в тила![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
хубава снимка на маикати
Първоначално написано от Вилхелм Mонке
неграмотен нещастникПървоначално написано от Вилхелм Mонке
![]()
пиша бързо и затова допускам грешки свиня такава евреиска
ти си нештасник и пиши на кирилица бе кавал тъп
ти малоумен ли си пиши на родият си език![]()
![]()
![]()
![]()
ще те намеря и ще те обеся на някое дърво
ти срам за човечеството
грухПървоначално написано от Вилхелм Mонке
![]()
това май не е от бързане
ама да ти кажа и ти не ми се вижда да пишеш на роден български...
Първоначално написано от swords1010
не, не са допринесли
колко пъти и на какъв език да кажа?![]()
_Cuddly_ аз съм бил в лагера и зная че е добринесъл свиня съветска
E _Cuddly_ рАЗбрax чe cи малоумна крава щом обиждаш велики хора![]()
zeal is its own excuse![]()
exploitedteen кат те хвана ще ти извия врата евреиски![]()
![]()
![]()
^![]()
![]()
Даа е..
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ти чуваш ли се какви ги говориш! Той е един убиец и нищо повече! А ти си един тъп фашистПървоначално написано от ATAKABG
![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Честно казано имам някакви политически убеждения, и то против страната на Менгеле, но понякога труда трябва да се признава и наистина Менгеле е постигнал нещо въпреки убийстватаПървоначално написано от Neo-Communist Power
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com