.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

period..vremennoo???
    Guest

Moderated:na polsedak gadjeto mi se darji stranno

na polsedak gadjeto mi mn stranno se darji, mn po grub e stanal,po rqdko se vijdame i t.n v sa6tto vreme kato go pitam ne6to toi ili mi se odqjda ili ,,.,....abe prai si kvo si iska s mene nikva tema za razgovor ne zavarzvame a ina4e me obi4a i nz si kvo....ot dalgo vrem sme zaedno,kazva 4e ne iska se razdelqme nikoga ,no v sa6totot vreme az ne izdarjam taka dali e vremenen period..kvo da napraaa.az go pitah toi kazva 4e nqma ni6to,i 4e ne moje se ligava prez cqltot vreme

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    т.7 от Правилника!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    neam dumi
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Имах същия случай. Просто не иска да е с теб повече.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Moje da ima nqkakav problem i zatova da ne se dyrji po sa6tiq na4in...moje da ste si omryznali...moje da si vnushavash.Izobshto ima dosta vazmojnosti i edinstveniq na4in da razberesh kakvo v sashnost stava e da govorish s nego po-seriozno na taq tema.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Avtorkata
    Guest
    kato govorim kazva 4e ima mn problemi s semeistvoto mu.... az i za tova go razbiram.mn ne6ta sa mu se nasabrali. i iskah da se uto4nq 4e toi ne e taka seki den, ami ot vreme na vreme prosto toi ne obi4a da gubi, i pri nai malkiq problem ,vsi4ko vzima mn na seriozno . az trqbva da go razbera, i dori da ne etaka do posledno 6e sam s nego i 6e go obi4am. sadbata si znae rabotata, ako trqwbva gotova sam da tarpq

1-vo moje da si ima li4ni problemi i da e v truden period 2-ro (po-loshoto) moje da e sreshtnal druga.. i 3-to mu e pisnalo da ste zaedno tolkova vreme!!! ako go obi4ash i ne iskash da kusate po-dobre napravi neshto...smisul raznoobrazi malko puk v kraina smetka ako pak ne e zaintriguvan mu bii shuta!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Имах същия случай. Просто не иска да е с теб повече.

Ти па кфо си му длъжна да му търпиш нервните кризи и простащината. Ако не му изнася, му кааш да се понася и тфа е. Не прай грешката да бъдеш с някого, с който не искаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си