Вече не знам какво да правя , да се променям ли да си бъда пак ли такъв какъвто със си бил досега...... не знам . Значи аз повече харесвам във една връзка най вече да се обичаме и да не се лъжем един към друг и да не ни пука от другите.Но тук в моя шибан град не мога да намеря нито едно такова момиче , с което да имаме взаимни чуства , всичките са едни кучки , интересува ги само коя с по важен ходи колко свирки там му е направила и нищо друго.Даже пред познатите ако почна да говоря че ми харесва това , че в една връзка да има любов ,чуства и да се обичаме истински от колкото да правиме
само секс и разни первезни щуртии .Те почват едва ли не да се чудат що за човек съм , казват че момичето е само за ебане и свирки и нищо друго.А момичетата са и те както вече казах големи кучки само гледат да се прават на важни , и те казват "абе каква обич бе , само секс и пари тва е " , и вече се чуствам много отчаян че може да има любов .Целия град е такъв.А това да бъда много важен и да се права на големата работа и да мисла само за секс хич не ми пречи , но не ми харесва никак такова държание , но както вървят нещата друг начин няма .