.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Guest

Въпросче към вас :)

Няма ли чувствителни момчета на тоя свят бе! Кво е тва!?
    Не, сериозно, навсякъде са едни и същи! Няма ли чувствително момче бе да му се невиди!

мм аз съм... и какво
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Ми няма...всички сме гадни свине и тва е...

ПП:Обичам мама !
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

za kvo da sme 4uvstvitelni za da ni gazqt niakvi bokluci i da se vuzpolzvat ot 4uvstvitelnostta ni li????

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    мм аз съм... и какво
    Пиши и мене, и кфо след тфа?

Nz ot kude e do6la taq ideq 4e grubiqnite sa mn "qki pi4ove" i "4uvstva ne trqbva da se pokazvat"
    Na skoro govorih s 1, koito se opitva da se izkara to4no takuv tip. Sled kato mu kazah: "stegni se be... ti si toolkova milo mom4e"
    toi otg:"q ne me obijdai... az da ne sum gei" Za6to be mamka mu...(sry za izraza) ???

Цитирай Първоначално написано от Phenomenon
    Ми няма...всички сме гадни свине и тва е...

ПП:Обичам мама !
    =D> =D> =D>

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от GeGeTo
    za kvo da sme 4uvstvitelni za da ni gazqt niakvi bokluci i da se vuzpolzvat ot 4uvstvitelnostta ni li????
    Просто сте изгубили част от чувствителността.
    Това се получава като защитна реакция от някой лош спомен с даден човек от срещуположния пол.
    Всички за чувствителни! Запомнете го! Но не всички я показват толкова много.

С много труд и усилия може да се влезе под кожата на един човек.
    Всичко опира до доверие. Един човек изцяло има ли ви доверието и сигурен ли е в него - ще се разкрие пред вас.
    Но, все пак, нека не забравяме, че не всяко момиче заслужава или може да си заслужи едно момче да се разкрие пред нея.
    Лигава ли си - забрави!
    Покажеш ли му, че си сериозна - ще го имаш!
    Тва е.

Еми какво да ви кажа....в днешно време трябва да си силен и корав. Да сложиш една каменна маска и така да се показваш иначе те смачкват....
    На който му се убива време...

Не може всички момчета да се слагат под общ знаменател. Има чувствителни момечета, разбира се.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Според мен НЕ всеки човек е хладнокравен, само че някои успяват да прикрият болката и чуствителността си. Аз това го приемам като добродетел, да успеш да покажеш хладнокравие в някои ситуации.
    ♥ ♥ ♥

az li4no poznavam edin.. nai dobriq mi fr mn` e 4uvstvitelen mili4koto to \/

Мега фен Аватара на koalka
    Има да и хич не са малко.Но просто не го показват много-много пред момичетата, за да не се почувстват уязвими.

Разбира се , че има , но просто не го показват.

Guest
    Да ...имам чувството, че само в България са такива- има иизключения... както и във всичко друго .....

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Има, има ! Това ми е надеждата!
    П.П. Найстина има.. но вече са рядкост
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Guest
    az smqtam 4e vsi4ki sa 4uvstvitelni no nqkoi go kriqt mnogo dobre!Drazne6to dobre!!!

Супер фен
    Ima chuvstvitelni momcheta.Ima momcheta,koito obichat mnogo povehce ot nas momichetata.No zaradi kuchki,koito ne znaqt kakvo iskat ot den na den stavat vse po malko i tezi svestni chuvstvitelni momcheta se prevryshtat v oneq kurvari,bezrazlichni,nipukisti,idioti ....
    Обичам те <3 !!!

ima i to mnogo no vsi4ki se pravqt na gazari
    Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Vsichki sa chuvstvitelni.. Prosto mnogo malko si go pokazvat...

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)

Ima!!!

Razbira se 4e ima moqt nai-dobur fr e tolkoa gotin,no e 4ystvietelen.Da si gotin ne ozna4ava da si grubiqn!!!

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от GeGeTo
    Просто сте изгубили част от чувствителността.
    Това се получава като защитна реакция от някой лош спомен с даден човек от срещуположния пол.
    Всички за чувствителни! Запомнете го! Но не всички я показват толкова много.

С много труд и усилия може да се влезе под кожата на един човек.
    Всичко опира до доверие. Един човек изцяло има ли ви доверието и сигурен ли е в него - ще се разкрие пред вас.
    Но, все пак, нека не забравяме, че не всяко момиче заслужава или може да си заслужи едно момче да се разкрие пред нея.
    Лигава ли си - забрави!
    Покажеш ли му, че си сериозна - ще го имаш!
    Тва е.
    С тва мнение просто се изчерпа всичко, което може да се каже по темата...

Град
    Никъделенд
    ima mn qsno, no povecheto go prikrivat i ne go pokazvat.
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Трудна работа е да се търси чуВствително момче. А, бе, всички сме откачени по рождение.

ПП: И аз обичам мама.
    what you see depends on where you stand

Guest
    Според мен истината е в това че независимо дали момиче или момче трябва да бъдем 'корави'. Независимо какво става за мене е отвратително да видя момче как плаче. (всеки има свое мнение) а моето е това.... Аз самата много малко хора са ме виждали да плача разбира се понякога ми е било много тежко. Плакала съм в тъмното сама,но честно казано понякога и това не е хубаво защото хората си мислят че съм някакво чудовище и изведнъж си стоварват проблемите върху мен. Е, аз обожавам да помагам на приятелите си, но не обичам те да ми помагат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си