- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпросче към вас :)
Няма ли чувствителни момчета на тоя свят бе! Кво е тва!?
Не, сериозно, навсякъде са едни и същи! Няма ли чувствително момче бе да му се невиди!
мм аз съм... и какво![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ми няма...всички сме гадни свине и тва е...
ПП:Обичам мама !![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
za kvo da sme 4uvstvitelni za da ni gazqt niakvi bokluci i da se vuzpolzvat ot 4uvstvitelnostta ni li????
Пиши и мене, и кфо след тфа?Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Nz ot kude e do6la taq ideq 4e grubiqnite sa mn "qki pi4ove" i "4uvstva ne trqbva da se pokazvat"
Na skoro govorih s 1, koito se opitva da se izkara to4no takuv tip. Sled kato mu kazah: "stegni se be... ti si toolkova milo mom4e"
toi otg:"q ne me obijdai... az da ne sum gei" Za6to be mamka mu...(sry za izraza) ???
Просто сте изгубили част от чувствителността.Първоначално написано от GeGeTo
Това се получава като защитна реакция от някой лош спомен с даден човек от срещуположния пол.
Всички за чувствителни! Запомнете го! Но не всички я показват толкова много.
С много труд и усилия може да се влезе под кожата на един човек.
Всичко опира до доверие. Един човек изцяло има ли ви доверието и сигурен ли е в него - ще се разкрие пред вас.
Но, все пак, нека не забравяме, че не всяко момиче заслужава или може да си заслужи едно момче да се разкрие пред нея.
Лигава ли си - забрави!
Покажеш ли му, че си сериозна - ще го имаш!
Тва е.
Не може всички момчета да се слагат под общ знаменател. Има чувствителни момечета, разбира се.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Според мен НЕ всеки човек е хладнокравен, само че някои успяват да прикрият болката и чуствителността си. Аз това го приемам като добродетел, да успеш да покажеш хладнокравие в някои ситуации.
♥ ♥ ♥
az li4no poznavam edin.. nai dobriq mi frmn` e 4uvstvitelen mili4koto to \
/
Има да и хич не са малко.Но просто не го показват много-много пред момичетата, за да не се почувстват уязвими.
Да ...имам чувството, че само в България са такива- има иизключения... както и във всичко друго .....
Има, има !Това ми е надеждата!
![]()
П.П. Найстина има.. но вече са рядкост![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
az smqtam 4e vsi4ki sa 4uvstvitelni no nqkoi go kriqt mnogo dobre!Drazne6to dobre!!!
ima i to mnogo no vsi4ki se pravqt na gazari![]()
Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!
Vsichki sa chuvstvitelni.. Prosto mnogo malko si go pokazvat...
Razbira se 4e ima moqt nai-dobur fr e tolkoa gotin,no e 4ystvietelen.Da si gotin ne ozna4ava da si grubiqn!!!
С тва мнение просто се изчерпа всичко, което може да се каже по темата...Първоначално написано от cherinka
ima mn qsno, no povecheto go prikrivat i ne go pokazvat.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Трудна работа е да се търси чуВствително момче. А, бе, всички сме откачени по рождение.
ПП: И аз обичам мама.![]()
what you see depends on where you stand
Според мен истината е в това че независимо дали момиче или момче трябва да бъдем 'корави'. Независимо какво става за мене е отвратително да видя момче как плаче. (всеки има свое мнение) а моето е това.... Аз самата много малко хора са ме виждали да плача разбира се понякога ми е било много тежко. Плакала съм в тъмното сама,но честно казано понякога и това не е хубаво защото хората си мислят че съм някакво чудовище и изведнъж си стоварват проблемите върху мен. Е, аз обожавам да помагам на приятелите си, но не обичам те да ми помагат.