- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпросче към вас :)
su4ybstvam tia sega ko 6 predloji6
![]()
ми аз мн рядко попадам на някви сжестни мом4ета на които да не им пука да си показжат 4уствата.тук вав форумите по4ти вси4ки пи6ат 4е са добри,4уствителни...ама ас като изляза навун имам 4уството 4е реалността е коренно разли4на.не оби4ам мом4е да ми реве за глупости,оба4е да му се не види,кво 6е им стане ако се държат малко по 4ове6ки ж някои ситуации и ако проявявят малко пове4в разбиране...заклевам се имам 4уството 4е няма такива мом4ета а дори и да има се съмнявам 4е 6е сре6тна такъв
МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО!БРАВО!ПОДКРЕПЯМ!Първоначално написано от cherinka
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Вярно е, всички ние изпитваме чувства, но разликата е там как я изразяваме. За някои е мн трудно да покажат, че и те могат да плачат, защото наистина би имало някои шибаняци , които да ти се качат на главата, но въперки това пак има чувствителни. Аз примерно съм като патица в езеро, отгоре съм спокоен, уравновесен, но отдоло е друго.
what you see depends on where you stand
всички момчета са чувствителни макар и да не го показват колкото и да го крият един ден щом се вюбят си проличава истинската същност...аз дори ходя с такав тип бил е лош лош лош но вапреки всичко след това умеква извинява се и е себе си а не коравия тип пред другите
Аз съм чуствен пич и ако ми разрешиш ще ти го докажа анално![]()
Чувствителни момчета има... ама някои в повече даже![]()
Браво х2 , подкрепям х3 :> Мацето е точно ве, кфо си мислите виеПървоначално написано от sexy_for_you
![]()
имаме чувства само че ги крием ... тва ме ни прави безчувствени ...![]()