- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- po4vam da se ot4aivam :(
Az sym 14g momi4ee ama o6te sum si nqmala priqtel daje i ei taka za 2 dena ili ne6ty takoaa iskam ve4e seriozni raboti pak o6te ne sym minala daje prez lape6kite istoriii, no i ne iskam i da minavam xax.... ta 4e kogato si haresam nqkoe mom4e toi hi4 ne mi obru6ta vnimanie i 4ak sled 2 meseca se zainteresyva...togava kogat az ve4e haresvam dr ili sym izgubila interes kum negoi prosto nz ot4aivam se ako taka 6e produljava...ina4e sym sladurana pone mn mn mom4eta sa mi go kazvali...i sa me zaribqvali i natqgali daje...oba4e az takiva svalq4i ne mi dopadat...sq sam si haresala edno mom4e ama znam 4e e hiper nedostupen...daje izob6to ne sym go vijdala da e s gadje i t.n...dviji se v hiper gotina kompaniq..no sqka6 ne sa na moeto nivo...nz...slu4aino nqkoi da e imal ili imal su6tiq problem i da kaje ne6ty po temata
Ами сигурно това ХИПЕР момче си търси ХИПЕР приятелка![]()
![]()
![]()
какви са тея простотий бе? И защо си нямала сериозно връзки ами може би отговорът е в самата теб... Помисли малко може би в характера ти или пък в ината ти знам ли? Ако ми кажеш коя е най честата причина за вашата раздяла може и да можем да ти помогнем...
![]()
Чакай малко сега!!!Първоначално написано от Анонимко
Ти за какви сериозни работи говориш бе мойто дете.
На 14 години не си още и за лапешките историй за които разправяш.![]()
По темата : бъди спокойна живота е пред тебе и тепърва ще имаш приятели(гаджета) клкото искаш.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
emi znam no prosto zeh da se zamislqm za6toto vsi4kite mi fr sa imali ve4e pone po 5 gadjeta ednata ve4e i po 10 - 15 gi kara ta zatovavikam si az li sum tolkova zalupena ili prosto sym po pretenciozna za6toto mn pati se mi e otdaval 6asna no ... ne mom4ety ne me e kefilo dostatu4no
![]()
Nedei da byrzashOshte si na 14 g i tepyrva shte po4vat da ti se vyrtqt podobni vyprosi v glavata.Tova si e normlano.Tepyrva shte sreshtash mom4eta i taka natatyk
Ne se ot4aivai.Nqma za kakvo.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
не се отчайвай нали знаеш любовта идва когато най малко я очакваш апак и ти си манинка още да ти кажа не ти и трябва\
/
![]()
аз съм SiMiLi_
Аз,съм в почти същото положение,ама съм тойПървоначално написано от Анонимко
![]()
Търся си гадже!Не се стряскайте от аватара ми!Напълно нормален съм!Няма ли желаещи момичета?
Съгласна съм!найстина още си малка и има доста време эа гаджета...няма эа какво да се притесняваш!Първоначално написано от bai-brother
[size=7][b][u]fosse cos