.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

dali 6te se razdelim skoro :((((

mnogo se karame ... vseki den se sdyrpvame za ne6to ... sporim dylgo koi e vinoven , koi kriv i koi prav ... vikame si ... ponqkoga se nadrubqvame /vsi4ko tova trae ot 5 do 10 min i se opravqme /

dnes se skarahme za pyrvi pyt seriozno ... sylzi ridaniq 4 4asa... posle se opravihme ....

vyprosyt mi e : KYM RAZDQLA LI VYRVIM ???

p.p h0dim 0t 8 meseca i neveroqtno mnogo se obi4ame ... (pone az neq)

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Syveta mi e kogato zapochnat da se poqvqvat problqsaci na skarvane da zamylchish.. Ako ustiskash.. i ako naistina go iskash.. i syumeesh da promenish neshtata.. vryzkata vi nqma da vyrvi kym kraq si...

Град
    in ur dreams
    ами щом се обичате едва ли... но все пак за една щастлива връзка според мен любовта не е достатъчна...съдя по последната си връзка, въпреки че се обичахме много не успяхме да се преборим с проблемите.
    Съветвам те да разговаряте повече, но без да си викате, разговаряйте спокойно. успех от мен...

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Edin suvet ot men:Edna sedmica bez da kontatkutvate za da si pochinete 1 ot drug i ako tq doide i te potursi prez tazi sedmica zna4i ne...No i da ne doide na sledvatata sedmica nqma da se karate tolkova .

P.S. Ne i pili postoqnno na glavata kude e holila s kogo i kakvo e pravila.Nqkoi momi4eta obi4at svobotdata

ами щом сте от 8месеца ще ви е трудно да скъсате , но връзката се е по изхабила вече , стигате до момент в които няма какво да си кажете и за да запълните времето си се карате . Дайте си някой друг ден почивка за да има какво да си разкажете после !

Мега фен Аватара на koalka
    Определено не мисля, че караниците са признак за раздяла.Но правите голяма грешка като никой не си признава своите грешки и се обвинявате един друг.Определено това още повече ви дразни.Вместо да правите така, вземете се прегърнете и целунете.

Град
    Никъделенд
    Ooo tova e lubovta... S moq priqtel nqkude tam ot 7 meseca zapo4nahme da se karame SERIOZNO... i ot togava ne se spirame vse za nqkakvi gluposti. ne ste trugnali kum razdqla,naprotiv. Ako se obi4ate shte ste si zaedno. Daje shtom se karate mn, zna4i se obi4ate taka 4e.. spoko pri vsi4ki e taka

Vajnoto e da ima kompromisi i da ne budete inati...
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Ние се караме от 10 месеца,ходим година и 10 месеца,караме се жестоко и въпреки тва правим страхотен секс и супер мн се обичаме!!!!!
    не мисля че ще скъсате..всеки има кофти моменти,хората се променят.Обичай те се такива и се научете да се обичате не заради това което сте,а въпреки него (малко клише ,но нвм)
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Казват,че тези които най много се карат се обичат.

nadali shte se skarate no taka postaven vaprosa e kato4eli sme qsnovidci i trebva ti predvidime sadbata s neq
    Fuck The Religion

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    И аз така съм чувала, дори според мен е вярно.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Това, че се карате не означава нищо И ние с моя се караме, но се обожаваме и няма да се делим Но все пак не е хубаво вместо да се радвате един на друг, да се карате, сърдите и наранявате...
    Просто един ден седнете, поговорете сериозно, кажете си нещата, които не ви харесват, които ви дразнят, променете се, правете си компромиси и всичко ще бъде наред
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Вярно е, вярно е

nekaw si..
    Guest
    haxh karanici .. karanici.... mi .. za tfa skusahme s moito priqtelka.. po to4no tq skysa s men i to beshe na skoro oshte ne moga da go preodoleq.. da skusame za karanici 6 meseca hodihme.. a i btw ne moga da q razbera sq pak si potdurjame kontakt tfa onowa.. am prosto nqkoi neini dumi.. me klonqt da q zabravq.. az q obi4am mn.. tq mi kazva che durji i me obicha" po sfoi sobstfen nachin.. taka mi go obqsni ne e liubov a e nqkwo neino 4uvstfo qwno awe liubov vruzki mai skoro wreme ne iskam da imam vruzka daje predi nqkolko dena pravihme seks dori nz kak se navih.. da otida am weche e minalo i sq se chuda.. dali da q otpisha ot vsqkade i da se mu4a da q zabravq !

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Вярно е, вярно е
    =D> Ам я си задайте въпроса защо се карате толкова често? Дали не е от страх единия да не загуби другия? Знам звучи тапо но е така...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си