Имах приятел близо година и половина,когото страшно много обичах/м просто давах всичко за него и той го знаеше.Първата година всичко беше страхотно защото чувствата ни бяха споделени.Но по-късно той охладня до такава степен,че чак ако чувствата можеха да се измерват в степен от 1 до 10 то неговите от 10 бяха намелели на 4... Аз търпях всичко това,докато 1 ден нябяхме се виждали близо седмица,аз отидох на 1един рожден ден и там един от неговите приятели ми сподели какво чувствал.Излизахме няколко пъти след това,а той с всяка измината среща ставаше все по-мил и по-мил... Аз се разделих с момчето което обичах понеже нямаше и смисъл такава връзка...той можеше да мине 1 седмица и да не ме е чул,и нямаше да се сети за това... Вече близо 2 месеца сме заедно с новият ми приятел.Той ме обича наиситна много и се държи с мен като с принцеса.Обаче от няколко дни подържам нет-връзка с бившото ми..Нещо стана въпрос за секс и той ме попита дали искам да го направим?...Вярвайте ми толкова го обичам че съм готова да бъда неговата 'секс играчка' но всичките ми приятели са твърдо против това... Всички смят,че ще постъпя глупаво ако спя с него,най-малкото защото приятелят ми може да разбере и да се изпокараме заради това...а аз толкова много го обичам...
кое да послушам сърцето или разума си....
моля ви дайте ми съвет понеже аз наистина незная как да постъпя