.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

WTF...
    Guest

Много ми е интересно

Добре де, имам един въпрос. Сега се чудих дали харесвам едно момиче но реших че не си заслужава да ходя до другия край на града за нея и като почнах да я отблъсквам тя почна повече и повече да се влюбва в мен, приятелките и дори ми казват че плачела. Преди това същото стана с едно друго момиче, отблъсквах я и тя повече се влюби. И сега един не му пука за една и той колкото повече и показва че не иска да са заедно тя повече го харесва.

Та вярно ли е че момичето започва да те харесва повече ако я отблъскваш.

Град
    in ur dreams
    май има нещо вярно

Има вярно,да, обаче ако почне да се прекалява обичта се превръща по-скоро в нещо далеч от любовта.Имам предвид, че чувствата охладняват.

Мега фен Аватара на koalka
    Явно си й бил интересен.И освен това си се правел на недостъпен малсо или много.Показал си й, че не ти пука за нея.Тип "лошо момче" и тя за това те е харесала.Поне аз така си го обяснявам.

WTF...
    Guest
    Е че това ли ме прави на лошо момче. В смисал аз не съм гадняр към момичетата, просто не исках да излизам с нея.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Opredeleno ima neshto vqrno v dumite ti.I pri men se e slu4valo.Kolkoto pove4e mom4eto se otdale4ava,tolkova pove4e iskash da si s nego.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от WTF...
    Е че това ли ме прави на лошо момче. В смисал аз не съм гадняр към момичетата, просто не исках да излизам с нея.
    Loshoto e kogato si izlizal s neq veche i si i dal nadejda,4e moje da stane neshto mejdu vas.Togava tq po4va da se vlubva.No ako ne si i daval naprazni nadejdi,ne si gadnqr.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Emm ne e mnogo udachno da i se pravish na vajen!Ima neshto vqrno v tova,no mene lichno bi me otblusnalo ot momcheto tui kato shte si kaja "toi mi se pravi na golqmata rabota,za6to i az da ne mu se naprava"i stava slojno...Chesto tazi lubov moje da prerastne v antipatiq!Po dobre nedei da se naduvsh kogato iskash da si spechelish nqkoe momiche...
    Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!

Едно въпросче...Би ли ми казал на колко години си?
    Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!

Детска ви работа.

Явно в нейния случай тези думи са много верни. Правиш се на недостъпен и тя решава, че трябва да те има. И се почват глупави игрички.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

А осъзнавате ли, че не мислите?

Да не би да очаквате тя да плаче, когато той И показва, че иска да е с нея и че има чувства към нея? Разбира се, че когато човек е щастлив, обикновено няма негативни емоции, а когато те наранят, си нещастен и плачеш.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    на плажа =)
    Може това момиче да го е яд защото винаги получава каквото иска, а сега не е станало на нейната... това е често срещано.

И въпреки това, щом си и казал, че няма да се получи значи наистина е така. Опитай се да и обясниш, но по внимателно.

WTF...
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lovers
    Едно въпросче...Би ли ми казал на колко години си?
    16.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    И аз съм забелязал нешо подобно. Всеки иска това което не може да има. Ако можеш да имаш нещо то не ти е интересно. Но това което не можеш да имаш ти е непознато и ти е интересно и за това го искаш

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Явно в нейния случай тези думи са много верни. Правиш се на недостъпен и тя решава, че трябва да те има. И се почват глупави игрички.
    защо да са глупави? така стана с мен преди близо 3 години. беше си чисто и просто инат и прищявка от моя страна, защото той ме отблъсна. А сега сме си заедно, обичаме се и съм неземно щастлива.

Наистина когато момчето се прави на недостъпно,момичето си внушава,че трябва да го има,че трябва да го свали.На мен ми се е случвало,когато някои ми се прави на интересен,да започвам да го харесвам още повече...и от инат,както каза krem4et0 започнах да го свалям.

WTF...
    Guest
    Но аз не искам да съм гадняр, просто не искам да излизам с нея. Нищо не разбирам

Мега фен Аватара на sasha_90
    вярно ли е че момичето започва да те харесва повече ако я отблъскваш.
    май да но при мен не винаги е така

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    зависи от човека.ако те обича твърде силно,вероятно много я боли,но просто не може да те забрави.има и вариант просто да си е казала,че ще те има и да прави всичко възможно да те спечели,без особени чувства.или просто когато при нея важи:когато нямаш нещо,започваш да го искаш все по-силно :P
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

abe 4e naistina se polu4ava taka ponqkoga OK suglasna sum ama se si mislq 4e nqma kakvo da se zanimava6 s tova devoi4e 6tot o4evidno ne znae kakvo iska!Az sum bila su6tata, kato si polu4avam dnevnata doza vnimanie i mi e prez ... za 4oveka, v smisul ne mi pravi vpe4atlenie, ama kato vzeme da se otkaje i se pita6 "ama za6to, po-dobra li e nameril?" i takiva ne6ta ta posle ako uspeq da sivurna vnimanieto mu pak si stava 4erno bqlo i sku4no!Dobre 4e mi mina toq period!Ta nqma smisul ili vsu6tnost moje6 prosto da i obqsni6 kakvo se e slu4ilo i 4e tq vse o6te e krasiva za teb i o6te q harsva6 ama ne iska6 da ste zaedno po... tam kakvito sa ti suobrajeniqta!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами това е често срещан случай, не само при момичетата, а и при момчетата.Все пак човек иска повече това, което не може да има, чуждото е по-интересно

ami to si e do xaraktera, no po princip momichetata ni e kofti kogato nqkoi ni e kazal 4e ni xaresva smisal pri4islili sme go kym broikata obojateli i sq izvednaj toi ne ni iska i pravim vsi4ko vazmojno toi da e pak nash " rob" no tva ne zna4i 4e tva e lubov.az lichno kogato nqkoi mi se darpa gubq interes
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

1 vapros-ot koi grad si?

Град
    Там, където е сърцето...
    В повечето случаи така става. Един недостъпен е много по-интересен отколкото някой, който знаеш че ти е сигурен.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си