- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- HININOVA VODA
a we kajete mi znaete li dali ot hininovata voda kosata isvetlqva 6tot moita v korenite po4na da stava malko po svetla....
Не.
[size=7][b][u]fosse cos
ne
Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!
e zashto korenite mi isvetlqha....![]()
Аз хем се каносвах черна и незнам защо,но за 1 месец каната ми не мръдна,а корените ми също изветляха и станаха мн светло кестеняви ,но едва ли е от хининовата вода![]()
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
Защото косата ти е порасналаПървоначално написано от 1N_l0v3_Pr1nCeSsS
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
tfa se pravi s KISLORODNA VODA li tak kaka se nari4a i stava ggotin cvqt amam ne go pravi 4e iskam da jiveq po dulgo (6 stani6 rijava-rijav) x![]()
И при мен е същото,въпреки че съм ползвала хининова вода от около 2-3 седмици...Така че не мисля че е от неяПървоначално написано от 1N_l0v3_Pr1nCeSsS
От слънцетоПървоначално написано от Анонимко
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
i moqta mai malko izvetlq .. ama mislq 4e e ot zagubata na moza4ni kletki![]()
mhm![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
ahmz moje bi 6toto raste sq po-byrzoПървоначално написано от lunnoto_momi4e
az ot zimata se praq i baq byrzo rastee
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
НЕ! Чети опаковката!Няма такъв начин, корените могат да изсветлеят по ред други причини.Ползвам хининова вода с орехи (както написах преди малко в друга тема) и досега от нея има само полза
![]()
ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе