- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Molq vi za suvet
Zdraveite! Mnogo po4nah da se pritesnqvam stanah na 13 a ne sum imala gadje.Priqteli mi kazvat che oshte ne mi e doshlo vremeto,no ne e taka. Ne sum grosna kazvat mi 4e sum dori krasiva,no az samo slusham.Problema mi e che sum mnogo sramejliva i ne sum sviknala da govorq s momcheta.Neznam kakvo da pravq i kak da prevuzmogna srmut i tova che nemoga da flirtuvam s mom4eta.POmognete mi.
Preodolei tazi sramejlivost i zapo4ni da izliza6 po-4esto,kakto ima6e i 1 laf-''ot kupon na kupon 6te popadne6 i na kupidon''
osven tova gageto ne e nai-vajnoto ne6to v jivota ti..netrqbva da si s nqkoi samo za6toto ''nqma6'' gage ili za6toto dr imat,tr da ima 4uvstva,a za tqh nikoga ne e kasno![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
i ko tolkos ima sramno ?toi : obi4am te ti : i az teb prosto e![]()
4ak tolkoz prosto ne e..
tr parvo da se otpusne
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Samo zapomni 4e gadjeto ne e nai vajnoto za teb v tozi moment.
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
напълно съм съгласнаПървоначално написано от rad_ina_90
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Аз до 18 нямах гадже. Спокойно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Това не е болка за умиране. Още си малка, има много време за гаджета.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ти па и аз мислех така!Ма се появи първото гадже и сега да ти кажа флирта въобще не ми е проблем!Еее то се появи на 13 сигорно и при теб ще е така...Спокойно...Щом си хубава що се косиш...Ще размениш с някой за първи път някоя друга целувка и ще свикнеш...А и има време споко! \
/
Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!
Дай си skype
Ами то на 13 даже не е късно а е рано за гаджета. НЕ ти трябват още. Сега още си малка трябва да се радваш на живота. Живей си спокойно и не го търси тва гадже. То само ще намери когато му дойде времето![]()
Ами аз ще ти кажа, че няма значение дали имаш или нямаш гадже не трябва това,че нямаш гадже да ти смачква самочувствието не трябва да бъде така просто вярвай в себе си. За всеки се е намерила половинка така че спокойно... просто тва са излишни глупости за които да се тревожиш.![]()
+1Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Деца, вие кога ще спрете с тези глупости. На 13 си, за какво ти е гадже?Първоначално написано от LaDy^DaQnA
S1glasna s1m s tva,4e si samo na 13 i hi4 ne ti trqbva gadje...Ne se izlagai..
Does it hurt
To know I'll never be there
bet it sucks
to see my face everywhere
...
tbi zna4i az sa6to sbm mnogo ama sramejliva i sa6to kato tebe ne mojeh da govorq s mom4eta ne mojeh da se otpusna.no vsi4ko se promeni kogato porasnah kato stanah na 14.zatova ne se bezpokoi s vremeto tazi sramejlivost 6te otmine e ne na cqlo ama do nqkade.a otnosno za gajetata mn e tbpo prosto za6toto ve4e si na 13 i si nqmala tova mili4ka ne e problem ima i hora po 18 det nqmat.KOgato mu doide vremeto togava 6te ima6.vajnoto e naistina da go obi4a6 a ne prosto za6toto iska6 da ima6
Love is Rare, Life is Strange, Nothing.....Last and People Change