.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: родители

Hybrid View

precakan1
    Guest

родители

здравейте,просто исках да споделя нещо което няма с кой друг . родителите ми ме контролират изкъсо .ето например днес от 8 часа сутринта решавам задачи и сега не ме пускат да изляза вече 8 часа решавам и съм направо бесен .плс дайте идеи как да ги накарам да изляза поне за 3 часа!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mi kaji im 4e dori i da si genialen matematik ne izdarja6!ti da nqma da kandidatstva6 nqkade?ako e taka,moje da go pravqt za tvoe dobro,no pone pogovori s tqh..pak i kato nemisli6 za matematika izvesno vreme si po4iva6 po dobre!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Re: родители

Цитирай Първоначално написано от precakan1
    здравейте,просто исках да споделя нещо което няма с кой друг . родителите ми ме контролират изкъсо .ето например днес от 8 часа сутринта решавам задачи и сега не ме пускат да изляза вече 8 часа решавам и съм направо бесен .плс дайте идеи как да ги накарам да изляза поне за 3 часа!
    лелелеееее как можеш да слушаш родителите си особенно като си момче

ами да ти кажа познато ми е , но само да някъде за щастие . Ако ще кандидатстваш разбирам но ако не това е много кофти . Можеш да им кажеш , че започваш да се побъркваш и че ако продължиш може да стане по зле . Че имаш нужда от малка почивка да разтовариш с фр някъде и после пак ще решаваш . Успех !

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Едно ша ви кажа на вас, родителите са тия, на които дължите всичко, те ви издържат, те ви купуват дрънкулки и прочее, а вие тука дрънкате за т'ва че ви контролират и тн. Ами, като се правят глупости, ще се налага и контрол, аз като бях в таз възраст, нито съм имал ядове, нито нищо, просто имаше едно взаимно уважение

Re: родители

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от krasivata_luvica
    Цитирай Първоначално написано от precakan1
    лелелеееее как можеш да слушаш родителите си особенно като си момче
    А така!Зимай пример от мене KILL,KILL,KILL,MURDER,MURDER,MURDER xaxaxxaxaxaxaxaxa
    дааам той Verminaard
    е мой човек

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си