.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: predlojenie

Guest

predlojenie

4ydq sa kak da predloja na edno momi4e i ako moje nqkak si tei da go vkaram na bzk 4e ako ne stani da sa izmukna ...

Ахахах...Ебати пича.Пробвай първо да я Ако подаде предлагай и ... \/ Айде успех
    Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Подготви се първо щото може да се изложиш. Пък и бъди сигорен че го искаш

Ами тръгби да я и ако те отблъсне и кажи: "Ехеех да не се хвана не виждаш ли,че се базикам,исках да те пробвам!" Мисля,че това 6те помогне,а ако тя отвърне на целувката-Действай !
    Айде успех
    Не съм надута,а просто съм разглезена

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от rad_ina_90
    kaji i :Ex...odeve mi kazaxa 4e se nosqt sluxove za nas...4e xodim ... i me pitaxa as im kazax 4e ne e istina ... amaaa nakraq 6e vzemem da se xvanem i 6e vidim ko 6e kaqt ... ako tq kaje ,,emi da''-deistvai ako kaje ne6to po-taka spri do tam i prosto otkloni temata i i kaji...bahti i prostite xora,kak mogat taka da lujat be ... bre
    Хехе това ми харесва, добра идея е

Цитирай Първоначално написано от rad_ina_90
    kaji i :Ex...odeve mi kazaxa 4e se nosqt sluxove za nas...4e xodim ... i me pitaxa as im kazax 4e ne e istina ... amaaa nakraq 6e vzemem da se xvanem i 6e vidim ko 6e kaqt ... ako tq kaje ,,emi da''-deistvai ako kaje ne6to po-taka spri do tam i prosto otkloni temata i i kaji...bahti i prostite xora,kak mogat taka da lujat be ... bre
    Ти сериозно ли... ?
    'Знаеш ли кво...казаха ми че са ни видяли да ми правиш минети в храстите...аре да пробваме верно' ... o.0
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Guest
    hah naharabiqta poslednoto predlojenie nai ma kefi ama tq e leko devstvena i elko mislq da q iz4akalq

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    ем според мен първо трябва да си изясниш чувствата към нея-дали искаш просто да ходите или нещо по-сериозно и след тва й предложи
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hah naharabiqta poslednoto predlojenie nai ma kefi ama tq e leko devstvena i elko mislq da q iz4akalq
    Niama da stane nomera - mn CS si igral moito momche

Guest
    hah stiga we 6to mi proli4a 4e igraq cs we ne ne igraq seriozno ot 1 godina ina4e ne otkazvam za sporta awe ne66tata mai potrugnaha spox :P

Действай с дела, не с думи ... е, мое с думи, ма ги остави за наркая Кай, че ти харесва, че те подлудява, ала бала ... омагьосай я .. пф, нзн. забравил съм ги тия неща вече, остарехме

Мега фен Аватара на koalka
    Защо трябва да е на бъзик?Просто й признай чувствата си и говори сериозно.Тия неща не са за бъзик, защото ще си помисли, че наистина се бъзикаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си