- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mujkata psihika ?s i za 2ta pola
taka zna4i sigorna sam 4e biv6eto mi gadje o6te me obi4a i iska da e s men no go e strah 4e pak 6te strada kato skusame i povtarq 4e nqma smisal pak da sme zaedno a az znam 4e ima 6tot se obi4ame i to mnogo no toi iska da si dokaje 4e moje bez men 4e moje da e silen i da ne e s men no na 2 puti ve4e se provalq smisal celyva se s men za po 1na ve4er i sled tova e mn razkoleban no produljaa da e inat a sled tqh sam ot6e po sigorna 4e me obi4a vupreki 4e toi kazva 4e ve4e nqal su6tite 4ystva no tva ne e vqrno poznaam go mn dore. ta golemiq ?s e kak da si go vurna kak da my dokaja 4e go obi4am i sam gotova na si4ko za nego nz kakvo da pravq si4ki me suvetvat da se durja bezrazli4no no ne pomaga ;( daite suveti
Хващаш го някой път на сериозен разговор и му казваш че много го обичаш,не можеш без него,знаеш че и с него е така и да опитате.От опит не боли (някой път)
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Според мен безразличието помага, но щом ти не смяташ, че ще има полза при вас..тогава може би тряба да поговориш с него на четири очи.Ако и това не помогне..нзЗ![]()
![]()
Neznam kakvo drugo shte pomogne osven da sednete na 4 o4i i da pogovorite. Kaji mu vsi4ko tova - kakvo 4uvstvash kum nego i kakvo mislish za cqlata tazi istoriq. A ako produlji taka oshte dulgo vreme nedei si gubi vremeto, zashtoto shtom e kazal 4e nqma smisal vav vrazkata vi zna4i ne 4uvstva sushtoto kum teb. Trqbva da ima razgovor pomejdu vi.. nemoje celuva se edna vecher s teb i na drugata vse edno ni6to...
Spored men mom4eto neznae kakvo iska i e vse oshte neorientirano... Zatova pochakai oshte malko, a ako produljava.. nedei nastoqva, znam 4e shte ti e trudno, no kakto toi tvardi 4e nqma smisal vav vrazkata vi, taka i nqma smisal da produljavash da nastoqvash... Makar 4e ima smisal pri tova golqm - shtom se obi4ate i dvamata zna4i ima smisal.Ako te obi4a i misli taka qvno misleneto mu e dosta zabludeno.. samiq toi daje.
Zatova moqt savet e da pogovorish s nego i da reshite kakvo shte pravite.
Neznam drugo kakvo bih te posuvetvala. Prosto mu pokaji 4uvstvata si.
Uspeh
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Звучи гадно, но ще ти кажа едно - човек ако иска да е с някого, е с него независимо от страха. Според мен само си внушаваш, че той те обича, а той просто няма с кого да се натиска.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
spored men,naistina ne te obi4a ve4e-vij 4e si igrae da te celuva za po edna ve4er,prosto ti si vnu6ava6 4e te obi4a i iska6 da e taka...NO NE E
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Той си те ползва за по вечер,а ти ставаш все по-сигурна,че е луд по теб.Егати майтапа.![]()
![]()
![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..