.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Град
    Там, където е сърцето...
    Те всички момчета гледат цици ама твоя прекалява. Поговори с него кажи му ,че не ти е приятно. А ако не разбере просто някой път като се изцепи нещо за някоя ти му кажи - щом толкова ти харесват нейните намери си някоя с такива, щом не ме оценяваш защо си с мен -и просто накарай го да се замисли, че те убижда по този начин.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    mi togava ne mu obra6tai vnimanie
    в даден момент става досадно .Според мен говори с него и му кажи че прекалява.Защото всичко трябва да е в границите си а не е много приятно в твоята компания да говорят за сумати момичета и какво биха правили с тях . Няма лошо де но да не се прекалява .

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    pokaji mu se s nqkoi gotin potnik..i naistina ne mu obra6tai vnimanie,qvno e cicoman ili naro4no te drazni,ako te drazni-mu e kef da ti e kofti a taka mu pokazva6 4e ne ti puka i ot tvoite-po hubavi nqma
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Еми тва са мъжете-интересуват се от цици.Не можеш да им забраниш да ги зяпат и обсъждат.

Цитирай Първоначално написано от Kianna
    Ти па никакви цици ли нямаш,че само другите гледа,бе?
    Сру ,ама тва беше много грубо.Кво,като някоя няма цици и не стаа ли ?Деба..твойте мъже явно са с теб само за циците,за тва и само теб те глеадт ,така ли ?

Моето мъжле също е цицоман,не мога да се похваля с голям бюст.Но въпреки тва си му харесва,И НЕ МЕ Е СМЕНИЛ ПОНЕЖЕ НЯМАМ ГОЛЕЕЕЕМИ ,УВИСНАЛИИИИИИИИИИИИ ЦОМБИ!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    mi togava ne mu obra6tai vnimanie
    ..... и излез от стаята, когато го прави....

..... и не се връщай, докато не те порърси и те попита кво има бе мацко, куе отиде?

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Както казва един приятел "Най-важна е цицата" .

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Не е трудно да поговорите и да му обясниш, че ти е неприятно. ОК, с приятелите си говори, но пред теб е меко казано гадно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi maje be momi4e ti kvo o4akva6 normalno si e za tqh...ami nie se se zaglejdame po batkovcite i im gledame zadnicite

Ми,кво да ти кажа....чалгар, той само това е видял, само това му се предлага,нормално да се държи така,като гледа тия силиконови кукли как се пъчат с тия разтворени деколтета,такива усещания му се създават,жалка работа

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    Tva mom4e ili naro4no pravi taka ili ne mu puka dali si pri nego ili ne.. ti preceni
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

Пък и в крайна сметка,ако сега имаш някакъв огромен бюст,като станеш по-голяма ще ти увиснат.Тей,че на силиконките ще им се отпусне кожата,щото то си тежи,пък на естествените и на тях ще им увиснат.А и като се замислиш естетически погледнато един малък или средноголям бюст изглежда някак си по-добре от две големи дини.
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от beautiful.soul
    Аз ще почна да му обяснявам за голите снимки на брат пит (нз дали има такива) и ще повтарям само колко голям пенис има и колко искам да го лапна (не искам де, ама нарочно) ахаххаа
    Има,има...
    Веднъж бяхме попаднали с една приятелка на книга за него.Бях на 13 и съответно за пръв път виждах гол мъж- било то и на картинка. С нея така почнахме да се хилим,че се налижи треньора да ни заплаши,че няма да ни пусне да стреляме,ако нарушаваме тишината...
    Така,че спокойно можеш да говориш..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз ще почна да му обяснявам за голите снимки на брат пит (нз дали има такива) и ще повтарям само колко голям пенис има и колко искам да го лапна (не искам де, ама нарочно) ахаххаа
    Има,има...
    Веднъж бяхме попаднали с една приятелка на книга за него.Бях на 13 и съответно за пръв път виждах гол мъж- било то и на картинка. С нея така почнахме да се хилим,че се налижи треньора да ни заплаши,че няма да ни пусне да стреляме,ако нарушаваме тишината...
    Tова бях аз
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    Цитирай Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Има,има...
    Tова бях аз
    тва ме уби
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    abe ve4e banalno stana...nedei da mu se vodi6 po akala!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

ЦИЦИ РУЛЗ!!!!!!!! АМПУТИРАХ ЦИЦИТЕ НА МАЙКА СИ И ГИ СЛОЖИХ В РАМКА ДА БИЯ ЧИКИЙ НА ТЯХ!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Цитирай Първоначално написано от Traff1c
    ЦИЦИ РУЛЗ!!!!!!!! АМПУТИРАХ ЦИЦИТЕ НА МАЙКА СИ И ГИ СЛОЖИХ В РАМКА ДА БИЯ ЧИКИЙ НА ТЯХ!
    Е, голям си перверзник!
    Как може такива неща да пишеш?
    ПП: Я кажи верно, как ги побра в рамка, бе? Не се ли сплескаха?
    Аз убих един шведски дзвер с 5 кубика цици и сега си направих трофей-на стената е!
    Ама не мога да пръскам дотам!
    Моля, помогнете!
    Взимах от онова хапче за повишаване на потентността ама не мога да го докарам кат' оня дядка с маркуча на рекламата!
    Скоро ще си режа вените! ПАК!
    Модераторките са незадоволени май?

СЧУПИХ ДЖАМА НА РАМКАТА ДА МОА ДА БИЯ ТУРСКИ ЧИКИИ С ТЯХ!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Остажи го нека да плакне о4и!

emii mom4etata se za tfa govorqt taka 4e svikvai .... :d
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Еми да ти кажа това е много гадно.Когато прочетох историйката ти все едно четех себе си.Моят хубавец само ми говори за Преслава и за разни филмови "звезди".Когато започне да го прави аз започвам да говоря за Еминем,който ми е любимия певец.Говоря за тялото му....бла бла ако ми падне какъв секс ще има и мойто ангелче се ядосва адски много..така си го връщам и на него му става гадно...така че действай и ти така и ще видиш как ще му се затапи устата...ако е пък е инат и продължи му кажи да си бута количката...

"РаЗлИчНа СъМ...Не Че СъМ БаНаЛнА!ИдЕаЛнА СъМ...Не Че СъМ НаХаЛнА!Не МоЖеШ Да Ме ИмАш...Не Че Се НаДуВаМ!От ВсИчКи ЖеНи,КоИтО НаЙ-МнОгО ИсКаШ-НаЙ-МнОгО СтРуВаМ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си