.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

цици, та цици...

леле мн се дразня като гаджето ми говори само за цици.. тая имала хубави цици ... всичко би дал да се набива в циците на Преслава като оня в клипа й.. На Камелия и се виждали зърната на някъв си концерт и седят у тях и си гледат клипчето няколко пъти с приятеля му и обсъждат мн се дразня що не го правят като ме няма а пред мене обсъждат коя била грозна коя била ебати путката коя имала цици, коя нямала... даже като сме само двамата ми говори за циците на преслава !

Guest
    ми явно е цицоман ?!

ми явно е цицоман ?!

пфаахахаах
    А по темата:Ами какво да ти кажа,мъже...само горе и долу гледат.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ми явно е цицоман ?!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена

То няма лошо да обсъжда, и ние с приятеля ми си говорим коя какви прелести имала, ама никога не е правил такива изказвания, 4е искал да си навре главата в циците на някоя фолкдива...Макар 4е аз нямам голям бюст той повтаря постоянно колко си го оби4а...

Вземи скастри гаджето си малко...Да си мисли и да обсъжда с приятелите си циците на който ще, ама е много обидно да го прави постоянно пред теб! Кажи му, 4е не ти е приятно! За мен не са нормални такива изказвания! Все пак е с теб и би тярбвало да те уважава! Говори с него!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

ми ти кво за кво искаш да говори? за козметика ли? Коли, жени, спорт - това са класически теми.

Аз ще почна да му обяснявам за голите снимки на брат пит (нз дали има такива) и ще повтарям само колко голям пенис има и колко искам да го лапна (не искам де, ама нарочно) ахаххаа

колко голям пенис има и колко искам да го лапна
    Еииии,разкажи после какво е чувството

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от beautiful.soul
    Аз ще почна да му обяснявам за голите снимки на брат пит (нз дали има такива) и ще повтарям само колко голям пенис има и колко искам да го лапна (не искам де, ама нарочно) ахаххаа
    Недей, от това няма полза, освен да се дразните! Първо му кажи и ако не разбере - тогава давай с този метод! Ако не разбере - разкарвай го, не ти трябва такъв!

А някой бе6е писал, 4е това са мъжките теми - да, на пълните простаци, или теми за ИЗЦЯЛО мъжки компании...Мом4етата имат и други теми за разговор![/i]
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    А някой бе6е писал, 4е това са мъжките теми - да, на пълните простаци, или теми за ИЗЦЯЛО мъжки компании...Мом4етата имат и други теми за разговор![/i]
    да например мене много ме привличат беседите за квантова физика

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от Flame_guardian
    да например мене много ме привличат беседите за квантова физика

Да бе Квантовата физика е много интересна наука

Re: цици, та цици...

И все пак класически теми или не-момчето прекалява.Кажи му следващия път,че на Брат някои неща са му по-големи и по,как да кажа апетитни и ако имаш възможност ,може и да се запознаеш с тях отблизо.Или пък би искала да си размените малко органична течност-аз го наричам микробки и по-точно размяната да се осъществи чрез езика.
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    of,ostavi go namira,kvo 6e mu govori6 za brat pit..kato gleda cici,da gleda-kvo tolkova?
    bebe6ki istorii....
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    of,ostavi go namira,kvo 6e mu govori6 za brat pit..kato gleda cici,da gleda-kvo tolkova?
    bebe6ki istorii....
    ти май не четеш аз нямам нищо против да гледа ама той не спира да говори !

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mi togava ne mu obra6tai vnimanie
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    на плажа =)
    Прати го на Цицотерапия.

kaji mu maj i ne go obijdai pove4e

Град
    Никъделенд

То няма лошо да обсъжда, и ние с приятеля ми си говорим коя какви прелести имала, ама никога не е правил такива изказвания, 4е искал да си навре главата в циците на някоя фолкдива...Макар 4е аз нямам голям бюст той повтаря постоянно колко си го оби4а...

Вземи скастри гаджето си малко...Да си мисли и да обсъжда с приятелите си циците на който ще, ама е много обидно да го прави постоянно пред теб! Кажи му, 4е не ти е приятно! За мен не са нормални такива изказвания! Все пак е с теб и би тярбвало да те уважава! Говори с него!
    Dam, suglasna sum s teb. Daje bih mu se skarala seriozno na tvoe mqstoi bih se qdosvala adski... pff
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Кажи му, че не ти е приятно да ти говори за това. А ако продължава, дай и ти мнение - например че на Камелия са силиконови, а силиконовите на теб не ти харесват, и че Преслава е дебела.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    E nqma losho da govori zatova,no 4ak pyk tolkova.Mai prekalqva Prosto mu kaji,4e ne ti e priqtno i gotovo.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен
    Град
    sofiq
    abe hora kak da ne obra6ta vnimanie,kato pred neq si me4tae za druga.moqt savet e 4e vob6te ne te uvajava i ne mu puka za teb-zareji go be,nqma6 li dostoinstvo?

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Пича ти си прави гавра с тебе...пък явно е си пада идиотче...на твое място не бих си губил времето с такъв...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Голям фен
    Ти па никакви цици ли нямаш,че само другите гледа,бе?
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Мега фен Аватара на koalka
    Това лично мен би ме издразнило страшно много и би ме наранило.Най-вероятно ще се сдухам и ще ми стане кофти.По-добре говори с приятеля ти и му кажи, че не ти е приятно да обсъжда други момичета.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    ми кажи му,че не ти е приятно да говори така и нещата сигурно ще се оправят :P
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си