- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой си ти, и за какво се бориш...
Ама вие не сте толерантни към моята трезвеност,май и аз ще прибегна към хоризонтален популизмъм на бутилките вино ..![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
1.Аз съм...израстнал по гетата
2.Занимавам се със...партита, мачове, приятели, поркане и по мъничко наркотици, история, интересни книжки и много други...
3.Мечтая....да живея по-добре без да си напускам страната
4.Преди да умра искам да постигна...много неща, но като цяло искам хората след мен да ме запомнят, както и да се отблагодаря по някакъв начин на родителите ми че ме търпят
5.След 10 години ще съм...не мога да си се представя след 1 година, какво остава за 10?
1.Аз съм... Петя![]()
2.Занимавам се със... компютъра![]()
3.Мечтая за.... реализация в живота
4.Преди да умра искам да постигна... милиони![]()
5.След 10 години ще съм... млада и неориентриана![]()
![]()
1.Аз съм...ГОТИНА![]()
2.Занимавам се със... мн нещица :P
3.Мечтая за... истинска любоф![]()
4.Преди да умра искам да постигна... горноту![]()
5.След десет години ще съм...надявам се все същата мацка и мн мн мн влюбена ф някой пиич![]()
I've Been A Bad Girl!
Първоначално написано от х
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
1.Аз съм...дете
2.Занимавам се със...ходене на училище
3.Мечтая за....шарен свят със щастливи хора и хубава музика
4.Преди да умра искам да постигна...искам да видя възможно най-много от света/живота,искам да стана архитееект...
5.След 10 години ще съм...24годишна...евентуално по-умна...евентуално не![]()
1.Аз съм си аз
2.Занимавам се със мажоретка съм
3.Мечтая за всичко
4.Преди да умра искам да постигна незнам
5.След 10 години ще съм такава каквато ми е отредено да бъда![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
1.Аз съм...malko nadyto pi6lame koeto se prai na vsi4ki i ne my pyka za ni6to!
2.Занимавам се със... 6matkane po cql den i gledam samo kak da si ybiq vremeto po kafetata.
3.Мечтая за.... mnogo pari4ki i da si ybikalam po sveta bez da mislq za ytre6niq den
4.Преди да умра искам да постигна...iskam da se zapoznaq s maksimalno po golama broika ot idolite mi i moje bi da si imam edna skromna vili4ka(na teritoriq 4-5dekara) na nqkoi ostrov
5.След 10 години ще съм...svetoven 6ampion po borba klasi4eski stil(v momenta se zanimavam s borba no ne sam dobar
)
1. Аз съм... Валентина Живкова Христова
2. Занимавам се със... подготовка за кандидатстване във ВУЗ
3. Мечтая за... реализация в по-голям град, спокоен и красив живот, дом, семейство, деца с човека, когото обичам
4. Преди да умра искам да постигна... това, за което мечтая, + да пътувам много и да обиколя колкото се може повече места по света
5. След 10 години ще съм... ако знаех, нямаше да е интересно
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
1.Аз съм Николета![]()
2.Занимавам се със учение
3.Мечтая за ... алеята на славата![]()
4.Преди да умра искам да постигна успехи в живота![]()
5.След 10 години ще съм Зъболекарка![]()
.:: Only Hip Hop Music ::.
1.Аз съм Крис![]()
2.Занимавам се с това,което ми доставя удоволствие
3.Мечтая за обучение и реализация в Англия
4.Преди да умра искам да съм сигурна,че съм живяла пълноценно
5.След 10 години ще съм психолог в Англия![]()
1.Аз съм... си Аз.. не се стремя да съм нещо повече... Крис![]()
2.Занимавам се със... себе си и желанията си.., с задълженията си и идеите си.. и английският, немският, руският :P
3.Мечтая за.... много неща.. кое от кое по различни и по шантави, но смятам да си ги осъществя... Да живея и работя в Англия..
4.Преди да умра искам да постигна... мечтите си..
5.След 10 години ще съм... себе си.. надявам се.. по възрастна.. по улегнала.. но пак себе си..![]()
1.Аз съм... обикновено момиче понякога различна от представите за Барби на които обикновено трябва да отговарям - изискващо от семейството роднините и тн, в повечето случаи готова да отстоява принципите си докрай. аз съм инат
2.Занимавам се със... осъществяване на мечтите си, занимавам се с глупусти подхождащи на 11-12 годишни, занимавам се винаги с каквото не трябва.
3.Мечтая за... мечтая е много относително казано... мечтите са висша форма на желанията, по неусъществини, по недостижими, но и по истински..
4.Преди да умра искам да постигна... успех в поне едно отношение, да постигна победа в поне една насока. да знам какво съм успяла да направя в тоя живот и за какво не ми е стигнало време за да зная какво да правя в следвашия.
5.След 10 години ще съм... с 10 години по стара
1.Аз съм...Това което съм
2.Занимавам се със...Кфото ми прави кеф
3.Мечтая за... Про кариера ф НБА и къща в Маями
4.Преди да умра искам да постигна...Някоя от мечтите си, но да съм я направил без ничия помощ
5.След 10 години ще съм...след 10 години ше видим
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
1.Аз съм... много зле![]()
2.Занимавам се... с простотии![]()
3.Мечтая за... успешна кариера и хубав живот
4.Преди да умра искам да постигна... някакъв успех, да се издигнаДа осъществя някоя моя мечта
![]()
5.След 10 години ще съм... на 24 години![]()
Pure white
Първоначално написано от х
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
Аз съм...Танчето![]()
Занимавам се с...Ми предимно с танци![]()
Мечтая за...Много неща![]()
Преди да умра искам да постигна...Всичките си мечти!!!![]()
След 10 години...ще съм порастнала![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
1.Аз съм умна,красива и малко мързелива.
2.Занимавам се с фотография,учене,пеене и танцуване.
3.Мечтая за слава.
4.Преди да умра искам да постигна // да имам хубав дом,стабилна кариера,щастливо семейство и..не искам да умирам ! :д
5.След 10 години ще съм разумна,млада,готина мацка,занимаваща се с нещо,което доставя удоволствие,с много дрехи и обикаляща по дискотеките в свободно си време!![]()
1. Аз съм... Мони, в даскало по-известна като "оная със синьо-зелената коса" или Смърфиета
2. Занимавам се с... рисуване, фотография
3. Мечтая за... кариера и семейство
4. Преди да умра искам да постигна... мечтите си
5. След 10 години ще съм... независима
1.Аз съм Zi
2.Занимавам се със рап
3.Мечтая да бъда колега на ЕМИНЕМ и да бъда добра колкото него , и много други неща ама няма да ми стигне мястото
4.Преди да умра искам да постигна мечтите си
5.След 10 години ще съм... Нямам си и идея кво
1.Аз съм...упорита, умна, амбициозна и находчива.
2.Занимавам се със...музика, учене, спорт.
3.Мечтая за....по-добър свят с хиляди възможности.
4.Преди да умра искам да постигна...своята цел.
5.След 10 години ще съм...упорита, умна, амбициозна и находчива постигнала целта си както дo сега![]()