Kakви амбициозни хора имало във този форум…

3.Мечтая за.... това да се прочуя и да стана много добра в професионален план,
Всъщност мечтая да успея да се занимавам с музика като хоби и да правя музика. Да печеля надали ще се надявам, защото не съм кой знае колко музикален., 3.Мечтая за....собствен бизнес, Мечтая за- Това след време да съм успял Българин в чужбина!!!, Мечтая за.... подводница с реактивен двигател, Мечтая за.... къща на скала пред морето,3 деца,Оскар на камината,момчето което обичам до мен и вс близки който обичам и приятели, Мечтая за... изпълнението на всички мои желания - материални, нематериални, умни, глупави, големи, малки, нагли, скромни..., Мечтая за: участие на световна сцена(хип хоп батъл-танци),да посетя някой голям графити фест извън България,една раница пълна с флакони, Преди да умра искам да постигна...целта си - а именно - да се реализирам успешно. Да успея да получа добро образование, да си намеря доходна работа, да създам семейство, Мечтая ... да стана професионален модел (може и рекламен), мечтая също и да преодолея някои притеснения..., Мечтая за материални неща. Мечтая за човек до мен., Мечтая за.... прекалено много неща, Преди да умра искам да постигна...много неща. Да съм пътувала, да съм написала поне няколко книги, да съм дала нещо от себе си на света., След 10 години ще съм...обещаваща млада дама,по професия- военен психолог,. Преди да умра искам да бъда като Хю Хефнър…и т.н.

А колко от вас работят по осъществяването на мечтите си…
А с какво се занимавате
…Занимавам се със... училище-, .Занимавам се със... със мързелуване,
2.Занимавам се със...хм.. нищо различно. Тази година завърших 13ти клас и се надявам от септември да съм студентка
2.Занимавам се с- Каквото дойде и ми е интересно!, Занимавам се със... бързо ядене на вита баница и бране на коприва за прасетата, Занимавам се със... Даскало,мъжо ми/секс,музика,приятели и още хиляди неща,
2.Занимавам се със...и аз нз с какво, Занимавам се с... безсмислени работи, Занимавам се със...доста неща. През свободното си време обичам да гледам футбол, а след няколко дена започвам тренирам тенис на маса, вися целодневно пред компютъра, чета книги, излизам наляво и надясно с приятели, а през останалото време се занимавам с училище горе-долу..., Занимавам се със... снимам се все повечко напоследък и сега ми предстоят снимки но нищо сериозно..., Занимавам се със... активен мързел, Занимавам се...все още със учене, Занимавам се...все още със учене, .Занимавам се с... грехооткривателство и други глупости. Занимавам се със проклето учене,

животът е прекалено кратък, за да се крием зад оправдания от рода-ученик съм, до 18, после студент съм до 25, после имам дете, нямам време, и накрая ме4тите, амбициите, целите, остават във въздуха. Не е рано, даже вече е много късно, за някои от мечтите които прочетох(фиксирам моделките, танцьорките и певиците). Пожелавам успех на всички в осъществяването на мечтите си, а на тези които още не знаят какво искат-да го открият, и да го преследват със зъби и нокти.