- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- опишете орзазъм
какво усещате или изпитвате докато го получавате,макар и кратък да е.
Уууииии
чувството е неуписуемо
ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ УСЕТИ
не можеш да го опишеш![]()
neopisuemo
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не, че има смисъл да се пробва, но..
Тялото ти се нагорещява, мускулите ти се стягат като при много силно натоварване, мозъкът ти дава на късо, погледът ти се замъглява, дишането ти се затруднява.. И удоволствие - силно, кратко, разстилащо се по цялото тяло като тежка пелена, която после остава леко да тежи. Нагонът ти задоволен, ти се чувстваш отпуснат и доволен и не ти се иска да помръднеш.
Ако питаш, за да разбереш дали си достигнал(а) оргазъм - няма смисъл да ти казваме. Човек разбира.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
\Първоначално написано от shizzle
/ =D> \
/ =D>
мда,нещо такова е.Първоначално написано от shizzle
Оргазмът е едновременното стягане на мускулите на тялото (особенно ерогенно чуствителните зони), и тяхното отпускане, което води до приятно усещане и еякулация.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
vsi4ko e naredПървоначално написано от antoniaa_
kokalite ti se neznam kakvo to4no,4ustvash raznihubavi nesta,no lo6oto e 4e vsi4ko e za kratko okolo 5 sekundi...
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Хаха аз имам 1 мн смахнато обяснение...поне така го обясних на 1 приятелка която питаше-нещо като когато кихнеш или мн силно те сърби и се почешаш придружено със силно пулсиране...![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Ако мацката пита, за да разбере дали е свършила или просто какво е - еми най-близкото нещо, което можеш да си представиш като усещане е - ако ти е пикаело и си стискала много време и след това като отидеш до тоалетнатаСамо че си го представи поне 10 пъти по-силно. Това е. Тъпо обяснение, ама поне от моя гледна точка, няма как да ти го опиша по-точно, отколкото с нещо, което си изпитвала със сигурност
Ама съм момче все пак...
Орзазъма се описва с 3 думи нема такава дума като я напишеш правилно пак заповядай .... питай момичетата те знаят ама и те сигорно незнаят за тая дума..
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Естествено, че усещам.Да, кратко е, но чувството просто не може да се опише.Поне аз не мога.![]()
Teb da ne te bluska kamion be ?Първоначално написано от shizzle
Опиши какво е гъдела, какво е страха, какво е любовта? Това е чувство, усещане и само трябва да се усети и почувства!
Не знам, това е нещо, което не съм опитал. Кола ме е блъскала, ама не беше някак си същото ^^Първоначално написано от Анонимко
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
kogato go useti6 sas sigurnost 6te razbere6 dumite ne sa na4in na opisanie na takova varhovno use6tane![]()
opredeleno da izpita6 orgazum e edno 4uvstvo koeto e super kratko no mnogo qko i kogato go izpita6 6e razbere6 kvo e \/
![]()