.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

опишете орзазъм

какво усещате или изпитвате докато го получавате,макар и кратък да е.

Guest
    Уууииии
    чувството е неуписуемо
    ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ УСЕТИ
    не можеш да го опишеш

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    neopisuemo
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Не, че има смисъл да се пробва, но..

Тялото ти се нагорещява, мускулите ти се стягат като при много силно натоварване, мозъкът ти дава на късо, погледът ти се замъглява, дишането ти се затруднява.. И удоволствие - силно, кратко, разстилащо се по цялото тяло като тежка пелена, която после остава леко да тежи. Нагонът ти задоволен, ти се чувстваш отпуснат и доволен и не ти се иска да помръднеш.

Ако питаш, за да разбереш дали си достигнал(а) оргазъм - няма смисъл да ти казваме. Човек разбира.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Град
    in ur dreams
    Цитирай Първоначално написано от shizzle

Тялото ти се нагорещява, мускулите ти се стягат като при много силно натоварване, мозъкът ти дава на късо, погледът ти се замъглява, дишането ти се затруднява.. И удоволствие - силно, кратко, разстилащо се по цялото тяло като тежка пелена, която после остава леко да тежи. Нагонът ти задоволен, ти се чувстваш отпуснат и доволен и не ти се иска да помръднеш.

Ако питаш, за да разбереш дали си достигнал(а) оргазъм - няма смисъл да ти казваме. Човек разбира.
    =D> =D> =D>

Girl_90
    Guest

\/ =D> \/ =D>

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City

мда,нещо такова е.
    Оргазмът е едновременното стягане на мускулите на тялото (особенно ерогенно чуствителните зони), и тяхното отпускане, което води до приятно усещане и еякулация.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: опишете орзазъм

Цитирай Първоначално написано от antoniaa_
    какво усещате или изпитвате докато го получавате,макар и кратък да е.
    vsi4ko e nared kokalite ti se neznam kakvo to4no,4ustvash raznihubavi nesta,no lo6oto e 4e vsi4ko e za kratko okolo 5 sekundi...
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Хаха аз имам 1 мн смахнато обяснение...поне така го обясних на 1 приятелка която питаше-нещо като когато кихнеш или мн силно те сърби и се почешаш придружено със силно пулсиране...

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Какво изпитвам ли - много неща, едва ли ще им дам точното описание, но ето:

- затопляне
    - гъделичкане
    - удолствие, което градира- започва леко и нежно, докато достигне кулмунацията си
    - усеща се с цялото тяло

и бръм-бръм още много неща. Абе яко е..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Ако мацката пита, за да разбере дали е свършила или просто какво е - еми най-близкото нещо, което можеш да си представиш като усещане е - ако ти е пикаело и си стискала много време и след това като отидеш до тоалетната Само че си го представи поне 10 пъти по-силно. Това е. Тъпо обяснение, ама поне от моя гледна точка, няма как да ти го опиша по-точно, отколкото с нещо, което си изпитвала със сигурност Ама съм момче все пак...

Град
    Село.София
    Орзазъма се описва с 3 думи нема такава дума като я напишеш правилно пак заповядай .... питай момичетата те знаят ама и те сигорно незнаят за тая дума..
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че усещам.Да, кратко е, но чувството просто не може да се опише.Поне аз не мога.

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Ако мацката пита, за да разбере дали е свършила или просто какво е - еми най-близкото нещо, което можеш да си представиш като усещане е - ако ти е пикаело и си стискала много време и след това като отидеш до тоалетната Само че си го представи поне 10 пъти по-силно. Това е. Тъпо обяснение, ама поне от моя гледна точка, няма как да ти го опиша по-точно, отколкото с нещо, което си изпитвала със сигурност Ама съм момче все пак...
    Хахаха, =D> \/
    FOREVER BLAZIN'

Guest

Teb da ne te bluska kamion be ?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Опиши какво е гъдела, какво е страха, какво е любовта? Това е чувство, усещане и само трябва да се усети и почувства!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Teb da ne te bluska kamion be ?
    Не знам, това е нещо, което не съм опитал. Кола ме е блъскала, ама не беше някак си същото ^^
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

kogato go useti6 sas sigurnost 6te razbere6 dumite ne sa na4in na opisanie na takova varhovno use6tane

Град
    не е установено още :]]
    opredeleno da izpita6 orgazum e edno 4uvstvo koeto e super kratko no mnogo qko i kogato go izpita6 6e razbere6 kvo e \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си