- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка
Може ли момиче,което току що съм целунал да разбере дали съм се целувал преди.
offf ima tolkova mn takiva temi...Ne ne moje da razbere samo ako ti si kaje6
Does it hurt
To know I'll never be there
bet it sucks
to see my face everywhere
...
ХАхах...
еми акмо ти е за пръв път,и ако се изложиш...ама сега никои не се е родил научен.
П.П:За повече инфо-->търсачката горе вляво,там има мнмого теми как да се целуваш и т.н,образоваи се.![]()
Пълно е с такива теми, преди да пуснеш тема виж дали няма подобна! Иначе ако не си огелпил нещо, няа да се усети, пък и ти и да си опитен пак фез да искаш може да направиш някакъв лек гаф! Но повярвай и да се е усетила, ако те харесва няма да има значение за нея![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Може,аама може и да не може.Все пак ако си се справил без таквиа издънки няма да разбере.Пък и да разбере каккво от това?
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
moje da razbere mnogo qsno,po tova kak si se spravil s celuvkata
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Еми,ако си се представил добре много ясно,че няма да разбере,ако си се поизложил ще разбере!Логично е
Не съм надута,а просто съм разглезена
Абе как ще разбере се пак всеки се целува различно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ТАКИВА ТЕМИ ИМА!Няма кой да търси вместо теб.Пишеш в търсачката "целувка" и определено ще ти излезе нещо.![]()