.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    nqkfa
    Guest

Moderated:Какво е клизма!?

kakvo to4no e klizma ????ko sa pravi?

Moderated by koalka
    т.7 от Правилника!

За вътрешна промивка след клизма минете през същия гореспоменат д-р Муки.

Град
    Клиниката. Влезеш ли един път - няма излизане.
    Маркуч 3 цола в гъзъ. Приятна процедура, ако сте чалга фен/ка.

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Браво, хора готини аватари, готини имена.

Град
    София
    хаха тука само доктори са писали

Всъщност лекарският ни екип прецени че има дефицит на доктори тук и дадохме работа на още няколко. Случаите в клиниката са твърде много, за да можем да се справим с тях.

Град
    В болницата
    Клизма, уважаема, е онова нещо, което ви влиза в аналния отвор, стои малко вътре, излива се, и после излиза. И не, не е това за което си мислите.

С уважение, д-р Съветков
    Ако нищо не помага - лекарският ни екип е готов веднага да помогне. Гарантирано, че отнема всякакви болки и тревоги от пациента.

Enjoy!

За пореден (но далеч не и последен!) път призовавам всеки, който има малко свежа кръв в кълбото над рамената си, да не слуша тези "доктори". Драги! Драги бивши колеги (и колежке)! Моля ви, спрете да прикривате истинското си "аз" и признайте на света, че взаимно си правихте клизмите! Аз имам доказателство - видео материал. Но едва ли някой би искал да го види - твърде емоционален е, особено Мед. сестра Гроздова.

Моля пациентите - ако все пак някога решите да правите клизма - не го правете, като бившите ми колеги - с тръбa деветнадесет метра дължина, която има приятно голям отвор, през който да минават нещата! Умолявам ви! Слушайте мен! Истинският доктор, винаги на вашите услуги.

Всъщност клизмите (практикувани от опитен лекар) са полезно нещо -- и за двете страни... има научно-популярни филми за това как се прави клизма, както и прочистване на интимните места, с други натурални атрибути. Моля, препоръчвам на пациента да се образова.

Град
    В болницата
    Клизмата, драги пациенти, колеги и колежке, е съчетание на приятното и полезното... за кварталните, кхъ - кхъ, жрици на любоФта.
    Ако нищо не помага - лекарският ни екип е готов веднага да помогне. Гарантирано, че отнема всякакви болки и тревоги от пациента.

Enjoy!

ебати олигофрените

Craig David-Walking Away

Муки, Муки.. докъде я докара, а? Ех.. жалко..

Град
    Село.София
    Клизма е като ти правят някаква дълга операция като ти сложат опойка да не се испуснеш тя се прави с един маркуч в задните части с топла вода след това искарваш сичко капиш ?
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Всъщност първо се слагат един-два легена отстрани при трудните ситуации с пациенти.След това се взима един ГОЛЯМ поялник и се вмъква в полу-дините на мъченика..пардон,пациента.О станалото е история
    I'm good at everything...except stomatology.

RQ

Подробен отговор, прочетете внимателно ...

http://sextex.hit.bg/klizm.htm
    ... k33p w@lkinG ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си