- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- izturkata raota
spored vas ima li ne6to po gadno ot kama4e v obyvkata IMA tova e pesa4inka v prezervativatofa e qko no mojebi dosta hora go znaqt mene napravo me razbi kogato go 4uh za 1vi put :P
Шизов, тоя е от ваш'те.
Bati typata tema ... stiga fludite ne vi li pisna ... skapani noobove ne vi li pisna ...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
ne ni pisna ma mar6o
6ti kaja az na tebe edna mar6a ... otrepka smotana ...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Чудя се как не ви писва да флоодите...само простотии, не разбрахте ли че вече не сте интересни![]()
![]()
![]()
Докато има такива , като тебе които да им обръщат внимание, явно няма да им писнеПървоначално написано от MoHuTo
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
И ние кфо тряя се смеем ли хахах доволен ли си ся си истрий темата повазможност барзо... ама тиси гост неможеш значи е лоша раотата не пиши повече или се регни и тогава пиши за да можеш триеш ясно ?
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
тея доктори много ме нервират една от темите си я направиха общ чат( някой ненормалник си се превлъвъващава в няколко роли)
Craig David-Walking Away
lamzzzercho тия са от твойто игрище чесно ти казвамПървоначално написано от lamzzzercho
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
ахахах прав си за тва![]()
Craig David-Walking Away
интересен тип(ове)
![]()
Craig David-Walking Away
чекай ве това нормално ли е се пишеш доктор слагаш картинки на хитлер или доктор в кръв и да викаш тия са от ваща клиника това си е чист спам такаче не ми приказвай докторе боли ме корема ела ме прегледай ... доктор фашист сигорно ще ме разпори..Първоначално написано от д-р Шизов
h1
asl?
wanna Fuck ?
бате аре и аз да се проявя като доктор и да ти отрежа ръцете да не може да пишеш![]()
Craig David-Walking Away
Кое ми е определно хитлер ли кое ми е сложно фашист ли ти си се побаркал ве нищо сложно много е сложно "Клиника" доктор еди кой си я се стегни и не ми се обеснявай ... кое сложно ... поне не ползвам името д-р еди къв си..Първоначално написано от д-р Шизов
h1
asl?
wanna Fuck ?
Не мерси .... предпочитам да си ходя при личния лекар поне е жена и знае кфо прай хаха .. и в форумите не се пише доктор чее тя си го знае женатаПървоначално написано от д-р Шизов
![]()
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
Don't argue,please...just talk to the hand.![]()
I'm good at everything...except stomatology.
Всички видове доктори дето ги има тука,що не вземете да се разкарате?Маи сте объркали форума с болницата..![]()
Заключва се темата по т.11 от правилника!