.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: 2 vaproscheta

The Beast
    Guest

2 vaproscheta

Нз как да реагирам вече.С мойта приятелка не сме го правили още (сега ще ставам на 18, тя на 17, 4 месеца сме заедно;малко инфо допалнително) ии знам че тя ще ме поизмъчи още и не иска да го правим(не се чусвтва готова и т.н.) ок разбирам ама тогава защо постоянно ми говори за секс - "Ммм сега като идем в съблекалните как ще ме чукаш" или пък въпроси като "Коте,кога ще ме чукаш?".А пък като и припомня че каза че не иска, почва да ми се сърди и да се дразни
    Другото е че примерно тя ми дава да я задоволявам (само с пръсти),НО само по клитора и като реша да си плъзна пръстите по надолу ме спира Казва че по надолу като съм пипал било неприятно (примерно като се опитам да си вкарам пръста). ок де като не и е приятно и не дава с пръст да я докосна там, как ще правим секс като трябва да влезне нещо доста по голямо от пръста ми?

Guest
    ami pitai q - vsi4ki tiq ne6ta koito pita6 nas ot foruma, koito ne poznavame priqtelkata ti, zadai na neq. Az razbiram vsi4ko koeto pravi, 4e ne e gotova, 4e i e nepriqtno da si vkarva6 prusta, samo edno ne razbiram - za6to samo ti govori za sex. A moje da e da iska da te nakara da q jelae6 o6te pove4e i samo da te drazni. Pone znai 4e takiva momi4eta kato neq ve4e sa rqdkost i kogato naistina pravite sex, moje6 da se gordee6 4e e to4no s neq. Vse pak dokolkoto razbiram ti 6te si i purviq, nali taka, i veroqtno e mnogo pritesnena da ne q boli i da ne te4e kruv... Uspokoi q i deistvai ako moje6

Тhe Beast
    Guest
    Мдам, първия й ще съм.Само че още не мога да действам щото майка и наля преди 1 месец някаде мноо здраво,щото засече 1 чат където при сбогуването ни за вечерта приятелката беше написала "и си мисли как ще ме чукаш,че да не ти се случи " и майка и беше се развилака а у че не дава да правим все още , че аз не съм я обичал и всякви такива та сега я е страх да не би ако го направим да й забрани да ме вижда

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Да не е зодия Риби тази твоята? Препоръчвам мотика като решение. Като мине два пъти бостана и изобщо няма да й пука къде си слагаш пръстчето.

Така, не вярвам да й е неприятно, по-скоро само се дърпа. Просто е типично дете, какво да се направи. Истинската рецепта е време и любов.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    Мдам, първия й ще съм.Само че още не мога да действам щото майка и наля преди 1 месец някаде мноо здраво,щото засече 1 чат където при сбогуването ни за вечерта приятелката беше написала "и си мисли как ще ме чукаш,че да не ти се случи " и майка и беше се развилака а у че не дава да правим все още , че аз не съм я обичал и всякви такива та сега я е страх да не би ако го направим да й забрани да ме вижда
    ee 6tom vsi4ko idva ot maika i, zna4i e vupros na vreme gadjeto ti da se uspokoi i da go napravite. A na tebe za pruv put li 6te ti e s neq?

Не се обиждай ,но според мен е неква супер здухана кат ти говори за чукане,що не действа,а се праи на страхливо лапе?!Кажи и :айде де нали искаш да те чукам,кво стана?
    Не съм надута,а просто съм разглезена

Здухляциии!
    Light The Universe

The Beast
    Guest
    Мерси за отгорите. иначе тя на 17 вече ще става пък дете?
    shizzle май е прав че тарпение и любов му е майката тааа ще се чака.Иначе не е риби, а е скорпион.И дам и на мен ще ми е за пръв път ама аз пък имам мерак голям
    Емм иначе да , за говоренето много ама за действие като стане дума иии забива Аз иначе и напомням така какво е казала амааа се оказва че не е готова на това което говори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си