- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- speshno mi trqbva ideq za rojden den
nai-dobrata mi priqtelka ima rojden den, no nqma ideq kude da si go praznuva..ako nqkoi ima ideq za nqkakvo zavedenie,podhodq6to za tanci,kupon-molq da pomaga.
Ройденния ден мойе да стане готин ако го направи във дискотека,у тях има и други готини места![]()
![]()
![]()
КРЪЧМА !!!!!!! То там е най-яко. 18-тия рожден ден нааправо си умрях избухнах
Ми някъде на вила,на заведение,у тях,на някоя пейка![]()
Еми някакво градинско парти или ....нз за др не се сещам![]()
![]()
Зависи къде се намираш и какъв ти е бюджета. В София има милион дискотеки, които можеш да наемеш. Колко пари би могла да задели и колко гости иска да посрещне?
с 450-500 лева ще направи рожден ден номер 1. Пиши ЛС да ти напиша подробностите около дискотеката.
Ако искаш нещо по-така, знам едно "хале", което се дава под наем. Има бар и огромни колони и къде да се сяда. Няма по-добра обстановка от това за рожден ден, наистина е супер за разни ненормални партита.
ако си от черноморието-събирайте хора,ядене,пиене и пушене,земете си едно каситофонче и на плажаиначе на хижа също е мн яко
![]()
You've been runnin' around for so long
You've been hurtin' yourself too much
You keep messin' around with darkness
You're the one whose losin'...
*касЕтофонче....хахахаах съвсем миеко зех да говоря :P
You've been runnin' around for so long
You've been hurtin' yourself too much
You keep messin' around with darkness
You're the one whose losin'...
Една приятелка си направи 18тия рожден ден на вилата на селото й и си изкарахме брутално яко :P Просто нямаше такъв купон-вилата е на 2 етажа, и двата бяха за нас, само си закарахме ядене,пиене и музика оттука иии беше супер готиноСа сме решили като свършиме даскало да ходиме пак за няколко дни
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
зависи в кои град живее,но наистина най-яко е в някоя вила или в къща.... \/ \
/ \
/
... Just smile...
sabirate sa 20 du6i i na KRU4MAAAA
i da ste samo 3-4-5 pak hodete na kru4ma![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
според мене на село е много оригинално,(или някоя вила) имам предвид някъде отделено от света къщичка с много приятели,яко музика(1000 W буфери)там ала бала и такива неща,с пренощуване.(без родители естествено)