Zdraveite.Skoro ne sym spodelqla s vas problemite si,no veche mi idva v poveche i imam nujda da spodelq s poveche hora.Ta eto i kakvo stana:
S priqtelq mi hodim ot dve sedmici,no az nito go haresvam,nito nishto.Oshte ot samoto nachalo reshih da skysam s nego,no tretiq den ot akkto hodehme toi mi sa obadi,che vliza v bolnica i m istana jal.I predi nqkolk odnea izleze i sega ne moga da go tyrpq.Drazni mi dori prisystvieto mu,nervq se kogato trygne da me celuva i pregryshta pred vsichki i nasred centyra.Vseki moment iskam da mu kaja kysame,no ne moga.AKo go napravq sysipvam cqlata kompaniq,sysipvam nego.Toi e tolkvoa vluben v men,che do dnes ne vijdashe,che ne mi puka za nego.I dnes kogato se razplakah toi me popita za kakvo e.Kazah mu che e za drug .... ii vidqh kak se nasylziha ochite mu.Posle govori s moita pr i tq me pomoli da ostana s nego,zashtoto me obichal adski mnogo i go osyznal chak sega,kogato shtql da me zagubi.
Ne izdyrjam ... ne iskam poveche da byda s nego.Hem mi e gadno,zashtoto znam kakvo e obichash i da te naranqt.Hem iskam sama i toi s negovite chuvstva me zadushava ujasno mnogo.Lipsva mi svobodata,koqto sym sviknala da imam vinagi.
Kajete kakvo da pravq?Kak da postypq i da ne sgresha?Chuvstvam se ujasno,no ne iskam da razvalq kompaniqta ni i da naranq mnogo hora.Ujasno e .... ne moga poveche taka!Iskam syvettt