- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Nai ludata piqnska slu4kaa.... :D
КоЯ е НаЙ-ЛуДаТа пИяНсКа СлУчКа коЯто Ви Се е СлУчВаЛа и СвЪрЗаНа Ли Е сЪс СлУчАйНо "вЛюБвАнЕ'' в НоВо ГаДжЕ кОеТо нА сЛеДвАщИя ДеН вЪоБщЕ нЕ пОмНиТе...(това се е случвало на много хора и някои от тях са жертвите на пияно "Обичам те" ако вашата история е такава моля, разкажете я :P )
При мене бе6е следното.Напих се в у4или6те през голямото един петък(е не бях се напила мн де) и отидох ииии целунах мом4ето което толкова дълго време ме бе6е срам да го заговоряне правете тка после ме мисли сумати време за някфа проста курва.....
не си спомням коя ми беше най лудатаама най странната беше като се събудих след един копон голтей не разбрах какво е станало през тая вечер приателите ми казват че съм бил с някакво момиче ама май ме лъжат
![]()
ами забих се с едно момче на една дискотека , но и двамата бяхме пияни. на следващия ден се видяхме едвам го познах![]()
Izpihme s edin priqtel edna butilka tekila, otidohme do edno daskalo za treva i tam sym se zapoznal s jetana. Na sledva6tiq den ne q pomneh![]()
tolkova puti sum kazvala "Obi4am te" v piqno sustoqnie(ili mi se e iskalo pone da sum piqna) 4e ve4e ne si spomnqm vsi4kite slu4ai no eto ne6to koeto edva li 6te zabravq skoro- be6e purviq put kogato se napih a imenno lqtoto na 9-10 klas pih mnogo s klasa mi mnogo, ama mnogo, napih se qko i sled nqkolko mili dumi i 4arovni usmivki (ne ot moq strana) ve4e bqh v pregrudkite na nqkukuv individ, istoriqta mul4i kakvo sme pravili do momenta v koito iztreznqh (e ne e bilo sex i slavo bogo) no kogato otvorih o4i sutrinta diviq potres obvze i dvamata, lejahme sami na plaja s edna prazna botilka tekila, 2 presu6eni biri, polovin botilka vodka i edin prezervativ koito qvno se bqh opitala da otvarqm(slava tebe gospodi ne sum uspqla) a vuprosniq individ koito az naivno misleh za biv6eto si gadje se okaza nai neponosimoto mom4e ot klasa!Raznesoha se pisuci, mislq 4e nikoi ne e propusnal da ni snima i t.n. Cqla ve4er sum mu obqsnqvala kolko mnogo go obi4am a o6te po 6antavoto e 4e ne sum bila dale4e ot istinata!V posledstvie se obi4ahme na piqno i se mrazehme na trezvo!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Веднъж взех, че сгафих с един тип.
През цялата нощ го гледах само и единствено в очите.
Така и не разбрах как се казва.
Дори не помня какъв е бил..
След това се оказа, че е от моето училище..
срам..срам..срам..
Ne.. nqmalo e slu4ka s nqkoe mom4e. Obache kato se napih na RDto na sestra mi (t.e purvonachalno si beshe samo zamaivane.. puk az pri tova zamaivane golemi gluposti pravq...) i izlizam na terasata (na 4tiq etaj sme) s edin 4arshaf, vurzvam go za parapeta i drugite stoqt u4udeno i me gledat vtren4eto (vse oshte si go spomnqm..) i me gledat samo kak s drugiq krai na 4arshafa si vurzvam krakata i togava se usetiha, 4e ISKAM DA SKA4AM BUNDJI OT 4TIQ ETAJ.. I NE S KAKVO DA E A S NAI-NORMALEN 4AR6AF.. dobre, 4e ne mi pozvoliga (blagodarna sum im..) i sled izvestno vreme produljavam s 4ashkite ii men veche kato se napiq seriozno me izbiva na plach.. i az kato zapo4nah da revaa.. ama si revaa i az neznam zashto si revaa
.. Ujas, posle na sutrinta taka sa me bazikali , 4e potuvah v zemqta ot sram
I na sledvashtite RDta ne pieh mn, za da ne razvalqm kupona na ostanalite i moq razbira se
i poveche nqma da go pravq..
Inu4e si beshe veselo v nachaloto..
![]()
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Те мноУ ... ма преди мноУ време , ся не пием (поне не много) ...
Та бяхме горе на балкана с бандата иии не знам кфо съм правил , ма тревата беше 50см. висока и аз няк'в Soldier of Fortune v XXI век. Сънувам яките пукатевици ,.... въргалям се по земята... ахехаех .. бесен съм бил , та щом 2 часа ме търсили из околностите, докат един дребосък не ме бил настъпил кх кх кх кх![]()
; )не точно 'пиянска' ; )ноо на open air-a на Панчарево,на една от многобройните полятни; ) отидох съвсем сама ,а суртринта бях с приятеля ми и брат му .За друго идея си нямам от тая вечер,освен че на сутринта oтново имах вид на нуждаеща се от опело ;/
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
1.Пия си аз на едно събиране .. и какво ми стана озовах се на прозореца на кухнята.. беще ми станало лошо.. и осетих , че ще се повръща и сега да не нацапам всичко в кухнята... бегом към банята... там добре.. оцелих тоалетната... после реших , че трябва да си тръгвам... обух се някак... и сливайки по стълбите .. осетих , че пак идва... и свих надолу към мазето (бяхме в блок на 1-вия етаж) и там... лоша случка... После вместо да тръгна към нас реших , че трябва да седна на пейката зад блока(тя е в другата посока) .. седнах аз .. стоях стоях... пак повърнах.. и заспах .. сабудих се .. пак повърнах... и пак заспах.. сабудих се по светло... нямаше никой..Добре , че бях с якето с качулка и се бях скрила та ако мине някой да не ме познае... и сабудих си се и тръгнах да се прибираммм.. влезнах в друга къща, но се осетих на време докато още бях на двора.. излязох си... и после си оцелих мойта къщичка.. как съм влизала незнам...ама на сутрината обувката ми беще до леглото , а другата на двора.. скъсана - без цип .. бях заспала по прашки.. а то беше зима и беше супер студено... - това беше тази зима... на 16 съм била (сега на 17)
2.Втората беше по одавна бях на 14.. и пак беше зима... Та отишла съм по някакъв начин на дискотека... оповръщала съм кошчето в диското.. седнала съм отдоре... и върху себе си имах... разни неща от... няма да казвам вече кое... как не са ме видели и не са ме изгонили от диското незнам ... ама пребрах се аз ... и наще в дневната и 2-мата и аз цялата мръснааа... оповръщанаа... и почнах да се събличам пред тях... облякох си нещата за съм и заспах.. после нищо не ми казаха.. само мама след 1 седмица ми намекна нещо че съм била пияна...
Това са направо отвратителни историии.....на някой да не му стане лошо?!![]()
накратко: пихме много, после другите се изнесоха на диско, а аз останах да спя, при приятеля в които бяхме. на сутринта като станах, отидох до банята да се измия, и като погледнах в огледалото бях без вежди. колегите решили че ще е много интересно да ми ги обръснат. искали да ми бръснат и дупето ама решили че мога да пръдна и се отказали.оттогава минаха 2 години ама винаги ми го напомнят че ако са напия тай пак ще ме обръснат
![]()
И като се събуди какво стана? 2 лева на масата и чаршафа в г*за?Първоначално написано от BAYO
Haresvah edno momche.. koeto ujasno mnogo me obichashe.. dyrjeshe na men.. praveshe vsichko za mene.. Edna vecher na bashta mi na imenia den.. se napih ujasno.. i mu se obadih... Toi na drugia den ne iskashe da me pogledne.. I taka mi se syrdi okolo mesec.. sled koeto reshi che e typo da se dyrji na takava distancia ot choveka koito obicha.. no do den dneshen ne znam kakvo sym mu nagovorila tolkova che chaaak taka da se zasegne..Ujas!
Neznam za nai ludata no tazi koqto shte zapomnq za cql jivot e
Bqh ludo vliuben w edno momiche(vse oshte sum vliuben v neq)
A me beshe strah da i kaja.Ta bqhme na edin kupon zaedno i az se napih i napafkah i prosto otidoh pri neq i i kazah e taka direktno e sled tova doidoha nai hubavite migove v jivota mi![]()
No ako imam vuzmojnost da go promenq sigurno shtqh da go napravq po romantichno![]()